Як знайти гніздо клопів і позбутися від нього

Грудень 2018

Відео: Как обнаружить постельных клопов? Martin-York.ru (Грудень 2018).

Anonim

Дори ако гнездото изпразни и бъговете са изчезнали, повторете лечението на две седмици по-късно, ако се окажете в дома на дървеници или признаци на присъствието им във формата на ухапвания по тялото му, е необходимо да се намери място, където те се скриват следобед от прекомерно внимание и слънчева светлина. Това място е гнездо на насекоми. За него и ще бъдат обсъдени.

Каква е особеността на глухарските гнезда

Места на купчини от леглото на леглото се наричат ​​гнезда. Въпреки това, тези насекоми от гнездата не се изграждат или изтъпкват, като цяло нямат система и организация. Те предпочитат едни и същи места и се концентрират в големи количества, за да запазят топлината си. Те растат там потомство и следи от живот.

Унищожаването на едно гнездо не е достатъчно, тук е важен интегриран подход. С всякакви средства, по-добре да ги третира всички в апартамента, но много внимателно - намери гнездото и места по леглата и диваните

Klopova гнездо

В гнездото е много индивиди от различни размери и възрасти. Редовете са яйца, както зреещи, така и празни. В близост има малки, като макови семена, екскременти на насекоми. Растящо растящите ларви често се загърбват, като отпадат читинното си покритие. Мръсно, неприятно място създава неприятно впечатление от непрекъсната хаотично разбърквана маса.

Избор контролни агенти гнезда на дървеници, трябва да имате предвид не само тяхното изпълнение, но също така и на степента на токсичност, миризмата на лекарството, неговата ефективност

Можете да прочетете статията за грешки на леглото.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от дървеници, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

, където дървеници крият

Намерете им среда не е лесно, защото бъговете се активират през нощта или рано сутрин. По това време те пълзят в търсене на храна. Но през деня, в изолираното си гнездо, скрито от слънчевата светлина, те седят почти неподвижно, без да се предава. Търсенето на жилището им трябва да се основава на привързаности към усамотените, закътани от ъглите, разположени в близост до местата на храната. Например, легло или диван.

Когато се намери гнездо, е необходимо да го премахнете. И колкото по-скоро, толкова по-добре

Така че, търси гнездото:

 • в тапицерията на мека мебел
 • под завивките
 • в дълбоките гънки на завесата
 • на
 • за тапети виси картини и килими
 • в дюшеци и гредоред легло рамки

най-надеждният - да се обади на унищожител достатъчно квалифициран, като професионалисти бойното поле

Как да се намери гнездо на дървеници (видео)

гнездо Изхвърляне

Когато открили гнездото, е необходимо да го отстранят. И колкото по-рано, толкова по-добре.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

Има само три ефективни опции за бързо отстраняване на буболечките:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Покупка на евтин електронен репилатор (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Най-надеждният - да се обади на унищожител достатъчно квалифициран, като специалистите на бойното поле.

  Намерете си гнездо не е лесно, защото бъговете се активират през нощта или сутрин

  Ако това не е възможно, трябва да се действа независимо.В този случай си струва да бъдете предпазливи, тъй като неправилните стъпки могат да влошат проблема. След това буболечките ще се разпръснат около апартамента или ще се уморят, ще попаднат в окачена анимация в продължение на месеци. И ще бъде трудно да ги намерите. Но тогава те със сигурност ще се върнат.

  Безполезно е да се натискат насекомите механично. Обработката с вряща вода или пара може да унищожи само полагането на яйцата. Народните средства (оцет, керосин и пелин) трябва да се използват само като допълнение към съвременните лекарства.

  Можете да научите как да използвате пелин за борба с бъгове.

  Избор химикали за борба с гнезда на насекоми, трябва да се взема предвид не само тяхното изпълнение, но също така и на степента на токсичност, миризмата на лекарството, ефективността на разходите. Особено, когато семейството има деца. За бъговете на леглото ще разкажат подробно тази статия.

  Търсене на жилище трябва да се основава на бъг предпочитания към уединен, защитени от части на света, което не е далеч от храната на места

  Работата трябва да бъде внимателно инструктирани с помощта на защитна екипировка:

  • защитно облекло
  • надежден ръкавица
  • маска

  В заключение подчертаваме, че не е достатъчно да се унищожи едно гнездо, тук е важен интегриран подход.

  При използване на всякакви средства, по-добро лечение на всички тях в апартамента, но много внимателно - намери домове и места по леглата и диваните.

  Страхотно, ако сте съгласни със съседите да извършвате обработка по едно и също време. Тогава неканените гости няма да имат шанс да мигрират на сигурно място и след това да се върнат при вас.

  Дори ако гнездата са изпразнени и вредителите са изчезнали, повторете лечението след около две седмици. И тогава за профилактика, използвайте, например, пастели от насекоми, които никога не виждат буболечки в дома ви.Препоръчваме ви да научите как да се борите с ленените бъгове.