Як вивести лобкові воші в домашніх умовах

Грудень 2018

Відео: Як виглядають воші? (Грудень 2018).

Anonim

Публиката не изглежда същата както обикновено. Той е сив на цвят и няма движение около тялото. Тези насекоми създават много проблеми на хората. Болестта, причинена от тези насекоми, се нарича фтирация. Под името на подвид е лесно да се разбере, че и при жените, и при мъжете, те се появяват главно на гениталиите.

, обаче, симптомите на инфекцията може да се появи и в други области на тялото, където има тънки линии - вежди, мустаци и подмишниците област. Единственото място, където не са точно изпълнени, е главата. Това ограничение се дължи на кръгла коса, на която насекомите не могат да се прикрепят. Отърви се от епидемичните въшки, включително и лечение вкъщи.

Полово въшки, където жените и мъжете

Причини за срамната въшки често са свързани с промискуитет. Всъщност най-честият начин на заразяване е сексуалният контакт. За мнозина този вариант изглежда единственият възможен, но жените и мъжете всъщност могат да се заразят по други начини. Предаване чрез кърпи, спално бельо, дрехи - всичко това може да се дължи на така наречената битова начина на заразяване на хора. Ето защо в басейна, в хотела и в сауната можете да хванете болестта. Флуоридът често прилича на дерматит.Идентифицирането на пътищата на инфекцията е ключов въпрос, за да се изгради лечение, което може да се отърве от вредители.

Симптоми и признаци на епидемични въшки

Следните симптоми са типични за жените и мъжете:

 • сърбеж (може да бъде едновременно интензивен и едва забележим);
 • сини петна;
 • малки кръвоизливи;
 • появата на петна с тъмно нюанс върху прането.

Поради симптомите под формата на пилинг на кожата и сърбеж, човек може да побере проблемите. След това ще се появят образи, които приличат на рани. Чрез такива увреждания понякога се получава инфекция, водеща до екзема. Единственото решение не е разресване, а директно лечение.

Как изглеждат публичните въшки?

Тези паразити са много малки насекоми със светлокафяв или сив нюанс. Дължината на тялото е 2 мм. Нишката изглежда като възрастен, но дължината му е около 0, 7 мм. За да се отървете от паразитите, те трябва да бъдат идентифицирани чрез симптоми. Но мъжете и жените трудно могат да забележат. Те изглеждат като малки уплътнения на места с коса.

Как се дава кучето?

Има два основни начина, чрез които жените и мъжете са заразени с въшки:

 • Сексуални;
 • домакинство.

Така насекомите могат да се появят на тялото след посещение на обществени места. Интересно е, че тези паразити могат да чакат домакина в продължение на няколко месеца, временно живеещи в кърпа.

Запушват ли публичните въшки на главата?

Косата на главата е единствената, която не е подходяща за това насекомо. Основната причина е в кръгла секция, на която физически вредителят не може просто да се прикрепи.Ето защо, ако откриете симптоми на появата на такива паразити, знайте, че това определено не е публичен външен вид.

Как да се отървете от епидемични въшки

Ако се открият симптоми, трябва незабавно да отидете на лечение и да се отървете от насекоми. За лечение се използват антиконвулсанти. Пример за такъв инструмент е Spray-Pax, който трябва да се прилага в продължение на 30-40 минути, след което се изплаква с топла вода. За да се отървете от насекоми завинаги, лечението трябва да бъде редовно.

Средства за полови въшки при жени и мъже

Инсектицидите са популярни в лечението на фтирацията. Разделяне на всички разходи за подготовка под формата на освобождаване:

 • Мази и кремове Бензил бензоат, Nix, Nittifor. Например Nittifor трябва да се втрива в косата равномерно в продължение на 10 минути. След това измийте косата с вода, изсушете и гребете. Повторно използване за лечение е допустимо след една седмица.
 • Шампоани - паразидоза и педилин. Използвани традиционно: с тяхна помощ косата се измива в интимно място на мъж или жена и след това се измива с течаща вода.
 • Спрейове - Paranit, Nyuda, Spray Pax. Те трябва да се пръскат на разстояние 10 см от косата. За да се отървете от паразитите, препоръчваме след изпръскването да измиете козината с шампоан.

Липсата на туберкулоза на лишец у дома с народни средства за защита

Следните народни средства се считат за ефективни при лечението на фтириазис и неговите симптоми:

 • оцет;
 • керосин;
 • денатуриран алкохол;
 • бульон за отстраняване;
 • прах сапун.

Друга възможност е водата Chemerichnaya за външна употреба. Той е поставен на проблемно място и чака за около 20 минути, след това - измит. Ако резултатът не е постигнат, повторете лечението след няколко дни.