Як позбутися від постільних клопів в квартирі самостійно

Грудень 2018

Відео: Как бороться с клопами в квартире? (Грудень 2018).

Anonim

Появата на къща или апартамент неприятни съседи като вредни насекоми - много лоша новина. Но не се отчайвайте, защото сега се отървете от тях, след като констатира, възможно дори сами по себе си, без да се прибягва до услугите на професионален фирми дезинфекция на жилищни и нежилищни помещения. Първо трябва да разберете как изглеждат тези насекоми и след това да помислите как да се справите с тях.

Бебета, когато изглеждат?

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

дървеници бельо - тъй като има имена: спално бельо, или у дома. (Лат Cimex lectularius) - често срещаният тип на насекоми, основната диета, която е човешка кръв (останалата част от бозайници, този паразит е почти никакъв атака)

В зависимост от насищането на кръвта, тези паразити се различават значително по размер, цвят и форма на тялото. Гладен насекоми изглежда: широк, плосък корем заоблени, малка глава с хобот в предната си част, къси и тънки крака. структура на тялото Това насекомо е типично за паразитите, тя е почти неуязвим към механични въздействия.да го засегне по-лесно, когато той nasosotsya кръв и коремчето си се спря и ги накарайте да цилиндрична форма.

Къде са единични грешки и как да се размножават?

Основните начините и причините за дървеница в домовете:

 • естественото движение (с целенасочена удари насекоми през прозорците и вратите, както и на животните и се обличат домакините вкъщи или техните гости, с обезпаразитяване на съседите паразити също могат да се движат, за да по-безопасно място);
 • неестествено миграция (когато началната получава заразено кръвопийци или мебели яйца).

дървеница как живеят те?

тези насекоми живеят в продължение на около година при благоприятни условия. Ако апартаментът или къщата, която е обитавана от тях температура вредители въздуха около 30 градуса, жизнените процеси, те се провеждат по-бързо, и те живеят не повече от 10 месеца. Ако температурата в местообитанието на паразита не надвишава 22 градуса, той живее до 15 месеца.

Как да се намери в апартамента на дървеници?

Тъй като тези насекоми са нощна или по-скоро потаен начин на живот, за да ги намерите, преди те ухапе някого, и естествено се отървете от тях е трудно. Това разбира се може да се случи тази нощ, апартаментите на собствениците ще падне върху окото на насекомото, но този резултат е малко вероятно. Тя е много по-вероятно да се открие този вредител управлява обмена или възстановяването на мебели.

Ако тялото са характерни зачервяване ухапвания, уверете се, че тя е на грешки ще ви помогне да фокусирате с бял чаршаф. Стела си на дивана или леглото и около 2-3 в сутрешния запали лампата изведнъж. Да не се обезсърчават от картината, тъй като е вероятно да са ужасяващи - върху белия лист се натрупват значително количество възглавница злонамерени хора.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Още тук …

Загубата на бъги ли е опасна?

Зареждане …

Ако не сте срещнали това насекомо, най-вероятно се интересувате от това как изглеждат ухапванията на леглото на леглото. Такива хапки са подобни на комарите (блистери от розов цвят), но болката и остротата на очертанията им са по-високи.

На въпроса: " Какво трябва да направя, ако ухапя грешка? ", експертите препоръчват:

 • Изплакнете мястото на хапване със сапун;
 • Нанесете маз, гел или спрей от ухапвания от насекоми;
 • Ако такова средство не е на разположение, можете да прикрепите лед или нарязани картофи.

Как да се отървем от буболечките?

Процесът на борба с паразитите често изисква много работа, но във времето - това не е дълъг процес. С помощта на съвременни средства за борба с насекоми можете да се отървете от тях за един ден, ако това е апартамент. Но по това време хората не трябва да бъдат в жилището. Необходимо е да се предупреждават съседите за процедурата, така че те да не бъдат увредени и да контролират отсъствието на "дефекторите".

Средства от бъгове

Тъй като тези насекоми са един от най-разпространените вредители в апартаментите, има много инструменти за борба с тях на пазара. И всеки човек, консултиран преди това със специалист, може да намери подходящо средство за неговото положение. Съставът на всяко от тези средства включва вещество, увреждащо нервната система на паразита.

Ето списък на най-популярните инсектициди: Carbophos, Cry, Combat Superspray, Fufanon, Pyrethrum, Medilis Ziper.

Прочетете повече за ефективните инструменти тук:

Как да се отървете от леглото на леглото себе си в апартамента?

Има няколко общи методи:

 • термична обработка - най-сигурният начин да се отървем от нежелани гости, но изисква stsetstehniki (парогенератор, и т.н. …);
 • Механично унищожение - ще се появи помощ за прахосмукачка и маратонки. Тя е ефективна само за едно огнище;
 • народни средства за легло бъгове - .. оцет, естрагон, керосин и др

се страхуват от дървеници легло - народни средства за защита, за да се справят с тях

Повечето от тези средства по-евтино съвременни методи, но ефективността зависи от интегриран подход , За да се отърве от насекомите трябва да използвате

 • пелин и вратига - това е растение, миризмата на който насекоми не могат да понасят;
 • Разтвор на оцет и амоняк - използван като заместител на инсектицида и напръскан върху противника;
 • Смес от керосин, нафталин и крезол или терпентин и камфор - след смесване трябва да бъде четка прилага за гнездене мястото на паразита.