Як позбутися від клопів змову і молитва

Грудень 2018

Відео: Suspense: The Lodger (Грудень 2018).

Anonim

Bedbugs не искат разрешение да влязат в къщата ви или да се установят на дивана. Вредителите могат да се появяват навсякъде по всяко време. Съседството с тях е само по себе си голям проблем, което води до чувство на неудовлетвореност и опит в живота. Но когато ситуацията не може да бъде решена чрез стандартни методи на борба, човек е готов да отиде на всичко. В този случай има желание да се използват всички известни методи за експулсиране на тези вредни насекоми от тяхната територия. Човек, загубил вяра в съвременните начини на борба, си спомня за Бога и магията. Това е съвсем логично, в края на краищата, вярно е, как се е решил този проблем в селата или през Средновековието?

От древни времена дървените дражета не позволяват на хората да живеят мирно. След тях има много ухапвания, които причиняват неудобства. Преди появата на химически агенти срещу тях, хората са използвали народни средства, десетки молитви и конспирации са били изградени. Те ще дойдат в помощ на един отчаян човек, който мечтае да унищожи домашните паразити.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Може да изглежда невъзможно, но конспирациите все още са широко използвани от хора, които искат да се отърват от вредители.

конспирации срещу дървеници - народни прелестите на бъгове

Показване на грешки от апартамента, за да помогне на старите традиционните методи, които включват конспирация. Решавайки да прилагаме тези инструменти, си струва да помним правилата, които трябва да бъдат спазвани. Така че, парцелите срещу паразитите заслужават да се четат сутрин, в зори, тогава те ще работят много по-добре. Но цикълът на луната не е от значение. Важно е да бъдете облечени в чисти дрехи, без петна, а в къщата да извършвате цялостно почистване.

Клоповица, маковичка, блъскане на бълхи, същество, което хапе от дома на слугата на Бога (име), от леглото. Бързо излезте, бягайте далеч от ъглите, таваните, стените и спалните. Изгарям огъня, измивам пепелта с вода. За прага изливам водата, аз те свалям от копелето, не виждам повече гости. Думата ми е силна, работата ми е добра. Амин.

Бъгове отиват на салове, плуват по реката, далечни земи, дълбоки морета, широки полета. В дома на Божия слуга (име) не идват, не пийте кръвта й, не ухапете тялото й. Назад, за да ти поръчам, показвам пътя напред. Както се казва, това ще се сбъдне. Амин.

Парцели от буболечките на сибирския лечител

Буболечки, бълхи, бръмбари, въшки излизат от къщата на кралицата. Не яжте тук, не пийте тук, не живейте тук, умирайки тук. Всички ъгли, всички стени, тавани и прозорци са затворени, защитавам и спасяваш къщата ми.

Хлебарите отиват при вас, носят собствените си кости. Тялото ми е като камък, кръвта ми е като смола. Яжте мъхове, не аз. Ключ, заключване, език. Амин.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.Прочетете повече тук …

kusuchie дървеници, бълхи подскачам, хлебарки, пълзящи като огън тече от мен, от слугите на Бога (име), от светлината на православната църква, църквата свещи, тамян на светеца. Чрез силата на Единния Бог срещу вашия полк отивам и по моя начин няма бариери. Вие буболечки, хлебарки, вредители, няма пътища към къщата ми. По пътя, в който не стоя, далеч от мен бягам. Както се казва, така ще бъде. Амин. Амин. Амин.

Заговор срещу дървеници в апартамент с помощта на църковна свещ

Във всички тези конспирации е необходима църковна свещ. Можете да си купите свещи на територията на всяка православна църква в магазина за икони. И какво да правите със свещта ще подскаже текста на сюжета.

Осветявам църковната свещ, изстрелвам буболечките от къщата. Свещта гори, буболечките тичат от светлината. Свещът изгаря, вредителите избягват. Свещта излезе - това отне живота на себе си. (Прочетена 4 пъти в пламъка на свещ)

на вратите в вратата при входа на портата като се започне от църквата свята светлина носене вкъщи. От светлината на този човек е топло и щастливо, така че вредителят от него е болезнен и отвратителен. Когато свещта пламва ярко и леко, така че червеят изтича от дома на слугата на Бога (име) далеч и бързо. Докато светлината на Бога в къщата изгаря - разрушителят от къщата тича. Думата ми е силна, работата ми е вярна. Амин.

Грешки и бълхи, хлебарки и бръмбари не живеят там, където светлината на Бог гори. Не се умножавайте и не пишете, не ядете, не пиете и не ходете. Осветете свещите, за да се страхувате и да излезете от къщата. За врати, прозорци, стени, ъгли, подове и тавани не може да се задържи, а на остров Buyan се движат. Чрез реки, морета и широки полета, по светлината на църквата, те карам и затварям пътя. Ключ, заключване, език. Амин.

Обрязването на бъговете

Обредът е определена последователност от действия във връзка с думите на конспирацията.Церемонията трябва да се проведе в строго съответствие с инструкциите и при спазване на описаните в него стъпки. Ритуалната магия помага да се отървете от домашните паразити много по-ефективно от конспирациите и че има доказателства. Това е само време за подготовка и провеждане на ритуала се изразходва повече от четенето на конспирацията.

Rite в Петров пост

Зареждане …

Ритуалът се провежда по време на Великия пост Петрова (започвайки своята определя всяка година в съответствие с новата, но края 12 юли). Вечерта трябва да почистите подовете в къщата с метла за баня, втора ръка. Обърнете специално внимание на ъглите. Така че е необходимо да се повтаря следните думи: "Тъй като метла това в банята беше човек помогна, сега трябва да се изхвърля, така да се, че и паразити, дървеници, хлебарки, бълхи, хвърлени са от къщата ми чисти, ярки и красиви моята кауза Word, за да помогне на ,. паразити завинаги ще бъдат унищожени. "

Обрязване със сол

Прочетете 7 пъти за сол в четвъртък. След това напуснете къщата и излейте солта в полукръг, пред прага.

"Бълхи напускат къщата ми, sginte в земята влажна, мокра погребат в пясъка, в сухата трева, за да погребе. Не се върне, не докосвайте тялото ми."

Ритуалът с хляб и сол.

Трябва да поставите живи насекоми в кутия с мачове, да сложите парче хляб и щипка сол. Три пъти силно прочетете думите на конспирацията, след това затворете кутията и я извадете от къщата.

Клоп Клопович, ще ви дам хляб и сол, ще живеете в чисто поле. Там има плод и расте, но в къщата Божиите слуги не сееха. На полето седнете и чакайте братята си братя и сестри. Ключ, заключване, език. Амин. Амин. Амин.

Как да изпратим бъгове на съседен парцел

Има и такъв парцел, който ще помогне да се изпратят нежеланите наематели на съседите.Прочетете го трябва да е в пълнолуние. Думите трябва да се говорят в леко отворен прозорец със шепот.

В светлината на пълната луна, в тишината на нощта, вярвам на вятъра и го питам. Питам го за това как да дървеници и бълхи, хлебарки и други вредители ще отиде на съседа си в дома си, и моите места за настаняване останали и не ме притеснява. Луната блести, вятърът духа и буболечките в къщата наблизо. Думата е силна, това е правилното нещо.

Молитва срещу дървеници

Ако се чудите как да се отървете от дървеници, чрез молитва, вие ще трябва да се знае, че молитвата не е необходимо да запомните, да ги чете по всяко време на деня, независимо от фазата на луната и не са коригирани за ден от седмицата , Молитвата изисква самота и специално състояние на ума. Но вие също трябва да разберете, че молитвата не е набор от думи, а разговор с Бога. Следователно не е нужно да се съсредоточаваме върху съществуващите възможности за молитва, а просто да поискаме помощ от висшите сили. В допълнение към молитвата "по ваши собствени думи" трябва да прочетете молитвата "Отче наш".

Православна молитва от буболечки

Православната църква създаде молитви за подобни случаи.

Първо, трябва да се чете три пъти молитвата "Отче наш", а след това казват, че думите на молитва срещу живите същества в къщата: "Никола, слуга на Бога, помощник на Бога, вие сте в областта си в къщата, на пътя или на път, в небето и на земята, част и пазете от всяко зло. "

Отзиви за конспирации и молитви срещу дървеници

Отзиви могат да бъдат намерени на различни от това, което са молитви и заклинания или не. Във всеки случай те трябва да се използват като допълнение към съвременните и ефективни средства за унищожаване на паразитите, тъй като цялостната дезинфекция е гаранция за здравето. Но как точно конспирациите и молитвите работят върху насекоми, уви, трудно е да се провери.И дори да изчезнат, уверете се, че в един апартамент или къща не могат да се направят вредни насекоми отново, е невъзможно, но редовната превантивна поддръжка с помощта на дезинфектанти е това, което подобно доверие може да осигури.