Як позбутися від клопів в квартирі самостійно

Січень 2019

Відео: Как избавиться ОТ КЛОПОВ в квартире. Самостоятельно. Вывести. Уничтожить. В домашних условиях. Клопы (Січень 2019).

Anonim

Бебето грешки все повече се превръща в неканен гост в домовете ни. Ако по-рано се е смятало, че този кръвосмучещи насекоми е атрибут на бедността и в знак на нехигиенични условия, но сега паразитът не прави основните разлики между бараката и луксозна вила, придобиването на нови пространства и могат да бъдат намерени в най-неочаквани места, от които да ги доведат до мащабен проблем.

Но сега, малцина се осмеляват да признаем, че в дома си отглеждат тези кръвопийци и всички сили, които търсят възможности да се отървете от дървеници в апартамента на техните собствени, без да привличат вниманието на приятели и съседи. Invaders да оттеглят всички много е възможно, все пак, и задачата е трудна: тя е в отглеждането на ураган и бедни наличието на места, където бъгове прекарват по-голямата част от времето си почивате на "лов". За да се справят с тях, трябва да знаете от къде идват, как да изглеждат (снимки ще помогнат), причините за което е толкова трудно да се справят с тях.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Как да се отървем от дървеници в дивана

насекомото може да бъде в апартамент няколко начина:

 • върху дрехите си, посещавайки заразените помещения;
 • след посещението на посетител, който има контакт с паразити (служители, служители на общинските служби);
 • от съседите;
 • с уреди (ден бъгове живеят в дебрите, корпуса на инструмент е идеален за това);
 • с животни (паразити не са в състояние да захапе през кожата на куче или котка, но може да се използва като "носител");
 • с мебели, меки играчки.

Откъде идват бъгове от дивана?

След като изучи мнението на хората, които имат бъгове в апартамента, опцията с мека мебел става все по-разпространена. И не е необходимо да се получава "насекомо" в "съседите", като се прибере у дома или в дача в стар диван, открит на улицата.

Мекият комплект, закупен в салона, може да се превърне в източник на замърсяване, ако паразитите се засаждат в производството на мебели, нищо не им пречи да се появят в продуктите. Така че не се изненадвайте от външния им вид в напълно нов диван. Идентифицирането на кръвоносните съдове може да бъде чрез косвени доказателства и снимка на уловения индивид. Какво да направите в тази ситуация ще бъде разгледано допълнително.

За да се обработва, че от диван да се извлекат бъгове завинаги?

Както показват практиката и редица прегледи, премахването на паразитите ефективно и с гаранция ще бъде само мощен инсектицид. Но тук възниква въпросът за безопасността му за хората и животните: всеки химикал, който позволява да се унищожат нашествениците, ще бъде токсичен до известна степен.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

С избора на лекарството трябва да се подхожда с най-голяма отговорност: прочетете внимателно неговите характеристики, употреба, проверка на автентичността и правим всичко според инструкциите. При анализа на прегледите може да се заключи, че най-ефективните средства се основават на хлорпирифос, поради продължаващото му действие.Традиционните дихлорвосът практически не се навреди на яйцата и след заяжда с ново поколение насекоми се възстанови бързо от населението, и често правят лечение изключително вредно.

Ако отглеждани грешки в апартамента най-бързо корозират народни средства

Унищожаването на тези гадни насекоми народни средства обезпокоителни и неефективни. Най-често в дома използва различни билки (естрагон, вратига) и прости химикали (оцет, амоняк, алкохол). Паразитите не може да устои на миризмата на градински чай и вратига, но в резултат на прилагането им ще се движи "гости" в пространството.

Оцетът и амонякът действат по подобен начин. Съмнителен вид и как да се отървете от леглото "вампири" чрез прилагането им местообитания керосин и терпентин - корозивен течност с остър мирис. Мнозина са се опитвали да донесе насекомите този метод на практика, в крайна сметка хвърли гнил мебели.

като самостоятелно дисплей грешки на диваните

Зареждане …

Ако не сте достатъчно късмет, за да открият следите на който позволява Дарвеница (ухапвания по тялото, те могат да бъдат сравнени с снимките, характерната миризма на фекалиите и е установено, насекоми, които така можете да идентифицирате по снимка), първото нещо, което трябва да знаете за местата, където живеят паразитите.

Необходимо е да се провери цялата налична апартамент легло: дървеници предпочитат да се заселят в едно легло или диван, където те се чувстват най-комфортно. Това се улеснява от близостта до храната (кръвта) и топлината, която човек излъчва. Борбата срещу нашествениците ще бъде по-ефективна, ако нямат време да се уредят в целия апартамент. Основното нещо е да не се прави нищо глупаво и не бързайте да се изхвърлят мебели, които често се препоръчва в ревюта на мрежата в такива ситуации.

 1. Можете да се отървете от насекомите на дивана по следните начини:

  ръчно събиране. Да се ​​изтеглят кръвоспиращите по този начин е доста проблематично. За да направите това ще бъде дълъг, и са гарантирани за да унищожи всичко няма да работи: дървеници могат да скрият в най-малките пукнатини в дивана, много от тях ще отнемат всичко наведнъж няма да работи;

 2. Температурна обработка. Насекоми и яйцата могат да оцелеят в температурния диапазон от -18 до +50 С Това е достатъчно за отстраняване на леглото навън в зимата студена или затопли до желаната температура и буболечките умират. Можете да отоплявате мебелите с мощна сешоар или с добра отливка с вряла вода. Цялата стая може да се третира с топлинен пистолет;
 3. лечение с инсектициди. За да се извлече "посетители", като се използва специален инструмент, това е възможно във всеки апартамент, а не само на диван. За да се отървете от тях, без да навредите на собственото си здраве, лечението трябва да се извърши в пълно съответствие с инструкциите.

Как да се отървем от дървеници в прегледите на жилищни

След анализ на многобройните коментари в интернет, можете да се стигне до разочароващо заключение:

 • съвети, какво да правя и как да се отървете от много кръвни нещастници, често абсурдни и вредни;
 • привеждането в дома на едно насекомо е много проста;
 • съвършената чистота не гарантира тяхното отсъствие;
 • паразитът е упорит и се отървава от него като голям проблем;
 • живи бъгове леглото не само на дивана, но и гардероби, уреди, под тапетите и первази. Оттеглянето им ще помогне само за пълна обработка на помещенията;
 • е почти невъзможно да се отървем от тях чрез средствата на хората, максимум - краткосрочен ефект;

100% от насекоми може да извлече само радикални методи:

 • горене в плоски или серни пулове използват мощни инсектициди;
 • лечение в специализирана фирма не винаги дават положителен резултат: изтребител безгрижни обещание да се оттегли нашествениците вземат сериозни суми, а след обработка на кръвопийците живеят и се размножават активно;
 • по-голямата част от хората, успели да се отървете от досадните насекоми само след извикването изтребител въоръжени с професионално оборудване и силни отрови.