Як позбутися від клопів солдатиків на ділянці і в квартирі

Грудень 2018

Відео: как избавиться от клопов за 3 минуты, уничтожение (Грудень 2018).

Anonim

дървеница войник носи вреда?

Вероятно всеки човек в живота ми се вижда на неговата градина парцел, градина, понякога дори и през пролетта и къщата червени бръмбари с черни рисунки от цял ​​тялото си. Те се наричат ​​войници.

Както и при всички други насекоми, които живеят в градината, войниците допринасят за естествената верига на вашата градина.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Направи войник Опасен за реколтата?

Да, наистина! Когато пътувате в големи колонии, те погълне всичко по пътя си, повреждане икономика, изнервяща градинари. Смята се, че щетите не донесе възрастните на тези насекоми и техните ларви. Особено засегнати лозя, грозде, ябълка. В допълнение към тези култури, които причиняват разрушителни щети на младите филизи на цвекло, моркови и др

Направи дървеница ухапвания войник?

Както бе споменато по-горе, паразитът се храни с растения, а понякога, когато няма абсолютно нищо, прибягва до яде мърша насекоми. червен войник не представлява заплаха за хората, не хапят и не се установят в домове. От време на време, с появата на топлина, можете да ги намерите в дома на перваза на прозореца.Как да се отървем от нежелани гости - точно под тази статия.

Какво трябва да направя, ако войник ухапе бъг?

Така че те се наричат ​​преди всичко поради структурата на тялото и начина на живот. Но това изобщо не ги прави подобни, например, с домашни бъгове. Така че те изглеждат много хубави и няма да хапят без причина, но ако това се случи, предпазните мерки са прости: разпространението на мястото на ухапване със зелен или йод. Не трябва да се страхуват от инфекции, алергична реакция към такава захапка е изключително рядко.

Пелерината е червен войник, който се храни

Червените вредители с характерен черен модел на крилете им са доста непретенциозни в храната. Те се хранят предимно с растения или по-скоро със сок. Те пробиват стъблото със силната си челюст и буквално започват да изсмукват всички жизнени сокове от лошото растение, оставяйки го да изсъхне и да изсъхне. Но се случва, че други насекоми или малки животни не пренебрегват да ядат.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Още тук …

Това, както за обикновената растителност, която не се използва за храна. Що се отнася до плодоносни дървета, храсти и растения, след атака на червени бъгове, е по-добре да откаже да яде повредени плодове, плодове, плодове, зеленчуци. Често може да се види как червените вредители са ароматизирани с цветни пъпки, копър и плевели.

Как да се отървем от бъг войник - методите за контрол в областта и в градината

Ако сте преодоляване бъгове - войници, а след това ги убие по-добре през пролетта, началото на пролетта, когато те все още не са имали време да правилно се размножават и да попълните войските си напълно градина.

За да се отървете от тях на сайта , можете да използвате сапунен разтвор и оцет. Ако няма покълване, можете да приложите вряла вода. Съществуват и много химически отрови против такива насекоми.

За да отрови червени бъгове на войници - средства от червен войник

Най-известният и достъпен химикал е отрова - Банкол. Използвайте го трябва да бъде строг с инструкциите и една седмица по-късно във вашата градина от вредители няма да остане следа.

Това лекарство се счита за най-ефективно, но да го приложите, разбира се, е по-добре в екстремни случаи, като други химикали и отрова в борбата срещу досадни насекоми. Те прибягват до други средства за борба, например Актара, Карбофос. Инструкциите за употреба са на разположение на всяка опаковка.

Смята се, че почвата на площадката не е най-плодородна след прилагането на химикали върху нея, така че градинарите предпочитат народните рецепти в борбата срещу вредителите.

Грешки на войниците как да се отървем от тях у дома?

Loading …

Те не живеят в жилище и не живеят с хора. Дори в студената зима те предпочитат да прекарат зимата в корените на растенията или дърветата.

Ако се случи така, че с появата на пролетта открихте червени бъгове в къщата си, просто ги извадете от стаята. Определено няма да се върнат. Изхвърлете го, разрушете го или го закарайте някъде в гората - зависи от вас. Ако това не е за вас - можете да се свържете с дезинфекционната служба, но тук има недостатъци.

От бъг войник как да се отървете от народната медицина

Ние използваме твърде много химикали в ежедневието, така че от дървеници - по-добре да се отърве от войници с помощта на народната медицина.Тези насекоми не търпят остри миризми на керосин, оцет, бензин, терпентин, камфор.

Ако се използват растения, тогава пелин и равнец ще бъдат подходящи за примамки. Пелин и равнец се препоръчва да виси в къщата, близо до местата за замърсяване. Смята се, че такава билка, или по-скоро нейната миризма, ще помогне да се отървете не само от червени бъгове, но и от други паразити.

Ако не можете да се отървете от неприятни съседи с помощта на народни средства, трябва да се обадите на професионална служба за дезинфекция. Цените в Москва и региона "не хапят", но са много достъпни за гражданите. Зависим. като правило, количеството работа и избрания наркотик (има средства от различни ценови категории).