Як позбутися від клопа вонючки в будинку

Січень 2019

Відео: Клоп вонючка в квартире (Січень 2019).

Anonim

дървеница скункс винаги се счита нежелани гости в апартамента, защото на имотите, за да се получи неприятна миризма на тези, които се опитват да му навреди. Поради това е необходимо да се знае точно какво да направите, ако това насекомо, за да имате в дома си, не е лоша миризма остава за дълго време.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Стинки бъг в апартамента, какво да правя?

Някои хора имат неразумен страх от насекоми. Дори и най-малкият член на царството на членестоноги, се случи да бъде в апартамента, което води до отвращение и желанието да го убие. Но с тези "гости" - по-добре е да не го направите! Те могат да си отмъсти "газова атака" в отмъщение за смъртта му.

Къде е ухапването и ухапването на бъговете?

Име на бъг-скункс е добре установена за видовете представители Shchitnikov представени широка гама от подобна по форма и начин на хранене на семейството от представители на дървеници.

Най-често в централната част на Русия са зелени смрад бъг, смрад горски плодове и на защитниците на линия (Pentatomidae), както и майка бъг, дърво глог щит бъг и elasmostethus interstinctus (Acanthosomatidae), типичен горски обитател. Те се намират в полета и в зеленчукови градини.

Тя изглежда така:

Те често стават неволни гости в апартамента или частен дом, да летим в отворени прозорци по време на размножителния период.Хората се опитват да се борят с тях и да се отърват от неканен гост в къщата възможно най-скоро.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Всички тези бъгове са обединени от едно нещо: те се хранят само със сок от растения или плодове и са абсолютно безопасни за хората. Дори хищниците на родовете Ориус и Набис, хранещи се с други насекоми, и това е тяхното предимство, не атакуват или не хапе човек в къщата. Само един американски вид може да бъде опасен, който не живее в Русия. Ухапването му може да причини заболяване.

(виж снимката)

Колко дълго живее бръмбарът и кой я храни?

Животът на бръмбара не трае дълго. В зависимост от типа 1-2 години. След появата на потомството, някои видове се грижат за младите, хранят ги и след това загиват.

Въпреки силната, неприятна миризма на човек, те се радват да ядат жаби, молитви мъжки, много насекоми птици. Като деликатни бъгове не са противници на яденето на домашно пиле.

Грешка, която случайно удари човек в устата с плодове, причинява леко усещане за парене и странна, неприятна миризма. Токсинът, съдържащ се в слюнката на насекоми, опасни за растенията, не причинява никаква вреда на лице , с изключение на неприятните усещания.

Как се хранят буболечките и как се размножават?

Всеки тип охрана е силно специализиран. Те обикновено ядат един вид растение (сок), на което живеят. Има своя уникална неприятна миризма.За селското стопанство най-опасното представител на друго семейство на вредители, които трябва да се води - костенурки, от което следва, е задължително да се отървете от градината и да унищожи пестициди.

скункс, който спря на малини, касис или цариградско грозде значителни вреди Yagodnikov не доставят, поради малкия брой на населението. Следи от престоя си в градината растения са малки тъмни петна по листата на места, където растението е наострил хобот си смрад бъг. Специалните средства за борба да се отървете от тях обикновено не се прилагат. Изплакнете ги с инфузия на лук или чесън във вода.

Beetle скункс живее две години, зимуващи в слой от паднали листа, а през пролетта веднага започват да се възпроизвеждат, а след това умират. В света на насекомите бъговете не са най-плодовити. Женската снася яйцата - 40 броя, от които се излюпват в малки нимфи ​​- реплика на възрастни, само без крила, които растат от тях с периода на пубертета, след 5 линеене.

Значителен брой млади хора умират, не могат да изгубят плътно хитиново покритие по време на момичетата, когато старите стават свити. По този начин броят на щитовете никога не е твърде голям за човек да се изправи пред проблема как да се справи с тях или да се отърве от голям брой. Особено донесе в къщата.

Как да се отървем от бъг смрад

Способността да се движи във въздуха понякога причинява насекоми не са специфични за техните местообитания - апартаментни къщи. Единственото средство, което тези безобидни насекоми са надарени, е отвратителна смрад, понякога не ги спасява от смърт. Мнозина се стремят да ударят грешката, без да мислят за последствията.

Лесни методи за борба с дървеница скункс

Зареждане …

Случайно се появи в бъг апартамент смрад, летял самостоятелно или обединени с пресни плодове или цветя, е поел ангажимент към света - и защо лети на прозореца на къщата. Там най-лесният начин е да хванете и да се отървете от живия бръмбар в къщата, като го хвърлите в отворения прозорец. Но едно уплашено насекомо обикновено не мирише.

Не бива да убивате насекоми в апартамент. Натрошеният гост създава по-силен неприятен мирис. Хващането на ръцете на едно насекомо също не си заслужава. Те ще имат неприятна миризма. За да се отървете от него, е по-добре да използвате лист хартия или прах, върху който да прокарате насекомото и да го изхвърлите от прозореца.

Как да се отървем от пор бъгове бързо

хора със страх от насекоми, хората могат да се отърват от грешката в апартамента го поръсване с лак за коса или пяна за бръснене. След 1-2 минути бръмбарът "заспива", без да има време да изхвърли една странна тайна в къщата. Можете да се борите, като разклатите насекоми в буркан с сапунена вода или наличния органичен разтворител в дома: бензин, керосин, ацетон.

Не се опитвайте да се отървете от бръмбара, като го залепите върху него. Жлезите, отделящи тайна са в долната част на тялото, между 1 и 2 чифт крака, така уплашен умира смрад бъг последно време, за да отровят въздуха в апартамента.