Як позбутися від клопів в домашніх умовах - відгуки

Лютого 2019

Відео: Клоп постельный как вывести самостоятельно и быстро (Лютого 2019).

Anonim

Понякога, за да се отървете от дървеници в дома е много трудно, особено в жилищни сгради. Тогава за унищожаването на насекомите се предприемат професионални услуги. Нека да разберем как се извършва обработката, в която компаниите е по-добре да поръчате услугата и обратната връзка на хората.

Унищожаване на дървеници - услуги да унищожи дървеници

Говори се, че за да се отървете от дървеници може да бъде студено. Тази борба обаче е ефективна в частна къща, а апартаментът на подобна дезинфекция не се поддава на себе си. За да изтеглите спално бельо, бельо и други насекоми, се обърнете към специализирана фирма. Преработката се извършва чрез студена и гореща мъгла, чрез пръскане на различни дезинфектанти. В добра компания има гаранция, но има прегледи, които показват, че не е изпълнено това обещание.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Отзиви от обработването на апартаменти и цена

обикновено се отнася до услугата, когато сам у дома не е възможно да се унищожи паразитите. В резултат на това насекомите се размножават бързо. Препоръките на хората говорят добре за професионалната обработка.Най-ефективното унищожение в апартамента е гореща мъгла. Такова приспадане обаче не е евтино.

Унищожаването на дървените плочки в Москва струва от 3 800 до 4 800 000 рубли, в зависимост от квадратурата. Това засяга леглата и лененият паразит, а дори и хлебарките.

Ако стаята е заразено от различни насекоми, които живеят повече от една година, най-добре е да се използва цялостна обработка: антибактериални, студена, топла мъгла защита + бариера. Такова унищожение заслужава само положителна обратна връзка. Но цената му варира около 5800-6800 рубли.

Лечение от дървеници с студена мъгла

В къщи често се извършва контрол на вредители от студена мъгла. Но отново трябва да се свържете с компанията. Прегледите за този метод са двусмислени. Някои казват, че студената мъгла помага много добре. Апартаментът се обработва след няколко независими метода на борба и вредителите изчезват завинаги. Само след един час имаше неприятна остра миризма, трябваше да проветря стаята в продължение на 5 часа. Но след като нямаше легла, нямаше ленени насекоми, нито прусак.

Никой не забеляза временно обезщетение. В техните свидетелства се казва, че студена мъгла не прониква в пукнатини на стени и подове, унищожаването се извършва само на повърхности. Но леглата и ленените жители изчезват. След 2 седмици паразитите отново се появяват, тъй като яйцата се запазват. В горещ сезон такъв метод е безполезен, а също така са дадени свидетелства. Мъглата бързо се разтваря и се утаява.

Унищожаване на дървеници с гореща мъгла

Унищожаването у дома с този метод е трудно за провеждане. Фирмите провеждат процедурата от 1 до 2 часа. Ревютата казват, че е по-добре да поръчате тази услуга.Първо, тя няма силна миризма. На второ място, ефектът идва след първата процедура и остава за дълго време. Въпреки това имаше нещастни случаи, когато вредителите не изчезнаха напълно. Топла мъгла също не помогна в хостела. В стаята се появиха легла и ленени насекоми два месеца по-късно. Все още хората сочат към скъпа цена. Ако няма много паразити, можете да се опитате да се отървете от тях сами.

Как да се отървем от дървеници в дома

Отърви се от паразитите в дома може да бъде и двете народни средства и химикали. На пазара има много лекарства. Можете да убивате бъгове у дома с прах, спрей, спрей и рядко решение. Колкото по-добре да се отървете от вашия случай, трябва да определите степента на инфекция.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Унищожаване на спално бельо и дървеници

Зареждане …

у дома, да се отървете от бельо и спално насекоми лесно инсектицид батальонни, палача, малатион и ksulat. Всеки на този наркотик е доста ефективен, но ако се справиш с тях на място, на регулярна основа, паразитите се адаптират към него, и няма да се разглежда като отрова.

ефективно средство за дървеници у дома

Повече от помощ да унищожи враговете, наркотици хет, чиста къща и Cucaracha дихлорвосът. В къщи често се използват народни методи. Те не се ограничават само до тъпан и пелин. Това също е денатурирано, терпентин, камфор и оцет.Отърви се от паразитите ще помогне за естествено замразяване през зимата.

Ако независимите опити за унищожаване са безсилни, тогава е по-добре да се обадите на професионална компания. Докато паразитите не заемат цялото жизнено пространство.