Як позбутися від клопів на одязі

Грудень 2018

Відео: Клоп постельный как вывести самостоятельно и быстро (Грудень 2018).

Anonim

Облекло - един от възможните източници на бъгове в апартамента. Белоглавите рядко я използват директно като местообитание, но често могат да влязат в къщата с дрехи. Тази ситуация може да възникне в резултат на покупката на дрехи вече замърсени с грешки (особено, ако дрехите закупени от пазара или втора употреба), или след планирате да посетите заразеното апартамента.

Специални дървеници в облеклото не се установяват, но ако случайно попаднат в гънките на дрехите предмети, то е вероятно, че със сигурност ще напусне го давам.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Друг вариант появата на дървеници сред дрехите в гардероба може да бъде близостта до мебели слотове съблекалнята в пода и стените, през които влизат насекоми апартамента от съседите. Факт е, че облеклото запазва миризмата на човек, на който грешките са по-склонни да реагират. Това означава, че висящи дрехи в гардероба може лесно да привлече вниманието на паразитите, които са се появили в апартамента. Катерене в плат гънки, жертвата не намери грешки, но той се намира във вътрешността на яйцето може да се окаже, както тъмнината, стайната температура и никакви проекти на много приличат на идеални условия за размножаване дървеници.

Мога ли да доведа дървеници дома си на облекло

В действителност, един от начините да се "" грешки - е да отидете до мястото, където живеят и да прекарат известно време в близост до източника на замърсяване. Бебетата, усещащи миризмата на топла човешка кръв, със сигурност ще се приближат до източника на храна и ще се изгубят в гънките на дрехите си и ще се преместят на ново място.

Към бележката! Оставянето на външното облекло или чанта на повърхността на диван или друга мебел на непознати места не е най-доброто решение. В края на краищата не можете да сте сигурни, че тази стая не е заразена с дървеници. Ако това е вярно, тогава паразита няма да е трудно да се движат в гънките на яке или палто, особено ако той току-що е застрелял от бедрото, а собственикът все още има миризма му.

Е, ако човек веднага идентифицира близостта на паразита, но обикновено това не се случи, защото на определени упойващи свойства на слюнката насекомо, ухапване от който започва да се усеща много по-късно. Човек просто седи на дивана, бъги, и чифт упорити кръвожадните насекоми непременно да остане в дрехите си, за да открие себе си в апартамент в нова жертва.

Къде се появяват бъгове на дрехи

Смята се, че най-голямото привличане на спалниците е синтетичната тъкан. Вероятно това се дължи на факта, че синтетичните вещества не могат да преминат въздух, затова, за по-дълго време, запазват човешката миризма, която придава апетит за буболечки. Що се отнася до най-удобните места за овулация, шевовете и гънките на гардероба са идеално подходящи за тази цел.

Методи за лечение на дрехи от грешки

Независимо от факта, че дрехите на човек не са подходящи за постоянни локализация грешки с обезпаразитяване непременно трябва да бъде обработена.Също така, елементите на гардероба трябва задължително да бъдат обработени, ако дадено лице е посещавало места с възможна доминация на паразити.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Сложността на обработка на елементи на дрехи е, че те са свързани с частни неща, на човек, много инсектициди поради тяхната токсичност не са подходящи за обработка. Изваждането на дрехите от дрехи е по-правилно да се фокусираме върху непоносимостта на паразитите към температурни промени и остри миризми. Следователно, най-подходящите начини да се отървете от дрехи от насекоми с кръв, ще бъде:

    Топлинна обработка с високи температури. За да се отървете от паразити и техните яйца на, дрехи, спално бельо, хавлиени кърпи и други, подобно човешко тяло, всичко се прави така да се мият в машина-машина при максималната допустима температура (трябва да бъде около 90 градуса). При липса на пералня, можете да поставите нещата на кипене, само да се уверите, че нещата от копринени или вълнени тъкани не се кипват. Някои видове тъкани просто не могат да носят такова лечение. Ако инфекцията е настъпила през горещите летни месеци, можете да се възползвате от този фактор. Необходимо е да се сгънат дрехите във вътрешността на автомобила, да се заключат вратите и да се оставят на слънце няколко часа. Колкото по-висока е температурата на въздуха, толкова по-вероятно е да се премахнат всички бъгове и техните яйца от дрехите им.Почистените или измити дрехи за по-голяма ефективност трябва да се изгладят с ютия, регулирана до максималната температура, отново, ако вида на тъканта позволява.

    Химикали. За да се убиват буболечки на дрехи, могат да се използват само висококачествени инсектициди (например - Get, Lambda zone, Medilisiper), тъй като техният токсичен ефект върху хората често е минимален. Въпреки това, този начин да се отървете от дрехи от дървеници, носи риск за собственика на дрехите. След третирането с инсектицид най-доброто решение е тези дрехи да се оставят в торба и да не се използват в продължение на около седмица, след това да се приложи обработката в разтвор на сода и да се измие няколко пъти. В допълнение към инсектицидите, услугите за химическо чистене могат да помогнат за унищожаването на дървените дрехи.

    Замразяване. През зимата можете да се възползвате от минус температурата извън прозореца, да висете заразените неща на балкона или в двора. Не забравяйте да помислите колко студено е на улицата, защото при температура от -10 около C от бъгове, които не можете да се отървете от - те просто попадат в суспендирана анимация, след като са оцелели безопасно от студа. Само двадесет градуса замръзване може напълно да замръзне буболечките. С минимум заразени неща можете да използвате обикновен фризер, като поставите заразените гардероб в пластмасова торбичка и го сгънете във фризера. За да се гарантира унищожаването на паразитите, нещата трябва да се съхраняват във фризера в продължение на няколко дни.

    Ефекти от народни средства с остър мирис. Можете да премахнете паразитите от дрехите в гардероба, като използвате народни методи, като използвате сухи или прясно изсечени треви, етерични масла или химически течности с остър мирис.По този начин няма да убие насекоми, но това ще помогне да ги измъкнем от съблекалнята. Това ще бъде достатъчно, за да се организира в кабинета пресни теми вратига, мъдрец или розмарин, разположени по вътрешната повърхност на етеричните масла на кабинета (евкалипт, лавандула и розмарин), оцет или терпентин. За да не се разваля повърхността на мебелите, е възможно да се поставят парцали, напоени с химически течности на пода. Във всеки случай, наличието на постоянна остра миризма в затвореното пространство на кабинета ще помогне да се отървете от насекоми в червата му.

Колкото по-бързо е възможно да се открие появата на паразити в гънките на облеклото, толкова по-вероятно е да се предотврати разпространението на неканени гости около къщата. Очаквайте до дома си в съмнителни места, идващи от пътувания или наети помещения по време на лятната ваканция, трябва внимателно да проверите на дрехи, чанти и куфари за идентифициране на нежелан квартал с дървеници.