Як позбутися від тарганів

Грудень 2018

Відео: Як вивести тарганів раз і назавжди - поради біохіміка Гліба Репіча (Грудень 2018).

Anonim

Как да се отървем от хлебарки? - въпрос, който е повдигнат от хиляди хора, някои - се крие проблема и се надявам, че всичко ще се реши от само себе си, а някои са активно търсят начини да се отървете от тези "домашни любимци", това е всичко за тази втора категория отваряме тази тема днес.

Борбата срещу хлебарки - почти вечни, защото тези насекоми са се появили на планета преди хиляди години, почти заедно с динозаврите. В момента има около 4000 вида хлебарки, които могат да бъдат за нас, ако не и опасност, а след това, ясно, дискомфорт. Борбата срещу хлебарки в апартамента - сложен процес, който ще трябва да прекарват много усилия и енергия, защото показването на тези паразити не е толкова просто, дори и с цената на химикали. Представете си, че този вид насекомо не е способен да оцелее от атомна война, но също така да оцелее без главата.

Не може да се спори с факта, че хлебарките са полезни, да, тези "симпатични животни" изяждат нашите остатъци. Някой ви намери ли сред вас, готов да забрави за унищожаването на хлебарки в апартамента? Съмняваме се! Ето защо, нека да поговорим за това как да се отървем от хлебарки завинаги!

Как да измъкнем хлебарките от апартамента?

Не е изненадващо, че много хора внимателно обмислят разрушаването на хлебарки у дома. Причините за такава агресия не са малки. Както знаете, хлебарките носят много инфекциозни заболявания, които са много опасни за хората. И представете си, че той ще бъде хванат от дете и реши да го вкуси? Такива случаи се случиха и тестът за зъб от холера все още не доведе до нищо добро.След подобни ситуации родителите извикаха в пълна опасност специалните услуги и попитаха: "Имаме ли хлебарки как да се отървем от тях? "Но беше твърде късно.

За да може този проблем да ви остави завинаги, в съвременното общество има много начини: всички видове химикали, капани, направени с помощта на най-новите технологии и много други. Но какво да се направи, когато лечението на апартамент от хлебарки не е възможно? Не всички могат да напуснат личната си територия точно в момента, когато тълпите насекоми искаха да ходят по хола. Такива методи за борба с хлебарки са много ограничени, защото по някакъв начин означават използването на отрови и други химикали, които са опасни не само за хлебарка, но и за хората. В допълнение към здравето, всички тези мерки за борба с хлебарки не са особено ефективни. Смятате ли, че ако хлебарката не е засегната от радиация, ще ви повлияе ли отровата? Може би можете да изплашите някои насекоми, но за колко време?

По принцип повечето наши съграждани са сигурни, че ефективният контрол на хлебарки е отровно вещество, използвано в прекомерни количества. Малцина осъзнават, че тези лекарства увреждат цялото човешко тяло, отслабвайки имунитета му. Ако след прилагането на тези вещества сте влошили всяко хронично заболяване - не трябва да бъде изненадващо. Как да унищожите хлебарки в апартамент, без да навредите на здравето на жителите му и домашните любимци?

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми.Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Подготовка

Преди да започнете активна борба и да разработите свои собствени начини как да се справите с черни хлебарки - почиствайте. Внимателно почиствайте всички шкафове и рафтове с помощта на дезинфектанти. Борбата срещу Prusaks и други представители на семейството хлебарки не е най-простото нещо. Стотици хора се обаждат на подходящите услуги всеки ден, за да разберат как да излязат черни хлебарки или как да се справят с пурушаците, но самите те съдържат жилища в ужасен хаос. Почистете и почистите целия апартамент, така че да няма следи от трохи или излишни остатъци от храна, само по този начин ще разберете как да се отървете от хлебарки у дома. Всички храни, които ще намерите в къщата - опаковани в запечатани торби. Само тогава можем спокойно да кажем: "Борбата срещу домашните хлебарки е отворена".

Техники на автора

Мнозина чуха за тях и добрата половина, след като прочетоха съветите "как да се отърват от черните хлебарки", дори се опитаха да ги използват. Най-често това не доведе до абсолютно никакви резултати, само защото мнозина не са имали търпение, защото химията се очаква да предприеме незабавни действия и такива методи за борба с хлебарки се нуждаят от няколко седмици. Тяхното основно и несъмнено предимство е пълна безопасност.

Най-добрият начин да се отървете от хлебарки: да използвате директно техните функции, които рано или късно ги водят до смърт. Например, струва си да се знае, че ефективният начин за борба с хлебарки е винаги оригинален и необичаен. Те могат да прекарват доста дълго време без храна, но водата е необходима за прехраната им.Тя им позволява да лекуват всякакви, дори и най-тежките наранявания в най-кратки срокове. Но има един проблем: за да блокира напълно достъпа до вода е практически невъзможно, и това е абсолютно никакъв отговор на въпроса "как да получите хлебарки", тъй като тялото на насекомото толкова малка, че тя е в състояние да се хранят само с капка вода, която може да бъде получена от саксия ,

Как мога да се отърва от хлебарки: първият метод

Зареждане …

Покупка борна киселина на прах и се поръсва изобилно я около всички източници на вода: мивка, тоалетна, мивка, душ кабина, вана. Не излишно ще бъде допълнително застраховка: поръсете до первази, вентилационни отвори, кофи за боклук. Разгледайте внимателно внимателно и ще разберете как да изведете Прушаците от къщата им. Малка праистория: хлебарките са смъртоносни любопитни. Това е естествено свойство, което те не могат да преодолеят. Борна киселина: почти единственото нещо, което е безопасно за хората, но все пак дава отговор на въпроса "как да се отървете от големи хлебарки", защото това е 100% смъртоносен за насекоми. Тази киселина е чудесен начин, който позволява да се извърши унищожаването на дървеници и хлебарки на територията на целия апартамент.

Ако търсите начин да се отървете бързо от хлебарки, има смисъл да се обърнете към специалните власти. Те ще ви изпратят специално обучен човек, който ще се занимава с обработката на помещенията. Но ако искате да знаете как ефективно да се отървете от хлебарки, трябва да се обърнете не към обществеността, а към частните услуги.

Услугата за унищожаване на хлебарки ще извърши своята работа бързо и безопасно за наемателите.Такива услуги за изкореняване на хлебарки - това не е необичайно в съвременното общество, защото е трудно да се намери семейство, което не се сблъсква с такъв проблем.