Як позбутися від тарганів назавжди змовами

Грудень 2018

Відео: Радянська підривна діяльність в пресі вільного світу, 1984 р. (укр. субтитри), (Безменов Юрій) (Грудень 2018).

Anonim

От древни времена хлебарки с човека са живели в дома си, а понякога и от тях е доста трудно да се отървете от. Помислете за алтернативен възглед за това как да се отървете от хлебарки завинаги: заговор и молитви. Насекоми могат лесно да се донесат, след като са посетили гост, те могат да преминат от съседи. Причините за появата им в апартамента са много, но има много по-малко начини да се отървете от тях.

Основните причини за възпроизводството на хлебарки

  1. Анти-санитарни условия. Това е най-честата причина за появата и възпроизводството им. На първо място - това със сигурност е кухня, в която винаги може да има остатъци от храна, трохи на пода.
  1. Наличие на постоянна влага. Без храна хлебарките могат да живеят повече от месец и само няколко дни без вода. Така че наличието на вода, както и останки от храна в кухнята - това ще бъдат най-благоприятни условия на живот за него.

Борбата срещу хлебарки в къщата

Ако отстраните причините за възникването и разпространението на хлебарки - това не означава, че те вече няма да бъде. Днес в борбата срещу тези насекоми е изобретил много различни технически и различни химични начини да ги унищожат:

  1. Trap. Добро устройство в присъствието на малък брой хлебарки, когато семейството им се появи само в жилището. Достойнството му е, че капанът е абсолютно безопасен за човешкото здраве. Капанът работи според принципа - да влезе в храната, която е в него, но не можете да излезете.Поставяйки го вечер, сутринта остава само да го почисти, унищожавайки "реколтата". Също така е лесно да направите сам капан.
  1. Биологичен вариант. Тази опция изисква търпение и известно време. Глухарите са доста любопитни насекоми и това може успешно да се използва. За да направите това, просто трябва да поставите ярка храна, смесена с отрова. За тази цел най-добра е борната киселина. За хората и домашните животни е напълно безопасно, но за хлебарката борната киселина е смъртоносна.
  1. Химикали. Доста ефективни, но представляват опасност за човешкото здраве и други домашни животни. Така че, те трябва да се обработват много внимателно. С цялата надеждност на "химията", все още няма 100% сигурност в пълното унищожаване на хлебарки в даден момент. Ето защо, за да се отървем от тях, химическите атаки срещу "наемателите" ще трябва да се извършват няколко пъти.

Парцели

Парцелът от хлебарки се отнася до най-простия, но доста ефективен начин за борба с хлебарки.

Доста често собствениците на жилища се обръщат към метода на конспирация, когато са напълно разочаровани от ползите от различни лекарства, предназначени да убиват хлебарките и искат да се отърват от тях завинаги. Това е така, защото мнозина просто не вярват в действията си и се обръщат към конспирациите в последната надежда да победят своите "наематели". Въпреки това, доста често е конспирация, която помага за шофиране на хлебарки и други насекоми по-бързо от най-модерните наркотици.

Дори нашите предци, които нямат различни отрови, за да извършат дезинфекция в домовете си срещу насекоми, успешно са използвали сюжета, за да се отърват от тях завинаги.Тези методи за борба с различни насекоми се използват успешно в нашето време.

Преди да пристъпите към ритуала на заговор, трябва внимателно да проведете мокро почистване в жилището. Премахнете всички боклуци, изхвърлете куп ненужни неща. След мокро почистване, естествен начин да изсъхне всички възможни места, където могат да се появят и да живеят хлебарки. След това можете да започнете ритуал на конспирация срещу хлебарки и други насекоми.

Има много различни конспирации и ритуали, за да се отървете от насекоми. Ето най-простият от тях.

В една нормална краставица

За да направите това, през нощта, трябва прясна краставица, нарязани на три равни части и се произнася по тях такива конспиративни думи:

"Sosedushki ми mnogolapye хлебарки си мустаци в моята къща разполага с всички доставки за дълго време! приключила, не повече брашно дори една шепа, също просо или зърна! изчерпани всички мои доставки, годни за консумация, само остана последната краставица, аз да ти го дам да яде. Съберете-ка ли моите деца, баби да баби и дядовци, и влезе в къщата на една велика просперираща , където винаги ще бъдете пълни! "

Сутрин трябва да съберете краставици и краставици преговаря над тях: "Как тези парчета в приземния гниене и хлебарка племе ще излязат от къщата ми!" След това трябва да прекарат на прага на дома с нож, а част от краставица хвърлени толкова далеч от дома.

В метлата

Ако собственикът на имота има силна енергия и има светло душа, за този парцел не изисква големи усилия, както и че ще работи добре.

За конспирация трябва да си купите нов, изработен от естествен материал, метла. В началото на зората, да вземе една метла с дясната си ръка, застанете с лице към изгряващото слънце, и да каже следните думи:

"Като зората слънцето винаги изгрява, и всички мои думи zagovornye укрепне.Това не е ръждясала метла в ръката ми, но силата на небесата трепери. Тя се забива през прага и не се разпада, а злото не се връща отзад. Затова злото никога няма да се върне в къщата ми, докато тази метла не се превърне в бяла бреза. Да, нека да бъде наред! "

Този парцел с метла бързо ще се отървете от всички хлебарки, както и всяко зло. След метлата на конспирацията трябва да остане в къщата. След метлата няма да се побере той трябва да бъде изгорена на произнасянето на кола следните думи: "вярно е, че имате да ми служи, решението вече е в огъня"

в пълнени

Преди трябва да се направи сюжета на хартия, за да се направи малка (като кибритена кутийка) пълнени хлебарка, сложи го на масата в продължение на 9 дни в един ред, за да победи на. неговия вестник или малък прът, докато се произнася 9 пъти :

"Аз победих цялото си семейство, изгоних те от дома си за висок праг!" Лапите ви са изкривени и мустаците ви се извиват. Моите думи ще надделеят над вас и всички ще умрете. Нека да е всичко, така че "

След девет дни ритуал пълнени хлебарка трябва да го погребат, като каза, докато думите:" Ето ти ковчег, хлебарки род "

За парцела е по-мощен чучело, че е желателно да се придържаме три игли, а !. преди да бъде погребан, за да премахнете две игли и ги поставя под прага.

Всяка молитва, ако тя не вярва, може да не даде положителен резултат. за да бъде вярата, че конспирация за да помогне. Всички думи не трябва просто да се говори и Поставете смисъла в тях Думите на заговора трябва да бъдат произнесени почти шепнешком или психически. 9> По време на ритуала трябва да сте колкото е възможно по-фокусирани, да не се разсейвате и да четете парцела наведнъж.