Як позбутися в квартирі від бліх - кошти від бліх в квартирі

Січень 2019

Відео: Блохи в підвалі (Січень 2019).

Anonim

Можете самостоятелно да се отървете от опасни насекоми у дома, като използвате специализирани лекарства. Основната задача преди обработката - да се определи как са се появили насекомите в жилището. Най-често те се засаждат заради котка или куче, които живеят с човек. За животни можете да използвате яки, спрейове, шампоани, капки, ампули и други форми на средства.

Бълхи в апартамента как да се отървете от тях?

Как да се отървем от бълхи в апартамент в къщи независимо - тази задача е сложна и изисква интегриран подход. Борба с насекоми, необходими в четири области: да се отървете от паразити в третирани с препарат стая в ампули или народни средства домашни любимци, почистване след лечението себе си не забравяйте за спазването на превантивните мерки, че да не възстанови в развъждането.

Средства против бълхите в апартамента

Днес е важно да изберем средство за защита срещу бълхи в жилищен сейф за хора и животни. От една страна, е възможно да се борим с помощта на инсектициди като Biorin, които позволяват паразитите да бъдат унищожени за няколко часа. Въпреки това, когато се лекуват у дома, те остават несигурни за лицето и другите жители на дома, защото съществува риск от развитие на алергии и други неприятни последици.А лек като Raptor се счита за безопасно за премахване на насекоми. Неговите активни вещества се избират Тетрамин и Циперметрин, които позволяват да се отървем от паразити и когато се поглъщат, те се разцепват много бързо.

Капки от бълхи Картови лъвове - рецензии за приложението и инструкциите

Можете да се борите с вредни насекоми при домашни любимци със специални капки. Вътрешното развитие за самоконтрол у дома е баровете. В прегледите се отбелязва, че това лекарство в ампули е евтино и ефективно дори в сравнение с чужди наркотици. Ампулите на бара могат да помогнат не само да се борят, но наистина да отстраняват постоянно кърлежи, въшки и други вредители от котката. Нанесете я директно върху кожата, като бутате козината на животното. Броят на капките, използвани веднъж, зависи от теглото и варира от един до четири.

Butoks в апартамент от бълхи

Отърви се от Butoks може да бъде с външна обработка. Butoks се доставя на пазара в ампули. В един комплект има 5 ампули: 1 ампула на 1 приложение. За да се извлекат насекоми, това означава, че това е възможно както от апартамент, така и от животинска кожа. За да направите това, просто е необходимо да се третира проблема външната повърхност или кожата. Те могат да бъдат окончателно извадени при приготвянето на емулсията: един литър вода плюс една ампула за емулсията.

Deltsid в капсули за лечение на бълхи апартамент

Ако търсите начин да се върне в къщи бълхи, а след това с помощта на Deltsid ампули се отървете от тях реално. Можете да отстраните насекомите не само от кучето, но и от зайци, прасета и говеда. Лечението се извършва чрез къпане в бани със средства или чрез пръскане.Необходимият обем, в зависимост от домашния любимец, се смесва с двоен обем вода (дозата до масата се предписва в опаковката в инструкцията).

Как да премахнете бълхите у дома от апартамента чрез народни средства за защита

Съществува и възможност за унищожаване на бълхите в апартамента у дома постоянно и с народни средства. Ако въпросът "Къде да се вземат насекоми в апартамента?" отговор "Животни", тогава най-добрият начин за борба е гребенът или конвенционалната яка.

Най-известният народен начин да се избегне появата на този проблем е бичът на пелин горчив. Обикновените народни средства са чесън, танц и борови дървени стърготини.

Пелин от бълхи в апартамент

За да се отървете от насекоми у дома, е необходимо да направите специален бульон. За тази цел в 2 чаши се приготвят 20 или 40 грама пресни листа от пелин. След това се охлажда и се нанася върху козината на домашния любимец. При обработката е необходимо да се предвиди, че животното няма да бъде доволно, защото миризмата му не обича домашните любимци. Ето защо често тази процедура се извършва от ветеринарни лекари. Що се отнася до пелин, основната му задача е да не позволява разпространението на вредители.

Земя бълхи как да се отървем от тях в апартамента?

Един от най-добрите начини за отстраняването им е да се добави определено количество пивоварна мая към тинктурата на чесъна. Понякога те се приготвят срещу тях със смес от пелин, тъпан и евкалипт. Също така ефективен е отвара или тинктура от листата на здравец и лавандула.

Колко бълхи живеят без животно в апартамента?

Точният период на живот на тези насекоми зависи от вида на паразитите. Средната продължителност на живота им е от два до три месеца. Но на животните някои от тях могат да живеят повече от година.

Какви са бълхите, засадени в апартамент?

Този проблем най-често се причинява от транспортирането на тези насекоми от домашни животни. Понякога атака на бълха се извършва от входа на жилищна сграда или сутерен. Те се разпространяват и от плъхове, които са се появили в или близо до жилището.