Як позбутися від лісових клопів - шкода лісових клопів

Грудень 2018

Відео: Засоби для Відлякування Комах - Ранок - Інтер (Грудень 2018).

Anonim

В апартамента този вид насекоми не е често срещан посетител. С името не е трудно да се разбере, че те живеят главно в гората. Смята се, че те се преместват в апартамент само когато има висока влажност в горите. В сравнение с други насекоми, вредата от тези паразити не е огромна. Въпреки това, най-малко миризмата от тях в апартамента или в къщата остава не най-приятното.

Как изглежда мантията и къде живее?

Както зеленият, така и кафявният паразит се отличават с плоско тяло. Формата му е грешен петоъгълник. В допълнение към неприятния мирис, друга характеристика е острата пробос. С негова помощ вредителят прониква в дървета и растения. Жената може да лежи около сто яйца наведнъж. Тези паразити, често се появяват на парцелите, са подобни на дървените щитове (второто им име е вонята).

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Те самите живеят в условия с идеална влажност и температура. Веднага щом настъпят промените, те могат незабавно да се преместят в апартамент или парцел - и е необходимо да се отървете от тях. Често тяхната инвазия се случва по време на пожари.

Гъвкава зелена гора

Зелена подвид и е наречена воня. В апартамента се появява рядко, по-често може да се намери на сайта. Необходимостта да се отървете от нея може да се случи през лятото. Те не са човешки паразити, затова за човек зелените хора не са опасни. Тяхната черта е присъствието в предната част на ъгловите върхове. Зелените щитове живеят в гората - на пънове, в дупки, под скали и т.н.

Кафява гора

В допълнение към зеленото насекомо има и кафяво насекомо. Кафявият сянка на дървесния вредител се появява по-близо до есента. Кафявият подвид прилича на неговите характеристики в зелено. Те често могат да бъдат намерени на място с малини. Кафявите хора също се характеризират с постоянна неприятна миризма.

Боклук от ядене - какво ядат горски бъгове?

Основната храна за зелени и кафяви индивиди са соковете от плодове и растения. Ето защо, те искат да се отърват от тях най-напред от тези, които имат череша или малини на сюжета. Въпреки че има моменти, когато тези паразити живеят на широколистни дървета или трева. Не забравяйте, че основното местообитание е гората. Почти невъзможно е да ги срещнем в апартамента.

Забиват ли се горски бъгове?

Загрузка …

Кои са опасните за човешките горски бъгове? Ако в сравнение с леглото, а след това за един човек градина или горски видове вредители практически не е опасно. Дори когато се чувстват опасни, те няма да хапят човек. Рядко те са вредни за зърнените култури. Само тези, които имат тази категория паразити, живеещи на малинови или черешови парцели, могат да искат да се отърват от тях.

Как да се отървете от горски бъгове в сайта

За да се отървете от тях на сайта, можете да приложите механичен метод - просто да ги съберете в определена форма, като войници.Ако обаче има много, тогава е по-добре да използвате традиционни рецепти. Например, в половин литър топла вода разредете 100 грама горчица. След това добавете повече вода в размер на 9,5 литра. Напръскайте растенията на мястото и насекомите няма да ги докоснат.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Как да се отървем от горски бъгове в къщата и апартамента

Отърви се от горски бъгове в апартамента е много по-лесно. Дори теоретично не можем да си представим, че те са се заселили в къщата в големи количества. Те не могат да извършат ухапване, така че е по-добре дори да не се извършва физическо унищожение - просто вземете индивида и го изхвърлете навън през балкон или прозорец.

Как да се справим с горски бъгове със собствените си ръце

Този метод е най-лесният. За да се отървете от тях, трябва да използвате конвенционален контейнер - например кофа. Най-добре е химикалите да не се използват, защото могат да нанесат още повече вреда. Те не се отърват от тях, защото могат да бъдат полезни - тинктурата от тях е полезна за алкохолизма.

Лечение на алкохолизъм с горски бъгове

Принципът на лечение е достатъчно прост - трябва да подготвите тинктура, базирана на тях. Този метод ви позволява да се отървете от алкохолизма за цял живот. Рецепта тинктура е произволна - имате нужда от няколко насекоми, за да настояват за водка. Поради неприятната миризма човек ще се почувства отвратен от алкохола, а алкохолизмът може да излезе от живота ви.

Преглед на алкохолизъм лечение на горските бъгове

С оглед на сериозността на този проблем, като алкохолизъм, не всеки е в състояние да се справят с него по този начин, ако се вярва на прегледите.Има обаче хора, които пишат, че са успели да се отърват от алкохолизма в продължение на десетки години, затова опитайте да препоръчате опцията дори на специалисти.