Як позбутися вошей і гнид за 1 день народними засобами

Грудень 2018

Відео: Как избавиться от вшей и гнид в домашних условиях? (Грудень 2018).

Anonim

Днес за въшки и гниди много хора не знаят от слухове. Действително, главата въшки улов е много лесно, и можете да получите това заболяване, независимо от нивото на тяхната собствена чистота и социален статус. Според статистиката, заболяването е бил болен всеки трети човек на планетата.

От народната медицина въшки

Днес съвременната химическата промишленост предлага голямо разнообразие от лекарства, които могат да унищожат един ден въшки и гниди. Те включват

  • Бензил бензоат емулсия,
  • Pair Plus спрейове,
  • Pedikulen,
  • крем Nittifor

и други инструменти, които елиминират човешки паразит с висока ефективност. За съжаление, те са доста вредни и имат редица противопоказания, които не се препоръчват да се използват за лечение на въшки по деца и бременни жени.

Въпреки, че днес има много лекарства срещу въшки и гниди, които са почти напълно безопасни, някои от хората в страната за главата въшки предпочитам народни средства, доказани в продължение на десетилетия и дори столетия. И се оказва, лечение на главата въшки в дома на народни средства за защита може да бъде много, много ефективна, което ще даде възможност да се отървете от паразити в най-кратки срокове.

народни средства за защита на главата въшки при деца

Според статистиката, най-често болни въшки деца, които могат да хващат насекомите вредители в детска градина, училището или двора от другарите му, чиито родители са загубили появата на въшки и гниди на детето си.Ето защо, ако се страхувате, че съвременните инсектициди в аптеката могат да бъдат опасни за здравето на вашето бебе, вероятно ще трябва да се прибегне до народни средства за защита, които са едновременно безопасен и доста евтино дори и за хора с ограничен бюджет.

Anti-въшки високо ефективен сок от нар и червена боровинка, както и всяка налична в дома растително масло (слънчоглед, маслини, гроздови семена, и така нататък. И т.н.). Цялата космат част на главата се смазва с масло, след което косата се обвива с полиетиленов филм и се оставя за 2-3 часа. След това косата се измива с шампоан. Тези сокове се втриват в скалпа, покрит с коса, и след няколко часа се измиват с вода. За да се увеличи ефективността на процедурите, е желателно да се изпичат всички зърна със специален шал, който днес се предлага в почти всяка аптека.

Как да се отървем от въшки и гниди 1 ден народни средства

Отърви се от тези паразити за един ще помогне за налични съоръжения във всеки дом или апартамент. Става въпрос за обикновения керосин. Неговото основно предимство - ефективно убива не само въшки, но също и ницове.

В суха коса се прилага от разтвор керосин (1 част), растителни масла (2chasti) и шампоан (1 част) и след това се носи върху главата на пластмасова торба, горната част на който е обвит кърпа. След 2 часа главата се измива с шампоан и слаб разтвор на оцет. За да се предпазите от паразити, е желателно да излеете останалите гънки на косата със специален гребен или дебел гребен. Ефективността на метода е много висока и ви позволява бързо да извадите въшки у дома с народни средства.

Оцет от въшки и гниди - рецептата и коментари

Един от най-ефективните и безопасни анти pedikuleznyh лекарства отдавна е смятан за един обикновен оцет, който, обаче, трябва да се използва с повишено внимание. Например, в чаша топла вода се размножават две супени лъжици от 70% оцетна киселина, след което полученият разтвор се нанася върху главата. Приблизително половин час главата напоява течаща вода. За да се повиши ефективността на процедурата, трябва да се повтори след 7 до 10 дни.

Коментарите на хората относно използването на оцет за борба с паразитите, повечето от които са предимно положителни. Единственият недостатък на използването на оцет е, че в някои много редки случаи може да се появи алергична реакция към лекарството.

Най-ефективното средство за народни въшки у дома - коментари

Тъй като това се смята за най-ефективният керосин Antipediculosis народен лек, е необходимо да се разгледа отговорите на хората около него. В повечето случаи, керосин, наистина, нека да се отървете от паразити, но е наложително да се отбележи, че за да го прилага по отношение на децата и бременните жени се нуждаят от висока степен на внимание поради остър мирис и риска от изгаряния или алергични реакции.