Засіб проти вошей і гнид нюда

Лютого 2019

Відео: Избавляемся от вшей и гнид с помощью средства Педикулен Ультра (Лютого 2019).

Anonim

Nydala - лекарство от въшки, които в действителност, може да се дължи на съвременните антипаразитни агенти на новото поколение. Неговата разлика от стандартните пеницикулидни средства е, че не съдържа агресивни химични компоненти в състава му. Това до голяма степен обяснява нарастващата популярност на фондовете на Нода срещу въшките сред населението.

Съставът и функционирането на средствата

Основният компонент означава Nydala - диметикон, които ефективно елиминира всички видове въшки (глава, дрехи и пубиса) и техните нита. Също така в състава на лекарството са помощните вещества: триглицериди, восък и аромати.

Диметиконът не е отрова за топлокръвни животни и практически не е токсичен за хората. В химическата си природа това вещество е силикон и често е включено в козметичните продукти, за да придаде на косата си добре изглеждащ външен вид и също е част от балсамовото изплакване.

Диметиконът обвива черупката от ницове и въшки, предотвратявайки им дишане, и прониква в дихателните пътища на паразитите. При липса на достъп до кислород насекомите бързо умират.

В този случай, лекът за въшки Nuda не уврежда косата и не изисква тяхното рязане. Можем да кажем, че това е най-пестелив и ефективен начин за борба с педикулозата.

Сред минусите на наркотиците може да се отбележи мазната им консистенция.Случва се, че след процедурата за отстраняване на въшки Nyuda се измива само за втори или трети път.

да бъдат най-ефективни при формулирането се използват няколко различни вида диметикон вискозитети (с различна степен на полимеризация на силоксани). Това осигурява много ефективно проникване на средствата на Nyuda в респираторния тракт на въшките и надеждно обвиване на всяка коса и всеки нит.

Преглед

Дъщеря ми е много гъста и дълга коса, така че, когато тя донесе въшки от градината, аз веднага уплашен: ние ще трябва да се намали. Но фармацевтът в аптеката обясни, че сега има съвременни лекарства, които са много ефективни в борбата с педикулозата. Купих лекарството на Нада за въшките (цената в Украйна в рубли е около 230 рубли, относително скъпо), помогна сто пъти! В деня на лечението те изваяха цял куп мъртви въшки и нишки, а седмица по-късно процедурата беше повторена. Аз трябва да кажа, че повторението на това е "за показ" - без живи същества в косите им вече не съществува "

Валерия, Киев

Интересно е да

Проучванията показват, че Dimethicone е в състояние напълно да се изкорени въшки за 60 секунди, влизат вътре. тялото й и което води до задушаване. Този резултат е поразително различен от този на дори най-токсични отрови, въз основа на които са произведени предимно pediculicides наркотици.

Инструкции за употреба Nyudy

, за да се постигне максимален ефект и е гарантирано да унищожи паразитите трябва да Испански Използвайте този критерий се пръска Nydala въшки стриктно съответствие с инструкциите. За разлика от други продукти, Nydala не изисква специални предпазни мерки и да се подготвят за прилагането. Въпреки това, трябва да се уверите, че инструментът не се удари по лицето или лигавиците на очите, носа и устата.

Така че, според ръководството, лек за въшки Nydala прилага върху суха коса, докато не бъдат напълно импрегнирана през цялото време. В зависимост от дължината и дебелината на косата се изисква от една трета до половината от опаковката на лекарството.

Съставът трябва да се съхранява на косата в продължение на 45 минути, без да ги изключите и увит в кърпа. При изтичането на времето, което трябва да се обърне специално зъбен гребен (намира се вътре в опаковката) и разбъркайте добре срешете цялата верига на косата по кичур.

В процеса на такова разресване, всички мъртви въшки и нишки се отстраняват от косата. Това може да се направи над банята или изработен бял лист.

След третирането косата трябва да се мие веднъж или два пъти с обичайния си шампоан. След една седмица процедурата може да се повтори - трябва да се направи в случай, че не всички убийци са били убити. Като правило, ницовете са много по-устойчиви на действието на всички педикалицидни лекарства, отколкото на възрастните насекоми.

Рейтинг:

"Аз съм дете на въшки изводи и керосина и кукуряк вода - тогава ние често тяхното училище са били заразени смрад беше ужасно, и косата след това - като че ли безжизнен съм на моето бебе да не експериментирате - сега такива лекарства .. че всички керосин шансове да дават и да не се навреди на детето. дъщеря ми взех лекарство за въшки Nydala (отзивите са много добри), така че в един момент убити всички насекоми. аз трябваше да калайджия с гребена, но си струва. и косата след Nyudy остана жив и блестящ. "

Анастасия, Ставропол

Възможни рискове и противопоказания за използването на средства за

Въпреки, че въшки Nydala - един от най-безопасните, ако се използват едни и същи ние не трябва да забравяме за елементарни предпазни мерки.Преди употреба е желателно да се постави памучна превръзка или забрадка под линията на растежа на косъма - това ще попречи на продукта да влезе в очите. Ако все още възникна такава неудобство, лигавиците трябва да се изплакнат обилно с топла вода. Това ще им попречи да се раздразнят.

Ако човек с педикулоза има тенденция към алергии, препоръчително е да се направи тест за алергична реакция. За да се направи това, предварително, процедурата за унищожаване на въшки се прилага към устните на лакътя или китката и се измива след половин час. Наблюдава се реакцията за 24 часа. Ако зачервяване или сърбеж не присъства - можете безопасно да използвате лекарството.

Да се ​​отбележи

Диметиконът лесно се запалва, поради което е строго забранено да се пръска близо до открит огън.

Лекарството Nuda не може да се използва при бременност, лактация и деца до 3 години.

Преглед

"След раница и спи в някой друг спален чувал за първи път се сблъскват с проблема на главата въшки. Косата сравнително къса и дебела, така че е търсил за комфортен самостоятелен заявление средства. Аптеката е бил посъветван от въшки средство Nydala, в интернет I тогава мнения почитани - всичко това също се похвали само отрицателен - .. цена Nyudy в Украйна добре, просто трансценденталната купих малка бутилка от близо 250 гривна, но в Русия струва два пъти по-евтино Тази сума е за мен просто достатъчно за две третирания мисля .., ако само на мое място Ylä дама с дълга коса, а след това всичко би трябвало да отнеме няколко опаковки. Инструкции Nyudy въшки е много подробна, пълна гребен за разресване навън. Всички много, ефектът е положителен. На проблема, тъй като след това и не си спомня. "

Артьом, Днепропетровск

Цена и наличност на лекарството

Инструмент за Nydala въшките, произведени в Германия, но е лесно да се купи в страните от ОНД. Наркотикът се продава изключително в аптеките, главно в големи и модерни. Малките магазини за продажба на дребно не винаги го купуват поради разумно висока цена.

Цената на Nyudu варира от 300 до 350 рубли в Русия, а жителите на Украйна ще трябва да плащат повече: от 200 до 250 гривна. Можете също така да поръчате продукта в онлайн аптеки или магазини.

Преглед

"Nydala въшки - това е просто нещо, което аз съм преподавател в детска градина, така че от деца договорени въшки Това лекарство е само веднъж ме спаси от един проблем, а дори и косата podlechil аз не знам как ..! но те имат много по-добър външен вид, блестеше прочетете ревютата Nyudu, всички хвалят, което търсех преди да купите сега съветва родителите, които са изправени пред същия проблем при бебетата им помага въшки добре, но това е едно нещо объркано: … цената На Nyudu е твърде висока, ако не за такава прекомерна цена, m zhno ще купи цялата детска градина, тъй като въшки периодично се усеща, когато се работи с деца Само тук, които ние толкова много пари да се разпределят "

Оксана Мариупол

Като цяло, Nydala -.? наистина удобни и модерни средства за въшки, което ви позволява бързо да забравите проблема с педикулозата. За да постигнете най-добрия резултат, достатъчно е да следвате инструкциите и, най-важното, да купите само оригиналното лекарство, а не съмнителните аналози за качество, които се появяват.

Полезно видео: колко опасни са въшлените за деца и как се заразяват