Засіб від вошей нікс

Paranix - Захист від вошей (Відео July 2018).

Никс въшки - специална pediculicides крем, съдържащ в своя състав мощен инсектицид и допълнителни вещества, които повишават надеждността и инвалидизиращи странични ефекти. Прегледите за Knicks обикновено са доста положителни и потвърждават неговата ефективност в борбата с въши, включително за едно заявление.

Въпреки че цената на лекарството е сравнително висок, което се дължи на безопасността и бърз ефект крем въшки Никс днес успешно се конкурира с много по-евтини средства за въшки и гниди. Особено с такива опасни и остарели народната изпълнения контрол на вредителите и използването на керосин, оцет, катран сапун тинктура пелин и т. П.

Забележка

цена препарат Никс въшки е около 600 рубли в 59 мл тръба. Кремът е изработен от немската компания Aspen Bad Oldesloe GmbH, а в Русия се продава "GlaxoSmithKline Trading". Като се има предвид, че една тръба е достатъчна за няколко лечения, лекарството за въшки Nix е в средния ценови диапазон.

Преглед

"Ние сме на всеки три или четири месеца с този бич борба. Дъщеря ми първо от градината донесе сега от училището влека. Чувството, че има някой заразен, от когото тя ги получава, те се размножават един месец , след което ги показваме, а след това всичко се повтаря, но вече сме опитали всички инструменти. Най-много харесва Nyx от въшки - немски крем.Показва този шумен в даден момент, никога не е имало алергия. Вярно път той ни една тръба е достатъчно за четири до пет пъти (дъщеря ми е много дълга и гъста коса) "

Ирина, Нижни Тагил

Съставът на наркотици и функция

главен оперативен Никс компонент -. Перметринът 1% концентрация. Това инсектицид при поглъщане атаки от насекоми нервната система на него и блокира предаването на нервните импулси.

в резултат на това при въшките започва пълна парализа на мускулите, включително и тези, които отговарят за кръвообращението и дишането, както и в рамките на няколко минути на паразита умира. Ето защо Никс срещу въшки работи достатъчно и не изисква часа чакане със сметана на главата си бързо.

Съвет

На неговата ефективност срещу насекоми Никс е безопасен за хората. Ако продуктът е погълнат перметринът бързо се разцепи в безвредни компоненти, и не оказва влияние върху човешката нервна система не е . прави

в допълнение към перметрин в състава Никс включва:

 • изопропанол
 • стеаралкониев хлорид
 • цетилов алкохол
 • макрогол стеарат
 • gietelloza
 • желатин
 • Метил парахидроксибензоат
 • ела канадски балсам
 • аромат жълт
 • пропил
 • пропилей
 • багрило е оранжево жълто
 • Лимонена киселина, безводна
 • пречистена вода.

Всички тези компоненти осигуряват желания кремообразна консистенция, лекотата на прилагане и липсата на характерна миризма на пиретроиди.

Срещу Nits, Nyx не работи директно, т.е. не ги унищожава. Тя просто не прониква яйцата и въшки не парализира развитието на ларвите.

Това е причината за необходимостта от двойно главата лечение с крем.Въпреки че с отговорния подход и допълнително използване на гребени въшки с помощта на Nyx се извеждат в даден момент.

Интересно е

Според статистиката, в 90% от случаите на използване на Nix въшки се показват в една процедура. Отчасти такава статистика се определя от факта, че наркотикът се използва широко в чужбина, където се използват заедно с него въшки от въшки.

Преглед

"Можем да кажем, случайно се опита да подобри Никс, но сега ние го използвате на въшките по всяко време. Един път те трябва да се разпространява на главата и въшки незабавно да умре! Но след това все още трябва да гребен на нитовете от косата, защото те не изчезват изобщо от нищо. Имаме гребен AntiV, заедно с Никс, той помага да кара въшки наведнъж.

Катя, Москва

Условия за ползване Никс Cream

Пътеводител на крем Никс въшки като правилата на подобни лекарства.

Преди да се махнете, косата трябва да се измие обилно с обикновен шампоан и да се избърсва с кърпа. Нишките трябва да се прилагат с цялостно триене на скалпа, а след това - по косата по цялата им дължина. От плътността и дължината на косата зависи от консумацията на самия крем.

След прилагане на крема се поддържа на главата около 10 минути (на главата не могат да покрият) и се промива с вода, или чист с шампоан. След обработката на косата, следвайте нишката зад нишката, за да гребете гребена, доставен с тръбата.

По същия начин се извършва унищожаването на пубисните въшки. Важно е тук да се обработват слабините и космите между хълбоците, в допълнение към пубертета.

Инструкциите за лечението на нишките от Nix са еднакви за пациенти от всички възрасти, включително деца над 6 месеца и по-възрастни хора.

Преглед

"Никетите са удобни за употреба, но не са много ефективни.Предимството му - трябва да се държи на главата си само за 10 минути. Но след това, въшлените са изоставени. И ниц, също. Medifoks - по-силна аналогов "

Иля Kolmogorskoe

Странични ефекти и предпазни мерки при използване на крема

Основното предимство на Никс над конкурентните лекарства, дори и с подобна цена, тя е висока безвредността му Никс не води до отравяне или .. изгаряния, в изключителни случаи, е слаби алергични реакции, не оказва влияние върху здравето.

Независимо от това, въпреки като цяло положителни отзиви, той има противопоказания. не се препоръчва за деца под Никс шест месеца, по време на Azur .. Mennosti и кърмене противопоказан при остър дерматит главата и са свръхчувствителни перметрин

Страничните ефекти на Никс възможно в случай на предозиране и приложение върху кожата е твърде големи количества крем Това произвежда обриви могат да се появят гадене, подуване, понякога. - екзема и сърбеж.

Кремът съдържа изопропилов алкохол, така че ако случайно да я използват в (което е възможно, ако детето намира тръба) може отравяне.

Важно:

Никс може да се използва редовно или профилактични цели.

Как да се усили ефекта на Nixa

За да се помогне на Никс означава да се отървем от въшки по едно време, след лечение на косата трябва да бъде много внимателно срешете им гребен. В комплект със сметана гребен за това, най-общо казано, това не е много подходящ както изработена от пластмаса и не разполага с достатъчна твърдост.

Тя е много по-надеждни опции в този случай са метални гребени тип AntiV и въшки гвардия, която да позволи да се разресва косата, дори повечето от нитовете.След лечение на косата, Nyksom достатъчно за следващите два до три дни, за да гребе косата с такива гребени напълно да се отървете от двете въшки и техните яйца.

Преглед

"Има много добро средство за въшки. - Никс цената му, обаче, ухапвания, но след като убиха всички паразити това е само на гребена в комплект му е не, че конвенционалните гребен Имахме късмет ... ние вече имахме крепостта на "Робикомбов", работеха заедно добре, обичайната процедура е, че въшките са унищожени от крема, а след това всички глигани са пенирани няколко пъти.

Светлана, Киев

Къде да закупим Никс въшки: цените и начините за придобиване

Никс въшки в продажба в онлайн аптеки е доста рядко, но е лесно да се купуват в конвенционалните фармацевтични мрежи. Не можете да купите Nix директно от производителя.

Струва Никс въшки доста скъпо - както вече бе посочено по-горе, на около 600 рубли за тръба с гребен, и предвид факта, че по-професионален гребен за него обикновено трябва да купуват повече, борбата срещу въшки при използването му става доста скъпо.

Въпреки това, опитът от използването на лекарството показва, че подобни разходи за справяне с един от най-неприятните човешки паразити са напълно приемливи.

Ако имате опит в работата с въшки с помощта на инструмента Knicks, не забравяйте да оставите отзивите си в полето за коментари в долната част на тази статия.

Полезно видео: как да се отървем от въшки и глисти със специален гребен AntiV