Як позбутися вошей за допомогою дігтярне мила

Как быстро избавиться от вшей? (Відео July 2018).

катран сапун изхвърля паразити и перфектно лекува различни кожни лезии, които получихме въпрос от Светлана: "Как да се използва сапун катран за въшки? Колко ефективен е този метод за борба с педикулозата? "

Сапунът се произвежда на базата на бреза катран. Неговите полезни свойства са били активно използвани в медицината от древни времена и сега. Как правилно да използвате инструмента в борбата срещу педикулозата, помага ли?

Ефективността на природния продукт

въшки всъщност оставят косата, ако се използва срещу тях сапун. Средства на базата на смола в състава съдържа фенол, които, в комбинация с алкален, дава антисептично действие. Продуктът изхвърля паразити и напълно изцелява различни кожни лезии. Няма странични ефекти на лекарството.

катран сапун въшки е направена въз основа на бреза катран

Ръководителят въшки не са толкова много се страхува от катран сапун. Паразити са убити дължи на факта, че фенол е в контакт с телета паразити, да ги изгаря. Но не всички насекоми са засегнати, а след това, тя изисква редица процедури и използването на хребети. Въшките лекарство помага при употребата на веществата, които изграждат бар сапун, при контакт с тях за дълго време - от половин час. Това само по себе си е безвреден сапун, той държи на косата може да бъде всяко число.

Използвайте сапун с катран срещу ниц е безполезен. Това не оказва влияние върху тях.С оглед на това, ще е необходимо да се произвеждат няколко процедури за коса, докато се постигне желания ефект. Второто лечение се извършва няколко седмици след първата. Ако желаният ефект не се постигне, заслужава да бъде преследвано последващото лечение на косата.

Anti-въшки сапун помага, когато веществата, които изграждат сапуна в контакт с тях за дълго време - от половин час

Условия за ползване

въшки могат да бъдат гравирани по-ефективни вещества, но катран сапун все още се радва успех. Факт е, че лечението е безвредно, но трябва да се прилага заедно с гребени, които имат чести зъби. Използвайте хребетите трябва да бъде, защото след третирането паразитите стават неактивни, което означава, че те лесно се перат.

Сапун срещу паразити може да се използва в комбинация с народни средства и инсектициди:

  • керосин;
  • оцет;
  • Инсектицидни шампоани.

В този случай остатъците от лекарството се отстраняват от косата и не се появяват алергични реакции. Ушите вървят много по-бързо.

Използвайте сапун срещу ниц е безполезен. Това не оказва влияние върху тях.

Използвайте кондиционера за коса, следвайки определени правила.

  • Срещу въшки трябва да се поставят гребени заедно след процедурите за сапун. В този случай, сапунът се прилага върху кожата на главата 2 пъти. Първият път, когато почиства косата от мръсотия, трябва да измиете добре косата си. Вторият път, когато наркотикът се прилага, за да повлияе на паразитите: камшика гъста пяна и го остави на главата за 2 часа. След това трябва да измиете останалата част от пяната и да третирате гребена с влажна коса.
  • За косата, сапунът от катран може да се използва в комбинация с инсектицид. В този случай следвайте инструкциите на производителя.Първо прилагайте шампоан, а след това натурално лекарство, което се забива в пяна и се измива след половин час.

Можете също така да научите как да използвате сапуна от катран за лешници.

Предимства и употреба на катран за сапун (видео)

Няма противопоказания за сапуна от катрани. Но бременните жени трябва да я прилагат с повишено внимание. Единственият нежелан ефект, който може да възникне, е алергия, но такива случаи са редки.