Як позбутися мишей на дачі назавжди

Січень 2019

Відео: Как избавиться от мышей, фантастика! (Січень 2019).

Anonim

Отърви се от мишки в страната, както и всички, всеки е възможно, но собственикът на имота трябва редовно да извършват комплекс от мерки за превенция.

Постъпления от мишките в страната, за да се отървете от тях завинаги

често чул въпроса за това, как да се отърве от мишките в страната завинаги, но собственикът трябва да се разбере, че този проблем се състои от две части:

  • 1. Отърви се от вредители, които вече са на разположение в дачата;
  • 2. Предотвратявайте връщането на мишки, за предпочитане винаги.

В първия случай се използват следните методи:

1. Механични са мишки (капани), те ви позволяват да премахнете гризачите, като ги уловите. Това е ефективен начин, ако използвате устройства в групи, поставяйки ги по стените, удари на мишката. Успешно се бие може да се извърши като покупка-капани (конвенционални рамки) и самостоятелно направени, например, изработени от конвенционални бутилки бира. За да направите това, бутилките са инсталирани в групи под склона, а гърлото им е смазано с фъстъчено масло. Гризачите правят удобен подход към врата. На дъното трябва да е стръв (наденица, бекон, препечен бял хляб);

2. Химически - са отрови, ако се използват правилно, те ще помогнат да се отървете от мишки за 4-6 дни. Но този метод може да бъде опасен в присъствието на деца, животни. Успешно борбата с вредителите в пристанищата на Дача позволяват: "Буря", "Плъшна смърт", "Раптор";

3.Хора хора - много хора смятат, че е трудно да се направи нещо с народни средства, но те могат да се борят с тях с гризачи не по-малко ефективно, отколкото с всички останали. Например, оставяйки вилата през зимата, достатъчно, за да поръси пода в мазето, в къща нарязан пепел (. Bin 10 квадратни метра) и при мишки, има само един шанс да избяга - да напусне сградата. Не е възможно да се отърве от мишки вечно, но през пролетта ще бъде възможно веднага да се отстрани пепелта, така че как да се справи той няма да бъде с някого - това означава, изяжда гризачи (тя може да бъде плъх) крака, както и усилията им да си помогнат сами slizyvanie частици пепел, води до фактът, че животното понякога влошава положението си. За да се отървете от народни средства, ще позволи, а не един друг метод.

Не забравяйте за тази ужасна "Биологични оръжия", като мъж или жена, който е не само състояние, но обича да се бори с мишки, принадлежащи към диетата си. Само помощ може да бъде предоставена от домашна котка или животно, което не е загубило съответния инстинкт.

Когато в дачата на мишките ще бъде възможно да се оттегли, тогава можете да реализирате желанието си да "се отървете от вечността". За да направите това по-добре от народните средства за защита. Всъщност, да се отървете от завинаги гарантира вграждането на всички движения на мишката, използването на вентилационни решетки на други вентилационни тръби.

Какво да изплашиш мишките в страната?

успешно да се отърве от мишките в страната, както и постоянно се даде възможност на спирачка, тя може да бъде евтин Pest Ridzhekt или напреднали ГРАД A-1000. Те са предназначени да създават ултразвукови и електромагнитни вълни, които успешно отблъскват вредителите.

За да изплашиш неканен гостите и народни средства . Например, танците могат да бъдат тани, чесън, касис, всички тези растения могат да бъдат разположени в близост до дупките, в шкафове, нощни шкафчета.

Защитете частна къща може и силен звук, достатъчно време на време, но за дълго време са "цялата" музика центъра и гризачи предпочитат да се превърне отново полевки. Ефективно средство за защита на мишките в страната - хлор, попълва всички открити движения, пронизани от гризачи, борбата с този метод е доста успешна. Многобройни отзиви за средствата от мишки показват, че борбата може и лекарствата от народната медицина, като например мента влива с алкохол ще издаде миризма, че просто не може да устои на мишката, тя ще ви помогне да се реализира желанието, че борбата е свършено завинаги победа.

Мишките как да се отървете от страната?

Voles, които искат да влязат в корпуса могат да бъдат спрени дори и на подходите към него, например, obsadiv площ за по-големия периметър, лайка, мента, касис, борбата с тези народни средства най-доброто нещо, което може да излезе с един човек, тъй като подобна мярка би предотвратило вредители на къщата, избата, така че ароматът на тези растения е много неприятно за сивите мръсни хора, които не носят нито едно заболяване. През зимата можете да се бори с гризачи просто utaptyvaya сняг около дърветата, той не им даде възможност да се ровите за важен източник на храна, което оставя зимата - кората на дърветата.

Как да стигнем до прилепите

Да се ​​отървем от прилепите е по-прост и по-бърз от обикновените. Можете да го използвате с народни средства, химически средства. Но ние трябва да помним, че като цяло, това е полезно, приятно животно носител на бяс, затова се свържете с него не трябва да дойде като мишка не е летливи полевки - може да се втурне да защитава своите домове.

Борбата в тази ситуация започва с факта, че човек трябва да намери място, където неговите нестабилни "съседи" са решили да живеят без да искат.Унищожете ги не е най-правилният изход, така че трябва да определите времето, когато те отплават към лов, а след това в отсъствие, просто запечатайте материала на входа на жилището. Това ще принуди нестабилните флипчарти да престанат да плашат хората. Това е, да се борят с това животно не е трудно. И хората няма да имат нужда от специален резерв.

Ако запечата входа на летящи животни подслон не работи, а след това карам тях могат да бъдат петно, но първи път, за да се отървете от тях е малко вероятно да успее, така че борбата по този начин в продължение на няколко дни, за да се извърши последователно. Бързо можете да се биете не чрез популярни средства, а с модерен спрей (най-ефективен в много ситуации ще бъде Raptor). Това означава, че изгонване на прилепите в страната не е трудно. Но по-често хората се опитват да оставят непостоянни съседи на себе си, като ги построят на отделно жилище. Цялата гледна точка е, че такива летливи животни ядат много вредни насекоми, което помага да се увеличи добива на обекта, което прави останалата част по-приятна.

Как да се отървем от мишки в страната за всички народни средства

Най-важното ви позволява да се бори срещу гризачи сярна проверка час тлеещ в сградата, а след това не е възможно да го правя публично достояние по време на деня и половина. Борбата с този метод завършва с незабавна евакуация на целия контингент на мишката, ако не и завинаги, след това със сигурност за дълго време и смъртта на всички видове бактерии. По този начин, в жилищното настаняване, борбата със сивото братство е само когато е силно изпечена, а в избите се е случвало всяка година, преди да се постави реколта. Този метод е добър пример за онези, които не вярват, че борбата срещу гризачите може да се осъществи бързо.

Най-доброто народно средство за мишки в доха

Както навсякъде, най-добрият начин да се спаси мира вкъщи е превенцията.Можете да направите това чрез народни средства, например, като прилепите всички вход / изход на мишката със стъклена репей, камък, като поставите всички тръби, които идват от подслона на малка метална решетка. След това трябва да засадите мента, касис, лайка, бъз, които отблъскват вредителя с миризмата си по периметъра на сградата или дори на цялата територия. Не е излишно да се касаеш за мишка, можеш да увеличиш надеждността с помощта на електронен репилатор. Например, евтин Pest Ridzhekt.