Як позбутися мишей в будинку назавжди

Січень 2019

Відео: Як боротися з паразитами в домі? | Ранковий гість (Січень 2019).

Anonim

Ако къщата ви е имало особен неприятна миризма, progryzennye пакети от зърнени култури и дупки в цокли - това е сигурен знак за близост до гризачи с различни размери. Днес ние предлагаме да се обсъди на тема: как да се отървем от мишки, всички в частна къща, в страната, в района или мазето завинаги. По време на публикуването ще разгледаме различни методи, вариращи от народни методи и завършващи с модерни капани, отрови и репеленти.

Как да се отървем от мишки в дома у дома

Мишки и плъхове са постоянно раздразнен човек с неговото присъствие: развалени храни хазяйката неща и дървени елементи навсякъде оставят своя екскременти и т.н. В допълнение към това - те са носители на различни заболявания. , Следователно, при първия знак за появата им, е необходимо да се започне систематична борба по различни начини: популярна и модерна. Как да се отървете от мишки в къщата или мазетата завинаги?

Постъпления от мишките в къщата

Химическа промишленост дава частни собственици и градски апартаменти да се отървете от мишки и плъхове в дома по прост начин - отрови.

Това е един от най-ефективните методи за борба с гризачи у дома. Смъртта най-често срещаната :. плъха, Буря, Лешникотрошачката и други средства трябва да се използват при стриктно спазване на инструкциите (колко грама материал за килограм на житни зърна трябва да се използва).Обикновено отровата се смесва със зърното и се разпръсква по ударите на мишката или около периметъра на помещенията и дори в колата.

Минус от такива лекарства - те могат да отрови не само гризачи - вредители, но и домашни любимци и членове на домакинството, затова бъдете внимателни.

Как да се отървем от миризмата на мишки?

Ако в мазето, вътрешните тавани в къщата или под пода, мишката умря, как да се отървем от миризмата вкъщи? Определянето на точното местонахождение на трупа не е толкова просто, тъй като ужасният аромат може да се разпростре на 300 метра и да се разпознае точно къде се намира трупът е почти невъзможно. Поради това в дома се препоръчва да се използват няколко лекарства едновременно, те се допълват взаимно и напълно отстраняват проблема:

• абсорбенти (абсорбенти на миризма);

• Йонизатори на въздуха;

• спрей, която премахва органичните миризми;

• Професионални средства: белина + формалин + оцетна киселина.

Как да се отървете от мишките в къщата завинаги с народни средства

Въпросът как да се отървете от гризачи в къщата и мазето винаги е винаги пред жителите на частни имоти. Нашите предци измислиха много начини. Най-често срещаната, разбира се, е домашната котка, която помага за улавянето на сиви вредители. Но се случва, че тя не е в състояние да се справи сами с тази задача. Какви други ефективни методи за премахване на проблема съществуват?

Методи за отстраняване на мишки в домашни народни средства

Друг ефективен начин у дома да унищожи завинаги гризачи - вредители - капани и мишки. Народните занаятчии могат да правят такива адаптации със собствените си ръце у дома и от удобни инструменти: от пластмасови бутилки, дървени кутии, железни мрежи и др.Такива неща могат да бъдат закупени готови (продавани в специализирани магазини или пазари).

Как да се отървем от прилепите

Друг проблем на частните къщи и градските апартаменти е прилепите. Как да унищожите тези съседи завинаги? Трябва да знаете, че те са нощни. Търсите подслон от дневна светлина в уединени места, най-популярните са покривите на къщи или навеси. Те предпочитат отделен начин на живот. В дома на човек този гост може да се появи изключително рядко. Преди да ви попитам за тази цел, трябва да се знае, че някои видове летлив koshmariki са строго защитени от законодателството на много страни (изброени в Червената книга). Ето защо в този конкретен случай се препоръчват хуманни методи. Една такава възможност е ултразвуковото плашило.

Как да се отървете от прилепи под покрива на къщата

Ако летящи вредители са се появили под покрива, и тяхното присъствие (скърцане и шумолене) не позволява на жителите на къщата, можете да прибегнете до друг начин за пропъди: обработка на димки. Направи го по-добре през нощта, след което животните ще могат да летят на лов и в същото време podyschut нов дом. Същата национален начин може да се счита за спешна помощ във варианта, когато летливите гостите ликвидирани в мазето на една плевня или хардуер.

Как да се отървете от прилепи на балкона

Ако прилепи се отглеждат на балкона (в град апартамент (на балкона), или в частни домове, гнездо на покрива). Можете да използвате друг народен лек - улавяне и метод на предаване на сигурно място: виси бяла кърпа (можете да използвате лист) и отгоре виси рибарска мрежа, след като ловни животни летят на лъскавото петно, и есента, и в мрежата.Освен това те могат да бъдат пренесени в гората или по-близо до всяка разрушена сграда. Трябва да се отбележи, че страхът от тях е продиктуван от отрицателна гледна точка, основана на множество филми на ужасите. Всъщност това са напълно безобидни малки животни, които се хранят с насекоми.