Як позбутися мишей в приватному будинку назавжди народними засобами

Грудень 2018

Відео: The Great Gildersleeve: Investigating the City Jail / School Pranks / A Visit from Oliver (Грудень 2018).

Anonim

Ако в частен дом отглеждат мишки трябва възможно най-бързо, за да се отървете от тях, тъй като степента на тяхното плодородие е достатъчно висока. В годината женски гризачи могат да се възпроизвеждат до 10 пъти, във всеки боклук среден брой на новородените достига 10. По този начин, един възрастен индивид годишно в резултат на което около 100 нови гризачи. Същото важи и за плъховете. Следователно борбата трябва да бъде бърза и ефективна. Веднъж и завинаги да гризачи от частна къща или апартамент употреба народни средства, за унищожаване на химическо и ултразвук.

Отстраняване мишки в частна къща

Собствениците на частни къщи почти веднага забелязват появата на гризачи, най-любимия си място е на тавана, особено ако има присъства поне някакъв вид храна. Времето за появата им в помещенията е най-често през есента, когато има студено счупване и улицата завършва с храна. Наличие на гризачи може да се види по стъпките на техния живот, специфична неприятна миризма, както и нощен шум под формата на вървят около като животното е нощно.

За да вземете бързо мишки и плъхове от стаята, първо трябва да се отървете от всички видове храна, с които разполагате. В края на краищата, гризачите се появяват в къщата, за да ядат. За по-нататъшната борба използвайте най-подходящия метод:

  • Капан за мишки;
  • народни средства;
  • ултразвукови изплашители;
  • химически токсични препарати;
  • професионално бракониерство на домашни гризачи.

За да отровиш мишки в частна къща, така че няма миризма

За да се отървеш трайно от гризачи на закрито, без чужда миризма, се използват различни народни средства. В този случай най-ефективният начин за защита срещу появата на такива неканени гости е наличието на обикновена котка и е по-добре, ако не са едни, а няколко. Котките действат като хищници, така че гризачите скоро напускат стаята.

Унищожаването на гризачите може да се осъществи с помощта на специални молитви и заговорнически действия, които нашите прадеди са използвали. Но все пак многобройните прегледи показват, че те не са достатъчни, за да се отървем от гризачи, или понастоящем никой не знае как да използва конспирация.

Как да се оттеглим от частна къща на мишки чрез ултразвук?

Най-ефективният начин е да се бориш с мишки в частна къща с ултразвук. В момента има много видове ултразвукови устройства, които се продават в магазина. За да издържите веднъж завинаги мишки и плъхове по този начин, трябва да знаете местата на тяхното натрупване и начина на движение. Той е на тези места и изгори страшниците.

При използване на ултразвукови Repeller трябва да се помисли още един фактор - гризачите много бързо да свикне с ултразвук, така че от време на време трябва да се промени на вълните, като по този начин не им позволява да се адаптира. Това устройство става дразнещо не само за диви гризачи, но и за домашни хамстери, плъхове и морски свинчета, така че трябва да ги отстраните от радиацията. Но за хората и животните ултразвукът е безопасен.

Как да се отървем от мишки в частен дом за всички народни средства

Ако в дома победен плъхове и мишки, се отървете от тях завинаги е възможно и народната медицина.Проблемът е решен по следните начини:

  • етерично масло от мента или билка - гризачи не могат да понасят силни миризми, така че напускат стаята, той трябва да се разшири памук тампон, натопен в масло или просто прясна мента билка в места предполагаеми натрупване на гризачи;
  • дафинов лист - ако мишка или плъх се появи в кухненските шкафове, достатъчно е да се разшири върху всички рафтовете да изплаши вредители;
  • оцет същество или амоняк - памук, напоен в медиите с мощен мирише голяма полза за да се освободим от тези вредители;
  • дървесна пепел - падаща върху краката на гризачите, служи като ефективен дразнител;
  • смърчови клонки - ако са намерени дупки, те са поставени директно в тях, както и гризачи, няма да могат да се измъкне от тях.

Как да защитим частна къща от мишки - Любезно молим за защита на частния дом от мишки

За да се защити къщата си или вила от вредни мишки и плъхове за предоставяне на превантивни мерки, така че да не се сблъскват с проблема за справяне с тях. Ефективни превантивни мерки са засаждането на парцелите им, които изплакват гризачите с миризмата си. Например, chernokoren или бъз, засадени на входа на къщата, го предпазват от класирането им на вредителите от своите съседи.

Защита и да се отървете от къщата за гризачи и апартаментът е почти винаги помага на тревата или мъдрец, мента, разширения в ъглите, или висеше на стаите. Миризмата му е изключително неприятна за гризачите и те не се доближават до това жилище.

Ако на хората средство за въвеждане на плъхове става проблематично, е необходимо да се прибегне до химически отрови, които са токсични не само за вредителите, но и за хора и домашни любимци.