Як позбутися мишей в приватному будинку - інструкція

Грудень 2018

Відео: Week 7, continued (Грудень 2018).

Anonim

Появата на мишки в частен дом може да доведе до много малки проблеми на собственика му. В крайна сметка, с изключение, че те са в състояние значително да намалят запасите си, те също са в състояние да намалят електрическите проводници, повредени напоителни системи и маркучите, доведе до увреждане на култури, дъвчете всички торбички, а дори и да навреди на здравето си, носейки със себе си куп опасни заболявания. Как можете да устоите на този малък гризач, способен да ви причини толкова забележими щети? И как да се уверите, че никога няма да се върнат при вас? Прочетете повече в инструкциите ни.

Как да се отървем от мишки в дома лекарствата от народната медицина

да ви помогне да се отървете от мишки в къщата бързо у дома са народни средства за борба с тях. Те обаче не са 100% ефективни във всички случаи. Обаче, като цяло те могат да ви осигурят надеждна защита от гризачи. Сред най-популярните и ефективни народни средства са изброени следните:

1. Най-популярният начин да се отървете от малкия им популация е, разбира се, котката, използването на която е може би най-популярният метод за борба с вредни за хората от гризачи. Също така, в зависимост от предпочитанията и възможностите, можете да използвате ловно куче или някаква укротена птичка. Например, бухал, ястреб или сокол. Днес използването на грабливи птици за улавяне и унищожаване на гризачи е по-скоро екзотично средство, отколкото народно.Въпреки това, нашите предци, използвани тях успешно дълго преди изобретяването капани за мишки. Ето защо е необходимо да се отдаде почит на нашите домашни любимци. Дори и разумен човек е трудно да се конкурират в това отношение с такива специалисти.

2. Плаши мишки билки - най-доказаните народен лек. В продължение на много векове, употребата му означава, че сега препоръчва и професионален унищожител. Въпреки това, само за закрит превенцията. Истинската полза на този народен лек в присъствието на голяма част от населението плъх е почти несъществуващ. Сред най-ефективните билки, ние установихме следното: пелин, лайка, бъз, областта мента, chernokoren, вратига и розмарин. Те не харесват миризмата на мишки и плъхове, така че ако сте написали в дома си достатъчно от тези билки, за да произвеждат силна и постоянна аромат, те едва ли ще искате да останете дълго.

3. Отравянето вредители и възможни средства под ръка, без използването на специализирани химически отрови. По този начин, с висока ефективност да ги излее в храната в силно натрошени цимент, гасена вар и гипс. Огромно предимство на този метод е, че миризмата на тези вещества не предизвиква подозрения у гризачи и затова толкова популярен отрова винаги се получава в стомаха си, че е гарантирано, за да убие всеки индивид.

Мишки в частен дом - как да се отърве завинаги

За да се отървете от мишки в собствения си дом, следните превантивни мерки трябва винаги да се вземат веднага след като се отървете от всички гризачите:

  • Drag всички вентилационни изходи и входове метални нето.
  • са остъклени всички прозорци и инжекционен разтвор всички пукнатини в помещенията, както и бившите им дупки.
  • Разпространете и периодично променете горните подправки към предишните места на тяхното претоварване.

Такива предпазни мерки трябва надеждно да предпазват вашия дом от външни посегателства.

Как да се отървем от мишки в кокошарника и обора

Най-добрият начин да се отърве от мишките в кокошарника и обора - всичко бетонирани етаж и прилежащите стени с ъгли и пукнатини. Бетонирането може да се извърши дори върху гнездата им, ако самите те са се сдобили с тях. След такъв смел ход, други хора никога повече няма да искат да посещават нито вашата хамбара, нито птичият ви кош. И дори ако искат, те вече не могат, защото помещението е добре бетонирано и сега няма да имат достъп до него. След това може да е добра идея да закупите котка или котка, за да защитите тези помещения и фермата си като цяло.

Как да се отървете от наркотиците в избата и избата

Горният метод е подходящ и за мазета и мазета. Въпреки това, мазета и мазета, най-вероятно сте вече толкова бетонирани. Ето защо, се препоръчва просто да се запълнят всички пукнатини, а на вентилацията издърпайте малка метална мрежа. Ако след тези процедури мишките са все още в стаята - управлявайте котката там за 30-40 минути и проблемът ще бъде решен. Дори бездомното животно, което храним, е добро.

Как да се отървете окончателно от мишки в крайградската зона

Засадете горепосочените растения на вашия сайт и те ще ви служат като отлична естествена защита срещу мишки. В допълнение, тези гризачи са много чувствителни към смъртта на близките си. Затова използвайте едно от горепосочените средства за физическо отстраняване на животното и след това подредете около периметъра на вашия сайт на мъртви хора.Гризачите ще разберат, че това е опасно и дори гладът едва ли ще ги принуди да се върнат.

Как да се отървем от мишки в апартамент

Също така, народните методи се прилагат в апартамента на многоетажна къща. Вие ще се отървете от мишки в апартамент, ако тя е вградена във всички пукнатини и дупки, и след това плъзнете всички дихателните пътища на малка, но силна метална мрежа. Същите от тях, които не успяват да избягат, вие отровете или се самоубиете с някое от гореописаните народни средства.