Як в квартирі позбутися мошок і звідки вони з'являються

Лютого 2019

Відео: Як боротися з мурахами в домі (Лютого 2019).

Anonim

Доста често, в апартамента на нищото се появява много малки черни мухи, които обичат плодове, зеленчуци и всички видове сладки храни. Въпреки факта, че тези насекоми не носят никаква вреда на лицето, те са просто отегчени с присъствието си.

Има няколко вида въшки, които се различават по начина на съществуване и мощност

 • плодове;
 • гора;
 • канализация.

Така че те могат да бъдат черно, зелено, кафяво, достатъчно близо, за да видите снимките си.

В този случай, някои от тях хапят, да унищожи други продукти.

Как да се покаже мушички от апартамента, за да се отървете от тях веднъж завинаги - този въпрос е даден от всяка домакиня, който има в кухнята се превръща комари. За да се отървете от нежелани гости в дома бързо и ефективно, е необходимо на първо място да се отстранят всички видове храни, достъпни места, тъй като това е първият източник на възникването и разпространението на малки насекоми.

Като апартамента, за да се отървете от въшки в дома бързо

Основното правило за да се отървем от малките вредители е пълна яснота на масата и в кошчето. Така че, преди да започнете да се бори с тях, трябва да се премахне основната причина за появата им и репродукция. За да се справи по-нататък малките вредители се използват като народни средства и химикали.

Най-често срещаната и най-лесният начин да се бори конвенционален fumigator, която е предназначена да се отървем от комари.Мосът, както и комарите, не понасят тази миризма и умират в рамките на няколко часа, затова да се освободим от тях по този начин е съвсем проста. Също така, малките вредители не понасят миризмата на етерични масла и билки.

Откъде идват мравките и хапят ли?

Ухапване на копита може да се появи от различни източници, например

 • да се развали и да се остави на масата сладки плодове;
 • кофа за боклук, която не е доставена навреме;
 • празна и не измита празна бутилка бира;
 • необработени вътрешни цветни растения.

Въпреки факта, че насекомите са много малки, през зимата те могат да навредят на ухапване. Това е така, защото храната в този период става все по-малка и затова просто търсят допълнителна храна. Ухапването се оказва доста чувствително, защото челюстите на насекомите са подредени по такъв начин, че да не пробиват кожата, но да я захапват, така че веднага да ги изтеглите.

Методи за борба с народни средства за защита

Как да се отървем от комарите в апартамента чрез народни средства, като същевременно се уверите, че избраният метод е достатъчно ефективен, трябва да знаете какво точно се страхуват най-много. Мосът в апартамента, подобно на други малки насекоми, се страхува от много наркотици и растения, които имат много остра миризма. Ето защо, ако в кухнята се намират малки вредители, те летят много и всеки ден стават все повече и повече, е необходимо да се започне незабавно борба с тях.

Като правило, най-вече малките кухненски мухи, наречени

 • мухи на плодовата муха , пират. Да ги измъкнем от апартамента и да се отървем от повторната поява ще помогне на различни фолк методи, тествани по време.

Следните фолк методи помагат за борба с вредителите:

 • в зрял оранжев или лимонов стик с карамфил и се оставя на видно място;
 • разстила на рафтовете памучна вата или парче плат, навлажнена в етерично масло от евкалипт, бор или босилек;
 • Загрейте малко количество камфор в тиган;
 • страх от вредители мирис на белен чесън или лук;
 • използвайте обикновената лепяща лента за мухи.

Доказан съвременни средства за комари в апартамента

В допълнение към народната медицина, които се използват съвременни лекарства, които не засягат човешкото здраве, но има пагубен ефект върху летящите насекоми. Те могат да бъдат специални капани, които примамват вредителите. Най-голямата популярност е получена от капана BEAPCO, чийто капацитет може да бъде по-късно напълнен с обикновен оцет от ябълков оцет за стръв. Също така ефективен и евтин капан Victor M380 Fly Magnet бързо ще се отърве от малки насекоми.

За да се отървете бързо от насекомите в жилището, използвайте органични аерозоли и репеленти, които са в състояние ефективно да се борят с тези вредители. Необходимо е да се третират всички пукнатини и пукнатини, от които могат да се появят насекоми.

Как да се отървем от плодови мушици в апартамента

У дома, в борбата с летящи вредители не помагат само изпитани народни средства за защита, но и обикновени тиксо, окачени на места, повечето от клъстера. Освен това, трябва постоянно да се уверите, че през нощта не останете сладки храни, а именно сладки плодове. Тъй като през нощта те започват да се влошават и тези насекоми много бързо намират такъв продукт. Ето защо често изглежда, че малките насекоми не се вземат от никого.Ако не спазвате това правило, да се освободите от броя на мухите, които се появяват, ще станат по-трудни.

Как да се справяте с комарите на домашни растения у дома

Освен да готвите малки вредители, можете да се срещнете с къпини на стайни растения. За да се отървете от тези насекоми, същите методи се използват за борба с традиционните кухни. Но за да се предотврати появата на вредители на стайни растения, достатъчно е да се отглеждат много раковини върху перваза, които плашат различни летящи насекоми. По този начин е лесно да премахнете вече съществуващите вредители.

Парче пипер, разпръснати на земята близо до стъблото на цветето, помага за отстраняване и отстраняване на вредители от стайни растения. За да избегнете повторната поява на летящи насекоми, не позволявайте прекомерна влага в саксията. Ако постоянно следите почвата в саксията, в допълнение към Simuliidae можете да се отървете и от нежелана плесен.