Як вивести щурів - чим труїти щурів?

Лютого 2019

Відео: як зловити щура або позбутися щурів. Как поймать крысу (Лютого 2019).

Anonim

Тези паразити са опасни не само защото могат да унищожат културите, но и да разпространяват болести. Тези гризачи са опасни както за хората, така и за домашните любимци, така че е ваша отговорност да ги измъкнете от къщата, парцела, избата или пилешки кош. Има различни начини, но най-известното е използването на специални химикали. Те включват смъртта на плъх, голиат, моратор, плъх и т.н. Въпреки това, химическите лекарства могат да окажат въздействие не само върху паразитите, но и върху хората. Ето защо в дома често се използват различни народни средства.

отровата на плъх в дома

към отрова гризачи, включително мишки и плъхове могат да бъдат използвани народната медицина. По-долу е един от най-известните начини, по които можете да отровите вредители у дома:

  • 1. Сухите картофи се смесват с гипс в контейнер с голям обем.
  • 2. След това се добавя малко канела - един щипка е достатъчно.
  • 3. Чаша вода се излива в контейнера.
  • 4. След внимателно смесване от сместа ще е необходимо да изваете малки топчета.
  • 5. Тези крушки трябва да се поставят навсякъде, където те могат да получат тези паразити - в гаража, в частна къща, в сграда с апартаменти в къщата на кокоши и други помещения.

Такава подготвена смес ще действа като отрова за животно у дома, направено от собствените си ръце.В допълнение, в отровата може да се добави и фъстъчено масло - може да служи като капан, защото привлича плъхове.

Средствата за примамка на плъховете са най-ефективни

Кои средства за примамка на плъховете са най-ефективни? Съществуват различни съобщения за лекарства срещу мишки и други вредители, но голям брой положителни коментари са поставени върху препарата на Голиат, който качествено отравя плъха. Счита се за висока скорост. Смъртта на животното идва след няколко дни. След консумирането на гризачи, кислородът няма да е достатъчен у дома и те ще го търсят на улицата. Огромен плюс е липсата на труп и миризма в къщата.

Moratorat може ефективно да реши този проблем. Нейното активно вещество brodifacum etch вредители и причинява мумификация след смъртта на животното. Едно такова опаковане на лекарството срещу мишки и други гризачи струва само 50 рубли.

Как да премахнете плъхове и мишки от дома

Също така има напълно безопасни средства за примамване на плъхове и мишки в къщата. В многофамилни сгради често се смесват брашно, захар и сода в контейнер. След това трябва да излеете сместа в контейнери, поставени във всички проблемни области, където трябва да отстраните паразитите.

Как да отстраните плъховете от пилешки кош с народни средства

Тези вредители могат да задушат пилета, да плъзнете яйцата и да развалят целия пилешки кош, като натрупват дупки. Така че трябва да ги измъкнете оттук. За да не отровиш хора, можеш да мислиш за този проблем още по времето на построяването на сградата - да полагаш на повърхността на земята един слой от развалини с разбито стъкло. Ако това не е било направено, трябва да ги отровите. Например, можете да използвате карбид, метла, глуха очи и други капани.

Паразитите също се изваждат с помощта на котка. Не забравяйте обаче, че това може да е от интерес за пилетата, затова внимавайте с това решение. Има и други животни, които ще помогнат да се отървете от плъха. Например враговете им са таралежи. Помощта може да има и гъски. Те не само спят разумно, правят звуци при шумолене, но също така могат да задушат едно дългоопасно животно.

За да отровиш плъхове в кокошка?

Има специални средства под формата на примамки с отрова, които са подходящи за примамка на плъховете в пилешки кош. Те трябва да бъдат поставени на места, където пилетата не достигат, защото отровата може да има отрицателен ефект върху състоянието на домашните птици. За тревата на плъховете в кокошките се използват средства като лешникотрошачката и зоокумарина.

Интересна модерна опция за премахване на гризачи от пилешки кокал може да бъде репелер. Звукови импулси, които излъчват такива импулси, причиняват огромна паника в гризачите. По тази причина те напускат помещенията и не се връщат към нея. Много е важно тези изплашители да са неутрални за пилетата и другите животни, така че те да могат да се използват не само в жилищни сгради, но и в пилешки кофи.