Як вивести щурів - чим труїти щурів?

Лютого 2019

Відео: як зловити щура або позбутися щурів. Как поймать крысу (Лютого 2019).

Anonim

Появата на плъхове и мишки на жилищата не е така или иначе какво страх и опасност, особено ако те са се заселили в една жилищна сграда. В частна къща или в страната на тези гризачи може да се види в хол, гараж и кокошарника. Нека да разберем как да ги изведем и как да ги отровим у дома.

отрова плъх у дома

Ако човек се намира в дома на плъх или мишка, че е необходимо спешно да се оттегли и да се надяваме, че тя ще премине от само себе си. Тези гризачи винаги се връщат на място, където не докосват и не работят гнезда. За да ги отровиш у дома могат да се купят лекарства или народни средства. жилищен блок захапе, следва да се извърши изчерпателно, като се вземат предвид мазето, любимо място на плъхове. Днес интернет кипи от различни електронни плашители, за които се твърди, че се страхуват от гризачите. Този метод не помага точно да се оттеглят "неканените гости".

Инструменти за стръв плъхове най-ефективният

Ако ще да донесе Schurov или мишки, ние знаем какво означава на стръвта на плъхове най-ефективни. Не забравяйте, че отровата действа на домашни любимци, така че да го използвате у дома, за да бъдете внимателни, това се отнася и за кокошарника.

Ефективно унищожаване Schurov и мишки Krysidom . Тази стръв спира кръвообращението и животното умира в рамките на два дни. Гризачи отрова, това означава, че трябва да го смесват с слънчоглед, царевица, варена овесена каша или сирене.Крисид е пристрастяващ, прилага го на всеки 2 месеца.

Специалистите се съветват да отровит очите с лекарството Голиат . Гризачите не умират веднага, а след няколко дни. Те имат кислородно гладуване, животните излизат и умират извън къщата.

Изхвърлянето на вредни жители ще помогне на Mororatat . Това е и мощно средство, от което животните умират на 5-ия ден.

Как да изкараме плъхове и мишки от къщата

Дори когато в къщата няма други животни, трябва да изберете безопасна отрова за човека. В края на краищата, често неговата специфична миризма оказва лошо въздействие върху нашето тяло. Едно от ефективните и безопасни лекарства е смъртта на плъхове. Тези торбички могат да се поставят не само в жилище, но и в плевня и в кокошка. Смъртта на гризачите не идва веднага, отровните животни напускат стаята. Този инструмент също е икономичен. Той съдържа аромати и антимикробни вещества, които остават ефективни в продължение на две години. Това лекарство е добре да отрови паразити в жилищната сграда, защото те го издърпват по периметъра.

Друго сигурно средство за примамване на плъхове и мишки в къщата е Лешникотрошачката и зоокумарина. Лешникотрошачката е желе-подобен продукт под формата на плоски топки. Тази отрова е ефективна при условия на висока влажност. Zoocumarin прах може да се използва както в частна къща, така и в жилищна сграда. Той смесва храната. Зоокумаринът е способен да изглади очите със 100% ефективност, а мишките със 70%.

Както показва практиката, домашните любимци не приемат гореспоменатата отрова. Но трупове на гризачи могат да причинят отравяния. Ето защо, ако забележите труп в двора, го изхвърлете.

Как да премахнете плъховете от пилешки кокал с народни средства

Появата на тези гризачи също причинява много заболявания. И ако плъхът влезе в пилешкото куче, то със сигурност ще се храни с домакинството ти. Вкъщи може да се заключи по много начини. Огромни парчета памучна вата, напоена с ментово масло, и лежеше около дупките на гризачите. Мента пере дробовете на животните и те си отиват и дори могат да умрат.

Друг популярен метод за това как да се отрови човешки прародител е да се разпространи човешката коса. Тези животни ядат коса, която сериозно засяга тяхното здраве. Също така е възможно да отровим гризачите у дома с молбол. Тъй като това вещество е отровно, към момента на процедурата трябва да бъде повдигнат въпросът за миграцията на птицата.

За да отровиш плъхове в кокошка?

ефективно да отрови опасни съседи с амоняк. Разпръснете го в дупките на дупките и остра миризма ще убие гризачите. У дома се препоръчва да използвате суха крава. Когато паразитът я изяде, ще се надуе и убие животното.

Изтеглете тези животни, посъветвани със земята пипер. Тя трябва да бъде разпределена в достатъчни количества в близост до дупките. Други свидетелства казват, че е възможно тези индивиди да се ецват с лаврови листа. Тя действа смъртоносно върху тялото на плъха. Тя трябва да бъде набутана в дупки и да бъде поставена близо до тях.

Това са най-ефективните и достъпни методи, чрез които е разрешено да отровиш опасни животни у дома. Независимо от това, помислете за техния брой, защото зависи от това колко трябва да приложите отровата. В противен случай не всички гризачи ще умрат.