Найпопулярніші та ефективні спреї від бліх для обробки приміщень

Червень 2019

Відео: Шампуни от блох: как они действуют и эффективны ли? (Червень 2019).

Anonim

Спрей - водещ на наркотици в борбата срещу бълхи спрейове, използвани за да се отървем от бълхи в помещенията в продължение на няколко години, държани водеща позиция сред лекарствата може да премахне жилища от нашествието на ектопаразити.

Видове спрейове

Най-често жилищните помещения се нападат от пръст или мазе и легла от бълхи. В допълнение, наличието на животни в дома увеличава вероятността за появата на ектопаразити. При първите признаци на откриване на бълхи, независимо от вида, незабавно вземете мерки да ги унищожите. Поради факта, че бълхите бързо се размножават, всяко забавяне може значително да усложни ситуацията. Съвременните производители произвеждат огромен брой различни спрейове за третиране на помещения от ектопаразити. Всички те са разделени на няколко вида.

 • Професионални спрейове , които имат много висока ефективност, но имат значителна токсичност и остра миризма. В процеса на работа с такива спрейове са задължителни специални респиратори, ръкавици, очила и гащеризони. По правило тези инструменти се използват в работата им от специалисти и специалисти по дезинфекция.
 • Домашни антиблоки аерозоли.
 • Спрейове за унищожаване на няколко вида вледеняващи и летящи насекоми вредители, включително бълхи. различават ниска степен на токсичност, което значително разширява обхвата на такива препарати, и което ги прави многофункционален.

Наличието на животни в къщата увеличава вероятността от възникване на ектопаразити

Можете също така да разберете дали бълхите върху лицето и как да се отървете от тях на живо.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от бълхите, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

популярно средство за

въпреки разнообразието на protivobloshinyh спрейове, най-популярни и в търсенето от страна на потребителите носител на няколко средства.

Спрей Адамс Flea & Tick Carpet Спрей

се използва, за да убие бълхи в килими, мека мебел, завеси и всякакви други неща, които са с кърпа или плат повърхност. лекарство се основава на действието на активните вещества, представени пирипроксифен, линалол и перметрин, които действат не само за възрастни, но също така и на ектопаразит ларви етап.

Спрей Адамс бълхи и кърлежи килими спрей се използва, за да убие бълхи на всички космати или тъканни повърхности

Спрей Адамс стая Fogger

се впръсква в стаята. вреден ефект на лекарството има върху яйцата и ларви на мухи, както и паразити възрастни. , чиято активна съставка е представена от пирипроксифен и перметрин, които, благодарение на успешната комбинация може да се отърве бързо и трайно с насекоми в затворено пространство.

Спрей Адамс стая Fogger действа върху яйца и ларви етапи от бълхи и възрастни паразити

Спрей Noroclean Допълнителни

Удобни аерозолни кутии, снабдени с предпазни капаци включва бистра течност с активните компоненти под формата на метопрен - 0, 1% и перметрин - 0, 5%.Използването на високо активни съставки, които имат дълга защитна период ви позволява бързо да убие бълхи в затворени помещения, както и за предотвратяване на повторно заразяване с ектопаразити в продължение на шест месеца.

Чистота

Антипаразитният препарат се използва при лечението на помещения не само от бълхи, но и от други насекоми, попиващи кръвта. действие protivobloshinogo лекарството поради наличието на перметрин - 0, 35%, което се допълва с изопропилов алкохол и глицерин. Защитните действия продължават най-малко три месеца.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Методи за обработка на плоски спрейове против бълхи (видео)

  Характеристики на използването на

  Класически protivobloshinogo спрей представен средства, известен на всички като "дихлорвосът". До този момент този аерозол не се справя със съвременните лекарства, базирани на пиретроиди, фенти, хлорпирифос и други видове иновативни инсектициди.

  Въпреки многобройните клинични проучвания на съвременните спрейове, които се използват по своя собствена професионална модификация на тези лекарства е забранено поради тяхната токсичност и необходимостта от специални предпазни средства.

  При употребата на бълхи спрей трябва да се използват специални предпазни средства. Доматеният паразитен спрей може да се използва самостоятелно, при условие, че се спазват всички точки на приложените инструкции.

  Предпазни мерки

  При обработката на съоръжения следва да се изисква да се извърши, когато се работи с инсектициди предпазни мерки , включващи общите правила на лична хигиена и безопасност.

  • При използване на спрейове protivobloshinymi е строго забранено да се пие или яде, както и тютюнопушенето.
  • Ако токсичен лекарството случайно попадне в очите или на други лигавиците, трябва да се продухва през значителни количества вода.
  • В образуването на някакво възпаление или алергични реакции, трябва да се потърси медицинска помощ.
  • След работа измийте ръцете си със сапун и измийте добре.
  • Повечето бутилки със спрей под налягане и е забранено да се разглобява или изгори.

  Ако спрей против бълхи попадне в очите или други лигавици, то трябва да се промие чрез значителни количества вода

  Противопоказания

  • Както при всички инсектициди, спрейове срещу бълхи трябва да се пръскат много внимателно и да спазват препоръчителното разстояние.
  • Необходимо е да се избегне контакт с токсични химикали върху лигавиците и кожата.
  • Забранено е да се извърши мястото на преработка на лица на възраст под 18 години, както и бременни и кърмещи жени.
  • Когато е необходимо, обработката да се отстранят от помещенията всички преработени храни.
  • Да не се използва спрей за бълхи в присъствието на деца и хора, страдащи от заболявания на дихателните пътища и алергии.

  Методи убиват бълхи в апартамент (видео)

  на потребителите

  Всеки спрей, за да убие бълхи в търсенето се дължи на лекотата на използване. Най-популярни са качествените продукти на GlobalVet. Многобройни положителна обратна връзка характеризират спрей Noroklin Изключително като и много скъп агент като доказана ефикасност.Освен това, въз основа на положителната обратна информация за пресен и свободен спрей за очила, много експерти препоръчват това лекарство за лечение на заразени помещения. Единственият недостатък на този висококачествен инструмент е сравнително високата цена.