Як в квартирі позбутися мурах - кошти від мурашок в квартирі

Може 2019

Відео: Savings and Loan Crisis: Explained, Summary, Timeline, Bailout, Finance, Cost, History (Може 2019).

Anonim

Всички насекоми, включително мравки, се появяват в къщата или апартамента, изключително в принудителното търсене на храна и топлина.

Всяка година тази атака преодолява много собственици на долните етажи на високи сгради и частни къщи. Червените мравки могат да се движат на огромни разстояния и бързо да построят нови акули. Следователно, ако в къщата се появи цяла колония от насекоми, възможно е някъде близо до гнездото да се намира.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата срещу мравките нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии с 100% ефективност се справят с мравки, хлебарки, бъгове и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. По-подробно тук …

Независимо от факта, че червените мравки не са носители на опасни заболявания, не е много приятно да гледате как просто пакетират храна. Особено се отнася до хлебни изделия, сладки храни и плодове. Ето защо, е желателно незабавно да се отървете от домашни вредители. На методите на борба ще говорим по-нататък.

Как да се отървем от домакински мравки в апартамента

За да се показва правилно мравките от апартамента в типичния за домашна среда, е необходимо първо да ги спазват и да намерите всички възможни места и цепнатини на техните местообитания.Това са тези места, които най-добре трябва да се лекуват с анти-формулировки. За храна, най-често дойде работа мравка, образувайки дълга верига.

, за да се отървете от малките червени мравки помогне аерозоли, гелове, сухи и разтворими отрови, традиционни методи. Но трябва да се помни, че те имат изключително негативен ефект не само върху насекомите, но и върху хората. Поради това е по-добре да обработвате стаята, оставяйки я за известно време.

Отърви се от домакински мравки в апартамент дом - средства

Ако сте намерили няколко червени мравки в кухнята, можете да бъдете сигурни, че става дума за скаути, които ще призовават за цяла колония. Най-често това се случва с пристигането на студено време или обратно в началото на пролетта, когато нямат какво да ядат. Поради това е необходимо да се подготвят предварително ефективен инструмент в апартамента от червените мравки, които ще се справят с началото на инвазията на насекоми. В противен случай те ще се обадят на цялото си семейство, а след това битката ще бъде по-трудна.

Най-ефективното средство в борбата срещу домашни вредители, признати като инсектицид спрейове, които се пръскат в домовете си, внедряване. Унищожаването достига до 100% от насекомите.

Антените са по-малко ефективни при унищожаването на насекомите, но много добре ги плашат. Освен това, не е напълно безопасно за домашни любимци и хора. Домашен любимец може да получи леко отравяне, ако отрязва кредата от подовата настилка.

Как да се бори в апартамента с мравки червени и жълти

Без значение какъв вид мравки са били в къщата: жълто, червено, или червени, което трябва да започне веднага, за да се справят с тях, не позволява глобално разплод.За да се отървете от вида мравки правилно и, че е необходимо да се прилага ефективно средство за унищожаване и не по-малко ефикасен метод за повторна употреба на външния им вид.

За борба с домашните вредители се използват следните средства:

 • Combatant;
 • Raid;
 • Dichlorvos или Dohloks;
 • Raptor гел или спрей;
 • Свободен отровен регент.

ефективни възпиращи са билки и етерични масла, като естрагон, евкалипт или ела.

Малки мравки в апартамента, от които те се появяват

За да може правилно да се отървете от мравки в апартамента трябва да разберем някога принципа на външния им вид. Ако в кухнята има малки насекоми, тогава храната е в свободен достъп. Много често, за да се отървете от вредните вредители, достатъчно е да извадите всички продукти от кухнята в затворени контейнери. След това мравките ще се появят на предишните места още няколко дни, но в крайна сметка ще напуснат стаята в търсене на друг.

народни средства за мравки в апартамента

В допълнение към модерни инсектициди са налице ефективни традиционните методи, използвани в дома в продължение на много години:

 • сапунена вода премахва всички песни, които се движат червени насекоми в апартамента, така че трябва да се измие възможно най-често с сапунен разтвор;
 • Кафето, смесено със сладък сироп, може да убие цялото семейство мравки;
 • дрожди, разрежда се със захар, може да предизвика ферментация на натрупаните резерви на мравка в мравка хълм, което води до смърт или движението на хора;
 • стръв с борна киселина, която може да извади у дома матката и цялото население на семейството.

Боринова киселина от мравки в апартамент - рецепта

Най-ефективното фолк средство е борна киселина, която се смесва със захар или мед. Борна киселина от мравки в апартамент рецепта за да се отървете от тях е, както следва:

 • стръмен яйчен жълтък се смесва с мед или захар добавени и 20 грама на борна киселина; от тази смес правят топките и се разполагат в най-големите места на насекоми, особено близо до первази и пукнатини;
 • захар и борна киселина се смесват на равни части и този метод смазва всички видове мравка пътеки;
 • брашното, смесено с мед и борна киселина до гъста консистенция, се разлага в техните местообитания и движение.

За да се отървете от вредители от червената къща за постоянно, понякога трябва да използвате няколко метода едновременно. След упорита борба винаги има положителен резултат, тъй като мравките не издържат дълго на унищожението и обикновено напускат тази стая, за да намерят по-благоприятна.