Як знищити яйця постільних клопів в квартирі

Може 2019

Відео: Как выглядят постельные клопы, их личинки и яйца (Може 2019).

Anonim

Понякога тези постелки вредители трудно да се отървете от факта, че те уволнят, които по-късно се излюпват нови лица. Трябва да знаете как изглеждат те, ако искате напълно да се отървете от паразитите и да убиете всички докрай.

За да унищожите всички ларви, можете да приложите един от трите метода.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

  • Първото е химическите средства - същите, които се използват за убиване на възрастни хора.
  • Вторият вариант е механичен. Тук ще трябва да намериш зидарията, която жената полага, и да унищожи всичко, което е там.
  • И последният метод се дължи на факта, че те умират от висока температура. Можете да постигнете това, като се обадите на професионалисти и им платите работа с гореща мъгла. Да, това е донякъде скъп метод, но ефективен. Повече бюджетен вариант - да се намери гнездо и да се изпрати директно до него гореща пара от желязо.

Какви са яйцата на дървеници?

Жената може да положи повече от десет яйца в един ден. Те изглеждат така: малки зърна с прозрачна или тъмна сянка. Ако сравним как изглеждат плодовете по снимките, които все още не са люпилни, те изглеждат като екскременти, а също и върху разградена кръв.

Къде са лешоядите лежат яйца - как да се открият яйца от дървеници

Местата на овулацията не се различават много от местата, където обикновено живеят паразитите на леглото. Така че, ако искате да унищожите вредителите, потърсете ги в апартамента тук: в пукнатините на леглото, в матрака, в местата за почистване на тапети, зад батериите, под цокъла. Размерът им е 1 мм. Те са покрити с лепкава субстанция.

След колко дни се излюпват бъгове от яйца?

След полагането се появяват малки вредители между пет и двадесет и пет дни. Затова е препоръчително да се погрижите да умрат, вече по това време. В противен случай, защото те ще се размножават и с течение на времето ще стават все повече и повече.

Колко буболечки се излюпват от едно яйце?

В един съединител в апартамент има обикновено пет до дванадесет яйца. Те се люлеят бързо. Жената специално ги поставя не на едно място, така че ларвите да не загинат. Така че, ако разберете как изглежда една зидария, я открила и я унищожила, това не означава, че всички ларви, които излюпват от тази жена, наскоро са умрели.

Как изглеждат ларвите на дървените плочки?

Loading …

Ларвите на вредителя не са много различни от бъговете за възрастни, така че ги унищожете всички. Обикновено дължината на тялото на тези паразити е от половин милиметър до два милиметра. Цветът им е светло жълт и бял. Има малки насекоми от кафяв цвят. Те приличат на няколко вида мравки.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни!Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Още тук …

Как да унищожим яйцата на бъговете?

За да унищожите гнездата на дървеници в апартамент, трябва първо да ги откриете и да разберете от какво умират. В допълнение към обичайното външно влияние на кранчето, е необходимо да се опитаме да ги преодолеем химически. За да направите това, можете да използвате Carbophos или Executioner, благодарение на което всички хора ще умрат - както ларвите, така и тези, които все още не са излюпени, както и възрастните.

За да унищожите яйцата на дървеници - ефективни и народни средства

Най-ефективното средство за унищожаване на яйца от дървеници е Fufanon and Get. Те ще умрат от Делта зона или от Синузан. Тя бързо ще ги убие със Сикъл и Тетрикс. И със сигурност те ще умрат от традиционните Дичколоф или Бой. Най-добре е да се борите с денатурирания алкохол. Също така, амонякът, керосинът, терпентинът и дори авиационният флуид се считат за доста ефективни.

При какви температурни грешки и техните яйца умират

Температурният метод се счита за един от най-ефективните. Леглото насекоми умират при 70-80 градуса. Въпреки че температурата под 10 градуса се смята за неудобна за тях. Все пак по-традиционният метод е излагането на висока температура. За да направите това, трябва да кипнете дрехи и лен, в които могат да се излюпят нови ларви. Какво да правим с мебели и матраци? Препоръчва се да се използва за тази желязо или гореща пара.

Що се отнася до ниската температура, за да убиете паразитите на леглото, можете да издържите нещата си на студено. През деня трябва да бъдат убити както възрастни паразити, така и цялото съдържание на яйцепозицията.