Засіб від тарганів гетто або все-таки get?

Може 2019

Відео: Як вивести тарганів раз і назавжди - поради біохіміка Гліба Репіча (Може 2019).

Anonim

Много наемодатели, изтощени насекоми, днес по старомодния все още се опитва да си купи средство за защита Getty хлебарки, без да знае какво отдавна е изтеглено от производството и вече не се продава. Не се отчайвайте: пазарът на средства от хлебарки не стои неподвижен и предлага на потребителя нови решения. На мястото на потънал в забвение гето дойде против насекоми Get - микрокапсулиран ново поколение, която позволява да се отървете от хлебарки в рамките на няколко дни.

Към днешна дата лекарството за хлебарките Get (да не се бърка с Gett) се счита за едно от най-ефективните и удобни лекарства за борба с домашните насекоми. Има няколко причини за това: неговата ефективност, относително ниска цена, липса на неприятна миризма, безопасност за човека и лекота на използване.

Все пак, какво общо има с Ghetto remedy с модерната подготовка Get? Могат ли да се сравняват изобщо по отношение на ефективността, какви са разликите им и къде да се купи лекарството? Нека се опитаме да разберем тези нюанси по-подробно.

Съставът на средство, под формата на освобождаване и функцията на

В основата на хлебарки означава Гети преди освободени беше разредена водна дисперсия на инсектицид наречен хлорпирифос, бутилирани, оборудвани със спрей.

Получаване на същите средства е концентрат на микрокапсулирани хлорпирифос, което е значително предимство: самият потребител може да избере концентрацията на лекарство в получения разтвор, разреждане на концентрата с вода в желаното съотношение. В крайна сметка, в зависимост от вида на борбата с насекомите (хлебарки, бъгове, мравки, бълхи и т.н.) - концентрацията на лекарството трябва да е различна.

Хлорпирифос, използван в препарата "Get" (и по-рано в препарата на Gett), е инсектицид с широкоспектърно действие. Това вещество е част от някои професионални разрушители на хлебарки и е основателно считано за едно от най-ефективните средства срещу домашните насекоми.

Преглед: …

"хлебарки Веднъж пред които са изправени, а след това - в общежитие Но видял достатъчно от тях за цял живот е особено страшно черно, пръст размер Те са в кухнята влезе като собственици дори. това е ужасно да ги натиснете. майка ми ме посъветва да се облекчи тяхното Geth, аз купих една бутилка концентрат, аз тя се разрежда в съответствие с инструкциите и се поръсва въпроса в кухненската печка и хладилник в стаята ми за легло и нощно шкафче. Всички хлебарки незабавно преместени в коридорите, и там Те вече започнаха да вдишват. Прави пакети паднаха от тавана и умряха, и и помете ги издържи дълго време. "

Marina, Москва

хлорпирифос могат да проникнат в тялото на насекомото и двете през храносмилателния тракт и дихателната система, както и чрез булата на тялото. Вследствие на това, дори и просто размазано в наркотика, хлебарката се самоубива до смърт - първо има конвулсивни мускулни контракции и след това идва парализа и смърт.

Средства за хлебарки Се изхвърлени като течност или бяло леко кремав цвят, който е концентрат на хлорпирифос микроскопични капсули диспергирани във водна основа със стабилизатор.Концентратът има слаб мирис, с нотки портокал или алкохол, който е основен предимство на препарата, тъй като дори и след като плосък обработката с масивни неприятния мирис хлебарки го няма.

Необходимо е да се отдаде почит на и остаряла наркотици гето, за които, всъщност, той е придобила популярност с потребителя по времето, когато решаването на хлебарки разрушител пръскат из апартамента, течните изсъхва, и обработена повърхност на частици с инсектицид, които след успешно и бяха събрани от вредители.

Рейтинг:

"Наскоро една сестра ме помоли да подтикне средства, Посъветвах я да гетото, но тя никога не намери, казва, че сега вече не е на разположение.".

Олга, Ижевск

Днес технология микроинкапсулирания далеч напред, което позволява на съвременните средства Получи се осигури особено висока ефективност на хлебарки и други домакински насекоми. Хлебарките, които преминават през обработените повърхности, винаги докосват микрокапсулите. Но дори и няколко такива частици инсектициди, хванати на краката или мустаците, са достатъчни, за да унищожат насекомите.

разтвор се прилага върху повърхността на препарата е много проста: просто спрей, например, от спрей върху желаната повърхност.

Трябва да се отбележи, че технологията на производство на микро-капсулирани продукти е доста сложна, и в импровизирани условия не може да се реализира. Това означава, че всички тези лекарства, които твърдят, че използването на тази технология не може да бъде твърде евтини: за тяхното производство на качествени суровини, в допълнение към високотехнологично оборудване също трябва да се използва.Съответно, ако се предложи да купи уж концентрира микрокапсули на хлебарки за 50-100 рубли (100 мл), а след това е фалшив продукт съмнителен състав (днес много от тези на пазара), или разреден няколко пъти оригиналния инструмент, който се предлага съгласно вижданията купуват концентрат, Бъдете бдителни.

Купете лек за хлебарки Получи (забележка за пореден път, че не трябва да го обърка с гетото) може да бъде официалните представители на производителя. Освен това, днес можете да си купите това лекарство онлайн и доставя по пощата с наложен платеж, но стойността на парите в същото време ще се увеличи стойността на цената на доставката.

Рейтинг:

"В нашите трапезария хлебарки - бичът Когато бивш директор на може би две години отровен, но не корозира сега идентифицирани нормално пари и купихме Gets Всички котки в продължение на две седмици, като у дома си е демонтирани … но Хет не се измива. Само метли сутрин изстъргва хлебарки. Дори огромен кафяв бяхме пред тях никога не са виждали, наречена American. аз не знам дали ние унищожени всички, но през последните шест месеца като хлебарките не виждам изобщо. "

Людмила, Запорожие

Получаване на самото лекарство струва около 700 рубли за 1 флакон. Въпреки, че ако вземем множеството от 4 броя, например, за себе си и своите съседи, че е възможно да се купи 10-12% по-евтино.

Ефективността на хлебарки Get

Получаване на ефективност на хлебарки е много висока, и не само не отстъпва по ефективност на старите и добре доказани средства за гето, но и да го надмине. Нищо чудно, че днес се смята за един наркотици и най-сигурните средства на разположение за употреба в дома, без никаква специална подготовка.

Важно е също така, че да получите (както и Гети), работи надеждно, независимо от това дали става за ядене на насекоми или не.Много от същите лекарства от хлебарки, която е защо губят производителност по-съвършен ново поколение микрокапсулиран медии, тъй като те изискват ядене и вредители имат своя собствена не искат да.

Преглед:?.. ​​

"Боя се, че на всички тези химикали просто са Гет, разредени и ги поръси над масите, където нито едно дете, нито кучето не получава Какво си мислиш Prusak започна да диша като газовата камера. и дори миризмата не е бил в апартамента. Както момчетата посъветвани продавачи, да ги поръсени дори във вестибюла и в вентилационния отвор, както и повече хлебарки не е бил. "

Оксана, Виница

Наред с другите неща, за да получите също е бариера - това е достатъчно, за да се справят с възможните начини за проникване на хлебарки в стаята (например, от съседите), а дори и ако насекомите да преминават токсична ада дълго те не устоя протегна. В същото време Get не е отблъскващ и почти без мирис: хлебарки той не е бил обезкуражени, и веднага убива - това е вашето време и привличане на потребителите в актуално днес гето съоръжението.

Преглед:.

"От всички бариера за борба с хлебарки получава само по Други просто разрушени, но това все още не минава по принцип Истината е, че не е евтино, но парите се получи, и отровата няма да се налага да диша и чрез аерозол.. ".

Александър, Москва

Инструкции за използване на лекарството

Въпреки, че безопасността Вземете средства за хора и животни, докато работите с него, тъй като наистина бихте направили с всеки друг инсектицид, че е желателно да се използват лични предпазни средства - маска или респиратор, както и гумени ръкавици.

Лекарството за хлебарки свири разрежда с чиста вода в съотношение от 1: 10 до 1: 20, в зависимост от вида на насекоми, които е трябвало да се бори.

Преди разреждане бутилката концентрат със средствата, които се разклаща, като инсектицид Микрокапсула въпреки че много малка, но има определено тегло и методи постепенно се утаят.

Концентрациите, посочени в таблицата, трябва да се поддържат сравнително точно - в този случай резултатът ще бъде по желание. Разтворът, получен чрез разреждане на концентрата, се препоръчва да се изсипе в пистолета, което улеснява процеса на нанасяне.

След това спрей върху разнообразни повърхности в места с претоварване или често движение на хлебарки. Особено полезна при обработването на тези места, които не са достъпни за домашни любимци и деца - е наркотик, не можете да се измие в продължение на няколко дни, които ще гарантират унищожаването на хлебарки, които Geth не достигне в ранните часове на приложението.

Също така, при обработката на специално внимание трябва да се обърне пространство в апартамента, където има водни източници - е, преди всичко, кухня и баня (хлебарки в отчаяно се нуждаят от вода).

Няма нужда от цялостна обработка на целия апартамент - достатъчно е да приложите Вземете там, където хлебарките се движат редовно. Не се занимавайте с детски играчки и дрехи - инструмент за това не е предназначен.

Get предимство означава, че практически е без мирис, не оставя мазни петна и ивици. Плосък възможно да се използва почти веднага след лечението, без дискомфорт (без много часове "установяване", например, е необходимо в случая на аерозол потоци от хлебарки).

двойки и фалшификация Гет: как да се избегнат измами и фалшификации

По негово време са били фалшиви пари от хлебарки в гетото, а сега на пазара е изпълнено и клонинг продукти под името на Get, да се прави разлика, че от малък опит в областта на оригиналния лекарството може да бъде трудно.

По-долу са основните характеристики на първоначалните средства за Geth:

  • лекарството е на разположение в непрозрачни бели бутилки
  • върху етикета трябва да присъстват маркови оттенък
  • датата на средствата за производство трябва да бъде леко се притиска в хартията, а не само отпечатана върху нея
  • важна особеност е наличието на първоначалните средства в областта на шията на мембраната на бутилката фолио с логото на получите
  • и накрая появата на лекарството - както беше казано преди, това е бяло или леко кремаво течност за слаба миризма на портокали или нотки на етилов алкохол, но просто без миризмата на бензин и други органични разтворители.

Цената на фалшифицираните продукти може значително да се различава от първоначалната цена, както в голяма, така и в по-малка страна. Спомнете си, че 1 бутилка от оригиналното лекарство за Get хлебарки могат да бъдат закупени за около 700 рубли, и ще продължи за обработка на около 100 квадратни метра. квадратни метра.

Преглед

"Търсех гетото, мислех, че той е бил в бяла бутилка с пулверизатор, за да бъдат намерени в някои жълти, както се оказа - че това е нов Get Но също така е добре да се помогне, аз съм просто се радвам,:. всички. хлебарките си поеха дъх за един ден, въпреки че мисля, че и Гето щеше да работи добре.

Ирина, Краснодар

Как да готвя отровен примамка за хлебарки, използвайки