Як вивести стоніг з дому назавжди

Може 2019

Відео: УБИЙЦА КРЕТЫ/KIA STONIC 2017/БОЛЬШОЙ ТЕСТ ДРАЙВ/ДНЕВНИКИ IAA (Може 2019).

Anonim

стоножка - не че страшни насекоми, те са абсолютно безопасни за човека Много хора поне веднъж в живота си се срещна в апартамента си стоножки. Тези същества излизат през нощта, тъй като се опитват да не се натъкнат на някого отново. Но ако те вече се срещнат, ще ви плашат със сигурност. И така, какви са тези насекоми и как да се справят с тях?

Отличителни белези на насекомото

Мухалетът, стоножката, стоножката принадлежи към класа на габоноподите. Възрастното лице има продълговато тяло, 15 двойки крайници, с дължина 3 см. Космите са разпределени в тялото на стоножката.

Муховете се движат много бързо. Навсякъде насекомите се намират на влажни места - в тоалетни, мазета и баня. В човешките стопилки се простира през есента, когато стане студено. Един стонож може да оцелее до 7 години.

Струва си да си спомним, че лешоядите не харесват сухите помещения. Това означава, че можете да се отървете от тях, чиста и суха изба, баня и тоалетна, килер, мазе

изяжда стоножка

След стоножка се появява в частна къща, той яде насекоми, паякообразни, термити и хлебарки. Първо, flytrap изсмуква отровата и я изяжда. Оказва се, че всъщност стоножката е много полезна, тъй като облекчава обитаването на други насекоми. Но много хора се страхуват от нея поради страшния външен вид.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от насекомите, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Когато става дума за лятната си къща и частен дом, е необходимо да се хвърлят всички непотребни, стари кутии, извадете лозите. Така че насекомите нямат къде да се скрият и те ще изчезнат

Вреди за човека

Дали насекомите са ухапани? Оказва се, че платформата е напълно безопасна. Разбира се, стоножки ухапват, но човешката кожа е толкова дебела за тях, че никакви ухапвания не са ужасни. Освен това челюстите на едно насекомо не могат да пробият кожата на домашните любимци. Увреждането на мебели или стоножка за храна също не донесе.

Не поставяйте лепкави капани в апартамента. Centipede тихо тръгнете на краката си, но вместо това наранени крайници растат гръб нов

Къде са апартамента

В природата, стоножки живеят в мокри паднали листа. Но ако има къща наблизо, в която има мокри и топли места, стоножките със сигурност ще се преместят там. Просто отиват да търсят храна и след като видят оптималните условия за живот и наличието на храна, остават.

Често представените насекоми се засаждат в тези къщи, където има мазета, подови настилки, под-етажи. В същото време в селските къщи стоножки пълзят по всяко време на деня, а в апартаментите - само през нощта.

През студения сезон крилата се крият в уединени ъгли и замръзват. През пролетта те се "събуждат" и стават по-активни. Но ако насекомото чувства течение, възможна опасност или спад на температурата, веднага се крие и отново се замразява.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от насекомите, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Ако в апартамента има стоножки - това не е толкова страшно. Но за да се отървете от насекоми, това е определено си заслужава

Каква е стоножка (видео)

Как да се отървем от стоножки

Ако апартаментът е заразено стоножка - това не е толкова страшно. Но да се отървете от насекомите определено си заслужава. В противен случай, като се има предвид факта, че когато сдвоите мъртвеца, вие получавате около 60 яйца, можете да си представите колко бързо flycatchers ще наводнят къщата ви.

Често представените насекоми се засаждат в тези къщи, където има мазета, подземни етажи, подземни

Има различни начини да се отървете от насекоми. Важно е първо да стигнете до тях, защото стоножките живеят под пода. След това ще трябва да изпълните 2 действия:

  • да проследявате и пръскате насекоми с инструмент като Raid;
  • Поправете всички пукнатини, които са на пода.

Не поставяйте лепкави капани в апартамента. Сантопато спокойно ще остави лапите си и вместо разкъсани крайници, нови ще растат.

Какво друго ще помогне за решаването на проблема

  1. Ако говорим за крайградската зона и частната къща, трябва да изхвърлите всички боклуци, стари кутии, да премахнете растенията за катерене. Така че насекомите няма да имат къде да се скрият и те ще напуснат.
  2. Ако съжалявате за убийството на лешояд, опитайте се да хвърлите няколко насекоми на улицата. След това стоножките могат да изчезнат сами. Също така насекомите ще побързат да напуснат помещенията, ако нямат какво да ядат.Ето защо, можете да се борите със стоножки, като се отървете от други насекоми.
  3. Струва си да си спомним, че лешоядите не харесват сухите помещения. Това означава, че можете да се отървете от тях чрез почистване и изсушаване на изба, баня, килер, мазета.

Важно! В градината не бива да се бориш с летящите калкулатори. Те са абсолютно безопасни и ще помогнат да изгонят други по-опасни насекоми.

Засягат ли се насекомите? Оказва се, че мухълът е напълно безопасен

Така че стоножките не са толкова ужасни насекоми, те са абсолютно безопасни за хората. Но те все пак ще трябва да се отърват от тях, тъй като лешоядите се размножават бързо. Има много начини да направите това: изсушете влажните места в апартамента, уверете се, че стоножките нямат нищо за ядене, изгони няколко улични аптекари. В борбата срещу плодовете мухи, тази статия ще бъде полезна.