Змови проти вошей

Червень 2019

Відео: Ляшко: Недієздатний уряд – у відставку (Червень 2019).

Anonim

В древни времена присъствието на въшки при деца и възрастни е доста често срещано и дори природно явление. Ефективни лекарства за убиване на паразитите все още не съществува, и хора, които активно използват други средства: конспирация въшки, миене на коса и тяло различни билки, молитвени.

Някои рецепти от билкови инфузии от въшки преминаха през вековете и се използват дори и в съвременния свят. Интересно е обаче, че същото може да се каже и за различни заговори и молитви, за да се отървем от въшките и змиите - те също не са забравени.

Често този подход се свързва в много отношения с недоверие към вредната "химия" и лекарствата.

Урбанизирани въшки: кога и как те трябва да се извърши

Конспирация на въшки, както и всеки друг парцел - това не е просто един куп безсмислени думи и някои магически техника. Когато го използвате, трябва да спазвате всички препоръки и да постигнете положителен резултат.

От древни времена всички конспирации, които са предназначени за облекчаване на лицето на нещо (на същия парцел от въшките от алкохолизъм или други заболявания) се провеждат при фазата на намаляващата луна. Смятало се, че новата луна насърчава растежа и повишаване, и старите, а напротив, помага да се отървете от ненужни и остарели, говори заболявания.

За да бъде ефективната конспирация, се смяташе за необходимо да се комбинира четенето му с определен ритуал. По този начин, заговор срещу въшки прочетете в банята, когато измиване или сресване на косата пациент, когато изплакване лекарствен отвара от билки (дъбова кора, розмарин, майка-и-мащеха, градински чай, жълт кантарион, лайка).

Не винаги пациентът с педикулоза е успял да прочете самия участък. Ако беше дете или стар човек, такова задължение бе поставено върху любовницата на къщата. Особено силни бяха тези конспирации, които майката прочете на детето си. По-долу е пример за такъв заговор:

"Махай се от децата ми на главата въшки мръсно, въшки досадно като месец намалява и изчезва, така че всички от вас ще вземе със себе си, в тъмната страна, празен и скърбите, така че винаги можете да се върне тук и! в дома на нашия не се развива луна избледнява, така че нито слугата въшка на Бога (име на детето) никога не знае "

очарованието и молитви -.! какви са техните различия

най-парцели въшки появили се в пред-християнската епоха, когато хората почитани природни феномени, боготворни духове и различни митични същества.

Това е отразено в текста на конспирациите: всички те имат силна езически оцветяване, но по-късно, за да добавите това стане символично затваряне: Амин, на името на Отца и Сина и Светия Дух, в името на Бога. Това беше направено, за да се укрепи конспирацията и да се консолидира нейният резултат.

По-долу е пример за такъв езически конспирация:

"Както всички същества непокорен ми домакините байпас, така че нека Бельо създание, въшки коса завинаги загинат и никога не се появяват отново ги заключени зад седем ключалки, зад седем реки и. високи планини, където никой няма да дойде, няма да влязат в него, а с тях не призове. седи там, омразно създание, докато ще дойде смъртта си. никой не толкова колкото повече не хапят, krovushku не пие и не боли. така да бъде. Сега, и завинаги и за вечни векове, Амин. "

Напълно различна форма на словесна формула е молитвата от въшки и глупости.

Първоначално тя включва призив към Бога или към светиите, които станаха известни с изцелението на болните (например Николай Чудотворец).

Молитвите предлагат по-стриктен ред на думите, те не мразят и гняв към насекоми, които кървят. Най-често използваните молитви от всички вредители като цяло, но ако желаете, те могат да прилагат молитва от въшки. Ето текста:

"Нека се молим на нашия Господ и всичките му светии:

Помогни ми, небесни стражи,

От този ден до свещения съботата

Той беше господар бедни дванадесет жени,

След се единадесет,

се прехвърля в десет, с 10-9,

9-8, след седем,

с 7-6, след пет,

с четири три, и след това

Тъй като последният е изчезнал, нямаше никой.

Така че небесният Отец щеше да даде

, че да се прехвърлят всички въшки.

Традиционно молитвата за въшки трябва да се четат след като отидете в църквата (или точно в църквата), преди запалена свещ или икона. Преди това не можете да пиете, да пушите или да се кълнете.

Ако въшките трябва да бъдат извадени от детето или друг член на семейството, трябва да държите свещта пред него, докато изреждате текста. За по-голяма ефективност се препоръчва да прочетете молитвата няколко пъти, за предпочитане от сърце.

В допълнение към молитвата срещу въшки е допустимо да се използват и други, които са насочени към премахване на домашните паразити (бълхи, хлебарки, гризачи). Всички те имат една и съща стойност и ритуал на четенето.

на конспирации и текстове на молитви за въшки

"Като бял лебед по плуване езеро и водни погледите на, така че аз съм на моите плитки дълго толкова тежки, в повърхността на водата търсите. Не им позволявайте да докосне нещо, нека птицата от тях Гнездото не удари.Ще събера всички въшки и ще ги доведа в отдалечен район, където няма светлина, няма въздух, няма живот, нека живеят там в продължение на век. Няма да се докосна до тях и те няма да докоснат мен и децата ми и никога няма да ни запомнят. Нека дворът и къщата ми се отдалечават, очите ми се отнемат и те продължават. Амин. "

" Красавицата от земята дванадесет извори на чиста, свежа, така ароматизирана, тучна трева около тях и гъсто расте. Така че нека робите на Божиите слуги (име) никога не насекоми злобно хапе, не дръпнете, не събирайте. Изхвърлям всички въшки, за да не могат да се видят и чуят завинаги. Съберете, въшки, вашите раници, но отидете през портата, на улицата, от селото, от града. Излез и не изпревари Божия служител (име), не помни, не се обади по име. Така че тя ще те забрави. "

." Нашата къща е чисти и светли,

не трохи в горната камара,

Всичко блести,

плъхове, мишки, въшка

далеч от тук, тичам,

Evil Не забравяйте, Амин.

Ти си останал с нас, коремът яде,

пиеха сладко, живели в полати.

И сега обърнете

Изгонат всички зли духове,

Почистете ъглите

И позвънете на гостите.

За да не виждаме вашите машинации

.

Амин. "

Смята се, че преди молитви за четене трябва да бъдат 3 пъти, за да се запознаят с" Отче наш ".

" същества на земята, бълхи, дървеници, хлебарки, въшка! При посещение при вас отивам: кръвта ми е като смола, яде хляб и сол, не аз. Небесен крал, защитавай ме и обръщай всичко наоколо. Моето слово е силно, в името на Отца, на Сина и на Светия Дух. Амин. "

Горният молитвата на въшки и гниди се чете в чаша вода, 3 поредни дни, при изгрев слънце. Когато ритуала е напълно завършен, в резултат на водата може да се излее на главата страда от въшки.

" хлебарки, въшки и бълхи, живот Името на вашия (Божи) слуга е лошо. Не те повиках, не те изпращам.Той ви нарича Свети Онурий за три полета, за три ветрове, за три лоба, където добри хора не живеят и едър рогат добитък не пася. Вие сте вид от 77 и има сделка за всички. Там ще бъде вашата сватба, там ще живеете. Не е нужно да живеете с Божия служител (име), да не произвеждате деца, да не се умножавате. Но ако не напуснеш Божия слуга (име), ще бъде като в Последния съд: няма нужда да броиш мъката, защото всеки има едно. Бягай, бягай, бързо се скрий. Амин. "

Но, дори и да са много религиозни хора, е важно да се разбере, че парцелите от въшки, както и молитви, да имат бърз и ефективен въздействие върху паразитите. Нещо повече, ефективността на тези методи за борба с въшките не е потвърдено научно, и следователно молитви и заклинания могат да действат само като опция, която е комбинирана с конвенционално лечение.

Текущи лекарства въшки работи ефективно и в същото време достатъчно мека, без да вредят на кожата и цялостното здраве., с цел бързо да се отърве от г-н epriyatnyh симптоми на главата въшки, е необходимо да се избере само един лек, който напълно ще унищожи въшките и нитовете и парцели (ако сте решили да ги използват), за да се използва като средство за психологическа подкрепа

Интересно видео:. тъй като има нашествие на въшки и методи за справяне с тези паразити

Парцел за късмет и от врагове