Засіб від клопів фуфанон

Червень 2019

Відео: Как выбрать средство от клопов? (Червень 2019).

Anonim

Fufanon дървеници - това инсектицид, който се характеризира с висока ефективност. Това е безцветна емулсия с лек неприятен мирис. Fufanon се предлага както в течна форма, така и в ампули, които са много удобни за употреба в малки помещения и апартаменти. Лекарството се отнася до вещества със средно ниво на токсичност и може да причини неприятни последици. Затова не можете директно да се свържете с него. Fufanon често предизвиква главоболие, гадене, желязо вкус в устата, както и други неприятни симптоми. Ако това се установи, трябва да се обърнете към лекар.

Внимание! Единственият реален продукт се произвежда в Дания. Компанията-производител се нарича "Keminova AGRO". Има фалшификати на пазара, затова препоръчваме да проверите производителя, преди да го купите.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече информация тук …

Състав

Фуфанън е фосфорно съединение. Тя се основава на много ефективно и токсично вещество - малатион. Съставът на лекарството е много подобен на подобрен състав на малатион, но има много по-висока ефективност.Принципът на действие на Fufanon е контакт и опушване.

Когато една отрова прониква в тялото на едно насекомо, тя разрушава тялото му. И след няколко дни умират и луковиците и ларвите им. Независимо от това, за положителен резултат е необходимо обработването да се извършва на всеки сайт без изключение.

Инструкции за употреба

Преди употреба, трябва да разредете Fufanone с вода. За удобство можете да поставите продукта в бутилка с пръскаща дюза. Необходимо е внимателно да се боравите с леглата, любимите места, пукнатините по стените, первазите, вентилационните решетки, ъглите, тапетите. Също така, особено внимание се изисква за мека мебел, която е най-добре да се извади преди примамката на улицата. Ако помещението е силно замърсено, може да се наложи отново да се лекува на интервали от две седмици.

Запомни! По време на обработката на помещенията не можете да пушите, да пиете вода и да ядете. Всеки контакт с Fufanon може да свърши зле.

Как да приготвим разтвор

Инструкциите за употреба винаги са прикрепени към продукта на Fufanon, в който подробно е описан методът за приготвяне на разтвора. Необходимо е продуктът да се разрежда във вода при стайна температура. За да убиете грешки достатъчно 3, 5 мл. означава на литър вода. Ако използвате ампули Fufanon, трябва да използвате една ампула за пет литра вода. Тази сума трябва да бъде достатъчна, за да се обработва стая от 50 квадратни метра. Разтворът се поставя в дълбока купа и се размесва добре. След като приключи третирането, контейнерът трябва да се изхвърли.

Предпазни мерки

По време на лечението лицето, което го прави, трябва да използва респиратор и специално облекло.

Ръцете трябва да се носят с ръкавици, не трябва да остават отворени. Всички наематели и домашни любимци трябва да напуснат помещенията за времето на примамване. Също така трябва да премахнете растения, битови предмети, дрехи, ястия, детски играчки и играчки. По време на примамката всички прозорци трябва да са отворени, за да се осигури чист въздух. И, разбира се, преди да се пристъпи към процедурата, е необходимо да уведомите съседите.

Важно! Възможно е да се настаните в преработения апартамент само след 24 часа постоянно проветряване. Освен това е необходимо всички повърхности да се третират с разтвор на сода. Може да се приготви от един литър вода и 300 грама сода.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Предимства и недостатъци на Fufanon

Продуктът има положителни качества, той е:

 • Средното ниво на токсичност при хората (аналозите често са по-токсични);
 • Приятна цена;
 • Висока ефективност;
 • Наличност;
 • Един малък разход означава, че за обработка на целия апартамент може да се наложи само една ампула.

Продуктът на Fufanon има своите недостатъци:

 • След обработката на стаята жителите не могат да бъдат населени през целия ден и най-добре е да чакаме още по-дълго;
 • Бебетата умират само четири дни след преследването;
 • Понякога е необходимо повторно третиране, особено ако стаята е силно населена с буболечки;
 • Решението е неудобно за нанасяне, необходимо е да се приготви допълнителна четка или спринклер;
 • За да се обработят мека мебел, най-добре е да се вземе на улицата, защото отровата ще остане в дома;
 • След като използвате продукта, задължително се изисква почистване с разтвор на сода.