Як зробити своїми руками щуроловки в домашніх умовах

Січень 2019

Відео: Щуроловка своїми руками,пастка для щурів,ловушка для крыс,homemade rat trap (Січень 2019).

Anonim

Плъховете донасят много вреди на къщата. Не е изненадващо, че хората търсят инструкции относно "Как да направим гризачите за примамки у дома". На пазара има достатъчно електрически примамки, но ако можете да си направите домашен капан ефективни, възниква въпросът: "Защо да купя нещо, което може да се направи у дома?". В този случай, според инструкциите, ще ви е необходим минимум материали. Например, за една от продукциите, ще трябва да имате само пластмасова бутилка. Популярни са произведените от себе си електронни и електрически продукти.

Как да направите капан плъх със собствените си ръце - инструкции стъпка по стъпка

Да вземем например капана от ръкавите картонените. Изрежете една такава втулка по повърхността му. Лепило две отрязани части, така че да се получи пълна канавка 30 см го постави над дълбока кофа като gorochki (вдясно - че единия край виси надолу) .. Поставете в частта, която е над кофата на храната. Тя ще работи по следния начин: когато един плъх тичат към стръмен наклон и стигнем до храната, теглото ще падне под нея кофа шапка, и гризачът е вътре.

плъх капан с ръцете си от пластмасови бутилки

Домашна Капани за плъхове с ръцете си често, изработени от пластмасови бутилки у дома. За да направите домашна стръв, ще ви трябва пластмасова бутилка с широко гърло, която трябва да бъде незабавно отрязана.След см от ръба необходимо да се пробие дупка в края на мис нея солидна низ с дължина 60 см.

Бутилката почива стръв, и тя трябва да се намира на е необходимо повърхността на пода. Желателно е храната е в частта на пластмасова бутилка, която виси над търна (в горната част има подкрепата и на дъното не присъства). Тръба, която е бутилирана, завързана с карамфил. Животното може да бъде уловена от факта, че върхът на капан свърши, когато самата тя ще се изкачи в отворено пластмасова бутилка за стръв.

плъх капан за големи плъхове в дома

Ако намерите в частен дом на голям железен варел 1000 л, вие ще бъдете в състояние да улови животно домашно стръв у дома. Празният контейнер трябва да бъде поставен на пода на хамбара, където е бил открит на плъха. Всичко е съвсем проста: обикновено поставят в барел познат на храна за гризачи. Веднага след като той иска да яде изобилно чрез свои действия, гризачи качва външни стени или стените на хамбара в цевта, но в обратна посока няма да може. Понякога такъв контейнер се излива във вряща вода за гореща вода се изсипва върху плъх.

Електрическият дрънкалка е как да се направи?

В интернет представляват много идеи, те идват на ум за това, как можете да у дома за извършване на електронни капана да хване мишка или плъх.

Това може да доведе до къща (горна и долна част на дървото, на вратата и стената странично - от плексиглас, а на задната стена на изваждаем тип - от традиционната стъклото). По-долу е необходимо да се направи плитка бразда с ширина 3 см. След това под покривната плоча на дървения материал. Прекарайте проводника през две голи проводници. Жлебът на плочата, който вече с жиците, се затваря.Тоест, когато вредителят падне вътре, подвижната плоча се спуска и жиците се затварят. По-добре е да се направи производството на електрически и електронни примамки в гумени ръкавици.

метален плъхов капак със собствени ръце - инструкция

Има инструкции не само за електронни капани или пластмасови бутилки, но и за метал с високо качество. За да направите това, онези, които ловят риба или знаят какво трябва да направи капана на плъхове, трябва да жертват метална кутия за риболовни принадлежности (основното е, че има врата, която се затваря). Към вратата е прикрепена дървена бара, като нейният край е фиксиран с дебела тел. Другият край с примамката трябва да виси в самата чекмедже. Когато плъхът хване храна, жицата се плъзга и капакът се затваря.

Самият Pied Piper с кофа

Един от най-простите начини е свързан с кофа. Вземете най-големия момент и поставете такава самозатворена капан, че част от кофа стоеше на ръба на тази монета. Преди кофата да сложат самата стръв. Чувайки миризмата, гризачът във всеки случай ще докосне стотинката и капанът ще се затвори - ще има "корито" кофа.

Плъхове котка - какъв вид котки породи улов плъхове?

Най-известната порода котка е британската късокосместа, която може да улови огромен брой паразити в един ден. Също така при такива породи принадлежат кимвали, Курилският бобtail, Maine Coon, Nibelung, руски син, сибирски, шаузи и турски ван.

Най-добрата стръв за плъхове в капан за плъхове

Ако го направите електронни, електрически или капан от пластмасови бутилки, все пак трябва да се знае какво се привлекат гризачи в дома. Така че, освен да примами плъх в капана на плъхове?На първо място, храна със силна миризма. Подходящо брашно, бира, свинска мас, хляб, слънчоглед, сирене, зърнени храни, както и пушени продукти.

Проверете дали сиренето започва, ако няма резултат, можете да изберете друг продукт от списъка и да изчакате. Гризачите трябва да паднат, тъй като няма да работят с миризмата, която го привлича.