Як зробити пастку для клопів в квартирі

Січень 2019

Відео: Ловушка для комаров из пластиковой бутылки. (Січень 2019).

Anonim

капани дървеница собствените си ръце

Необходимо е да кажа веднага, че капаните едва ли могат да се справят с положението с дървеници на 100%, но ако не сте сигурни, че има проблем, той е най-сигурният начин да тествате се страхуват и намерят дървеници в апартамента.

Настройване капан за бъгове с ръцете си може да бъде в подобие на хлебарка е много трудно, поради факта, че не са дървеници всеядни и се храни само с човешка кръв (сега говорим за паразити, които квартира в леглото и матраци). В допълнение към кръв, тези насекоми са ориентирани повече към специфични миризми, разпределени спящ човек и въглероден диоксид дъха си, за да ги примами в капан, много по-сложна, отколкото изглежда.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

за продажба намери капани за грешки въз основа на въглероден диоксид, но въпреки че те ефективно да привлече вредители, насекоми население не може да преодолее, и са много скъпи. За такива пари е напълно възможно да поръчате професионален дезинфектор, който да ги унищожи и битката ще свърши във ваша полза.

Алтернатива - домашни капани от дървеници, които ще покажат мащаба на проблема и не се удари в джоба ви.

Двустранно шотче - необходимо е да лепите вътрешността на дивана, шкафовете, нощни шкафчета и периодично да проверявате дали някой е бил уловен. Насекомите плътно се прилепват към повърхността на скуката. Важно е само да се уверите, че върху лентата няма чужди предмети и че не са загубили свойствата си.

Баните с вода са домашни капани от дървеници, поставени в краката на леглата. Според принципа на действие те са подобни на предходния пример. В чиниите, дълбочина от най-малко 6 см, трябва да излеете вода (около 2/3) и поставете под всеки крак на дивана или леглото. Когато кръвопролитието се опитва да влезе в леглото, със сигурност ще попадне във водата и няма да може да се измъкне оттам.

Как да направим капан за кървави бъгове?

Цялата трудност е да се получи тази кръв (разбира се, не става въпрос за човека, това е добре за прасе да го направи). Ако няма смущения относно хигиената и миризмата и имате 50-60 ml. кръв, ще ви трябва дълбока купа или плоча и рамка на стъблото или стъклото. В купа налейте водата наполовина и поставете чаша кръв в центъра. Цялата тази конструкция е поставена под дивана или леглото. Принципът на действие е същият като при тавите. Разбира се, не си струва да се налагат големи надежди за такова устройство, направено от самия него, но когато искате да вярвате на обратната връзка, че методът работи, опитайте го.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Електронен капан за спални

Тези приспособления могат да плашат или примамят само насекоми, но няма да им помогнат да се отърват от тях.Сред електронните капани се разграничават следните типове:

  • Ултразвукови устройства от насекоми - да се плашат да използват звуците на тези честоти, които не са чути за човешкото ухо;
  • Устройства за магнитен резонанс - за борба с насекомите се използват магнитни полета и електромагнитно излъчване;
  • Комбинирани структури от насекоми - това хибридно устройство комбинира частите и качествата на описаните по-горе 2 вида.

Бойни капани от бъгове - Отзиви

Това лекарство се счита за най-ефективното средство за борба с бъбреците. Специалисти от Южна Корея са работили за създаването на съвременен инсектицид, който се използва широко и успешно в целия свят, така че е необходимо да измислите нещо и да го направите сами.

Комбинацията се състои от: дигитенотрин и имитротрон - двете най-силни вещества, които имат контактно-чревен ефект. Инсектите се гърчат от парализа на нервните окончания след контакт с лекарството.

Командирът на батальона се издава под следните форми:

  • аерозол;
  • спрей;
  • гел;
  • капани.

Според многобройни прегледи капаните на "Комбат" са най-ефективното и безопасно средство за борба с кръвосмешенията.

Как да направите капан за бъгове от мая тесто?

Loading …

Лепкавият и лепкав капан може да бъде направен от нормален тест за дрожди. За целта е необходимо тестото да се меси с течни дрожди със собствените ти ръце и да се постави контейнерът под леглото. Въглеродният диоксид, освободен от масата, ще привлече насекоми и консистенцията ще се придържа към краката.

Капан за бъгове ултразвук - обратна връзка за приложението

Такова устройство може да бъде закупено в специализиран магазин, за да го изгради със собствените си ръце е изключително проблематично.Тя представлява генератор на вълни, който оказва неблагоприятно въздействие върху насекомите. Такива устройства са предназначени да изплаши изедници, и на отговорите, за да се справят с тази задача, ако стаята не е гнездото и те не се размножават там, но единственото решение, например от съседите.

Въглероден диоксид на капан за капки

Можете сами да създадете такъв капан. За това се нуждаем: източник на въглероден двуокис, пластмасова бутилка от 2 литра. , тръба с дължина 35 cm, талк на прах. В дъното на бутилката пробихме дупката, закачи тръбата, през която започваме да захранваме газ. В бутилката, направете още няколко дупки, през които насекомите могат да влязат. В дъното на сънния талк на прах. Капанът е готов!

Всички аксесоари, изработени със собствените си ръце, е добра, но за решаване на проблема в апартамент, където има гнездо на паразити, няма да помогне. Причината е, че с помощта на капани и други трикове, можете да хванете и да унищожи най-вече възрастните, но гнездото, където яйцата трябва да продължи да съществува.

Най-добрият начин да се отървете от неприятните съседи - провеждането на професионални и гризачи с помощта на химични агенти, унищожаване ще не само възрастните насекоми, но всички ларвите, депозиран от тях.