Як вошей труїти гасом?

Січень 2019

Відео: В Одесі жінка спалила доньку, аби вивести воші (Січень 2019).

Anonim

Въпреки факта, че несигурното премахване на въшките и керосинът е неактуален метод, много хора все още го използват. В края на краищата в дома е най-евтиният и най-достъпен начин за борба с паразитите. Винаги трябва да се помни, че керосинът е продукт на нефтената обработка и е много токсичен не само за насекомо, но и за човек. Лечението на педикулозата с токсично лекарство изисква специални грижи, внимание и необходимите знания. Ако не знаете в каква степен да я разреждате и колко дълго да държите на косата си, можете да получите изгаряния и алергии. Ето защо, хората с алергични прояви използват този метод за борба с паразити не се препоръчва.

Може ли въшките да бъдат извадени с керосин

За интелигентно отстраняване на въшки и глисти в дома с керосин за 1 ден, трябва да знаете ефекта на веществото върху възрастните и ларвите.

Ефективността на лекарството се постига чрез следните показатели:

  • веществото причинява необратими реакции в тялото на насекомото, увреждайки дихателната система и разграждайки външната му обвивка;
  • Една маслена течност е способна да разруши нитричната черупка.

По този начин е напълно възможно да се отървем от въшките и гърдите у дома за едно лечение. Основното е да се спазват всички предпазни мерки и да се разрежда лекарството в съответствие с инструкциите.

Как да използвате керосина от въшки и гърди

Керосиновото вещество помага бързо да се отърве от паразитите, но постоянната му миризма остава в косата няколко дни.От една страна, той не дава случаен шанс на възрастните, които са се озовали в изчистената коса на възрастни, но от друга страна носи много проблеми в обществото. В края на краищата миризмата не може да бъде оттеглена. Поради това е по-добре да започнете лечението в началото на уикенда, когато е възможно да останете вкъщи в продължение на няколко дни.

Лечението на главата с мазна токсична течност трябва да се извършва само когато други противопаразитни лекарства не помогнат за справянето с проблема. В този случай трябва да се има предвид, че за малките деца лечението с този медикамент е забранено поради висока токсичност и евентуално последващо отравяне. Също така не е препоръчително да се отстраняват паразитите от детето с оцет, за да се избегнат изгаряния. Трябва да се помни, че народните лекарства за лечение на педикулоза могат да бъдат много агресивни, за разлика от съвременните инсектициди.

Как да отровиш въшките с керосин?

Преди коса лечение в домашни условия е необходимо добре да се подготвят сместа и изберете най-проветриво помещение в един апартамент, или на процедура за получаване на улицата отвън. За да се отървете от насекомите, трябва да изберете само пречистен керосин, който има по-малко токсичност и има по-течна консистенция.

За да може правилно да се отървете от въшки и гниди с една операция в страната и да не пречи на косата, трябва да керосина растение успокояващо, като растително масло, балсам или редовно шампоан. Обикновено маслото или кокосовото масло, което има противовъзпалителен ефект, идва на помощ.

Като развод керосин, за да убие въшки - рецепта

За да се отървете от паразити има един прост и изпитан рецепта:

- приемайте по 1 супена лъжица рафинирано керосин, добавете 2 супени лъжици зехтин и шампоан или балсам и разбъркайте добре ,

Получената смес трябва внимателно да се прилага върху косата, като се избягват възпалителни зони и места за захапване. Поставете керосина от въшки, оставени на косата, поне за един час. В същото време постоянно наблюдавайте усещанията си и ако има тежко изпичане или гадене, трябва незабавно да я измиете от косата. Също така, не забравяйте за запалимите свойства на веществото и не го използвайте близо до огъня, в противен случай процедурата може да се превърне в трагедия.

Колко време трябва да се запази керосин на главата му въшки

Време на експозиция на лекарството на косата зависи от степента на заразяване с въшки и гниди. Колкото повече паразити по главата, толкова по-дълго време на експозиция. Също така трябва да имате предвид чувствителността на човека. За да сте сигурни, за да се отървете от паразити за коса трябва да се поддържа сместа най-малко един час, както е видно от многобройните признания на хората, които са се опитвали този метод за себе си.

След известно време косата трябва да се мие много добре с шампоан под чиста течаща вода няколко пъти. За да премахнете миризмата поне малко, изплакнете косата си със слаб разтвор на оцет. Сухата коса трябва да бъде внимателно обкована с дебел гребен, за да се отстранят мъртвите индивиди от тяхната ларва.

Независимо от факта, че в конвенционален метод дома на контрол на вредителите с помощта на токсична течност е най-ефективен и достъпен, той трябва да се използва в краен случай, когато друг начин да се отървете от тях не работи.