Як правильно лікувати укуси постільних клопів і чим вони небезпечні

Грудень 2018

Відео: Как избавиться от блох в квартире (Грудень 2018).

Anonim

Биберонът се храни само с човешка кръв. За да предпазите себе си паразитните фуражи само през нощта. Той търси незащитена област от тялото, пронизва го с мундщук, влиза в кръвоносен съд и пие кръв. В този случай от мундщука се отделя специално вещество, което действа като анестезия и блокира нервните окончания. Ето защо хората не се чувстват ухапени и затова не се събуждайте.

Признаци на ухапвания

Наличието на бъгове за легло е сигнализирано от редовния вид на ухапвания. След като паразитът пие кръв, той се придвижва малко по-надолу и извършва следващата хапка. В резултат на това има оригинални песни.

Бебетата обикновено избягват кожни петна с коса. Те търсят гладка кожа, която бързо може да бъде ухапана. На мястото на пункцията се образува червено петно. Това причинява изгаряния и сърбеж, подуване.

Ухапвания от черупки са само сутрин. В резултат на това човек може да ги вземе за алергии. Но употребата на наркотици не осигурява облекчение. И броят на петна се увеличава ден след ден.

След паразит пил кръв, той се премества малко по-нататък и прилагане на следващата хапка

Bites от дървеници са по-чести при жени и деца. Това е, че кожата им е по-тънка и следователно е по-лесно да се хапне. Броят на ухапвания зависи от броя на паразитите, в някои случаи до 300 пробиви са отбелязани върху човешкото тяло.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от дървеници, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Повече тук …

Хапки са характерен признак на буболечки. Основното нещо е да ги разграничим от алергичните реакции.

Традиционни методи на лечение

Лекуването на ухапвания може да бъде различни методи. Мазната се използва главно, но има ефективни начини, които хората измислят:

 • компреси от черен или зелен чай;
 • поставете замразено месо или лед върху засегнатата зона;
 • ухаеното място се избърсва с разтвор от оцет и сапун;
 • лечение на увреждане на алкохола.

лед - ефективен начин за лечение на ухапване от дървеници

Освен това, Следните методи се използват за лечение на ухапване от ектопаразити:

 • Лекувайте жила могат да бъдат различни билки. Най-ефективният е жълт кантарион. За една чаша вряла вода се изсипва суха суха трева. Инфузията се използва като лосион.
 • Ухапвания от леглото могат да бъдат навлажнени с урина. Уринотерапията значително облекчава възпалението.
 • Използва се и сок от алое или сироп. Те смазват раните и местата на поражението. Сокът от представените билки има противовъзпалителни и антисептични свойства. Той също така облекчава болката, подуването и раздразнението. Можете да използвате сок от чесън.
 • Ухапвания от леглото на леглото могат да бъдат излекувани с брезови дървени въглища. През деня се изисква да пиете от 5 таблетки.
 • Лечението на сърбеж и оток може да се направи с конвенционален разтвор на сода.
 • Отлична възможност - използването на крушка. Прикрепете я за нощта с изрязана страна към лезията.Можете да използвате и листата на магданоз. Предварително е необходимо да ги капка, така че сокът да излезе.

Лечението с народни методи дава добри резултати и компонентите за подготовка на средства не е необходимо да се търсят дълго.

Най-ефективното лечебно растение от ухапване от дървеници - жълт кантарион

Традиционните лечения за

 • За да се предотврати инфекция ухапване изтриване водороден пероксид и се прилага хидрокортизон мехлем. Можете да използвате "виетнамската звезда".
 • Добър резултат е мехлемът "Ofloderm" . Може да се използва с антиалергичен наркотик "Tavengil".
 • Мехлем "Akriderm" включва антибиотик. Това дава възможност за облекчаване на възпалението.
 • За лечение на възпаление от буболечки помогна за смазване на засегнатата област с прополис, който настоява за алкохол. Ако реакцията от дървеници е силна, Tavegil при инжекции и калциев глюконат помага.
 • Дерматолозите препоръчват лечение с болт "Tsindol". Той е в състояние да премахне сърбежа и да изсуши раните.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

Има само три ефективни опции за бързо отстраняване на буболечките:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Покупка на евтин електронен репилатор (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Причини за дървеници (видео)

  Последиците от ухапванията

  В допълнение към стандартните симптомите на ухапване от паразита може да доведе до други нарушения, мирото няма да помогне. Така че, когато се пени, вероятността от инфекция е висока. Заслужава да се отбележат следните симптоми:

  • общо влошаване на благосъстоянието;
  • повишаване на температурата.

  В този случай незабавно трябва да се консултирате с лекар.

  Мнозина смятат, че от бъгове може да се предаде ХИВ инфекция или хепатит. Но това не е така, всички насекоми не могат да толерират представените заболявания. Смущавайки се от слюнката на бъбрека, вирусите не се запазват. Вътре в паразита вирусът умира, тъй като той не може да се възпроизвежда в тялото си.

  Дори ако вирусът е бил активен, той няма да може да влезе в човешката кръв, тъй като паразитът има 2 канала в пробиоциса - преминава през слюнката, а другият е гаден с кръв. Няма обаче връзка между тях. Следователно проникването на вируса в кръвта е напълно изключено. Според изследването следва, че дори и в областта на ХИВ инфекцията, където е налице масово разпространение на бъгове, не са имали ХИВ инфекции.

  Освен стандартните симптоми, ухапването на паразита може да предизвика повишаване на температурата

  Предлагаме ви да научите как да унищожите бъговете с борна киселина.

  Стресът вследствие на

  Бебешките буби, дори ако ухапването не се лекува, сами по себе си не са толкова опасни. Но те засягат психическото състояние. Защо излиза по този начин?

  • Децата реагират на паразитите по различни начини. Някой е спокоен, но някой се страхува да спи. Ухапването от насекоми в някои случаи предизвиква кошмари. Повечето от тях, с изображения на насекоми.
  • Третирането на отоци от паразити за привлекателни хора е истински шок. За тях е трудно да приемат факта, че леглото им е заразено. Тя им изглежда "мръсна".
  • Лечението и неспокойният сън водят до депресия. Човек може да мисли, че насекомите го пълзят, той не може да заспи.

  Ухапвания от хапки в някои случаи предизвикват кошмари

  Понякога лечението не завършва с репелент от насекоми и хората приемат наркотици за стрес и безсъние.Нищо добро не свършва там. По принцип отокът не е необходим, но ако не сте доволни от външния им вид, трябва да използвате мехлем за лечение. Във всяко лекарство шкафът трябва да бъде наркотик срещу ухапване от насекомо. Това е особено важно за тези, които пътуват на дълги разстояния. Най-добрата защита е превенцията и пълната липса на паразити в къщата. Важно е да изберете правилното лекарство и да обработвате правилно стаята.

  Често се оказва, че собствениците извършват лечение на помещенията и насекомите престават да "ловуват" за тях. Но яйцата оцеляват и след това има ларви, които също причиняват значителна вреда. А внимателното проучване на инструкциите и ясното придържане към тях ви позволява да се отървете от проблеми.

  Действия за откриване на буболечки (видео)

  Ухапване на бъгове може да бъде разпознато от неговите характерни черти. В този случай можете да се отървете от него с народни и медицински средства. Всъщност възникващите отоци не представляват опасност, освен ако не са печени. Но изглеждат изключително неестетични. Важно е да се предприемат превантивни мерки за предотвратяване на увреждане на кожата от насекоми.