Як захиститися, якщо у сусідів клопи

Січень 2019

Відео: 'About Joey' - Father Figure - Feb 2017 Release (Січень 2019).

Anonim

Поради своя размер, бъговете могат да получат чрез дори и в най-незабележим процеп

дървеници в един апартамент може да бъде проблем не само за жителите му, но цялата къща. Докато на територията на един апартамент те преследват, бъгове спокойно мигрират към съседните жилищни райони, като се избягва отравяне. По този начин те могат да се движат от стаята в стаята за дълго време, като увеличат площта на инфекцията, като поставят яйца и причиняват все повече и повече проблеми на всички наематели.

Откъде знаеш, че са били само дървеници съседи

Ако апартаментът открити дървеници ненатрапчиво трябва да разберете от съседните жители, независимо дали те страдат от подобни проблеми. Фактори, които могат да показват, че бъговете са от съседи:

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАТ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Поради своя размер, бъговете могат да получат чрез дори и в най-незабележим процеп
  • в апартамента няма кучета, които могат да донесат в палтото си на паразита;
  • през последното време, когато собствениците не отидоха на почивка или на бизнес пътуване, спирайки в хотели и хотели;
  • за последния месец не са закупени нови или втора употреба мека мебел или постелки;
  • Домакините не посещават други заразени помещения.

Ако апартаментът открити грешки и на вратата се появи постоянна миризма на химикали, а след това някой от съседите застой паразити, които се движеха в пукнатините и дупките в нова област.

Сделката правила с дървеници, излезе от апартамента на съседа

дървеници може безкрайно движат между жилищни помещения, ако не е компетентен да извършва обработката на пестициди. За да се постигне максимален ефект, трябва да се ръководи от следните правила:

Не отложи решението на проблема

При първите признаци на дървеници от съседен апартамент, трябва да се реши как ще бъде унищожаването на паразити в самостоятелен вид или с помощта на специалисти на SES. Не трябва ли да забави тормоз, защото бъговете с тяхната невероятна способност да се размножават може да бъде отложено за няколко дни, тъй като много яйца, които водят тях ще бъде много трудно.

Действайте заедно

Преди всичко трябва да говорите със собствениците на заразения апартамент. Ако те не отрекат съществуването на проблем и са готови да се справят с паразити, трябва да има тормоз по едно и също време. В идеалния случай, лечението трябва да се прилага за всички жилища на висока сграда, най-малко тези, в които се наблюдават насекоми. Ако действате сами, дори и най-ефективните инсектициди не могат да ви помогнат.

Към бележката! Ако собствениците на изходния апартамент не влизат в контакт и отказват лечение, е необходимо да се обърнете към местния отдел на санитарната и епидемиологичната станция. Тази структура, въпреки постоянното натоварване, трябва да отговори на повикването, за да разберете дали посочената Апартаментът е наистина източник на разпространението на дървеници, и да доведе до отговорност на собствениците, да ги поръчате за извършване на преследването.

Блокиране на бъгове за достъп в собствения си дом

След стръв трябва да предпазва от повторна поява на дървеници, като елиминира всички дупки между апартаментите. Ако има пукнатини в ставите на стените и пода, отвори за первази или тапет, дупки в земята свързване на тръби за отопление, всички тези "слаби" места трябва да замазват фугите. Някои жители след примамката на паразитите бързат да направят ремонт. Качественото покритие на стените, подовете и тавана наистина може да предпази от проникването на дървеници.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Съвети! Ако поправката не е планирано, и пропуски в пода и стените не са твърде големи, то ще бъде достатъчно, за да затвори своя уплътнител.

Отворите също често се използват бъгове да мигрират между апартаменти, така че те трябва да бъдат поставени репеленти дървеници. Обикновено се използва за тази цел ароматизиращ химически вид течност терпентин, керосин или ацетон и оцет или амоняк, нишки вратига, сладък пелин или. В случай че лечението е извършено от специалисти, то тогава и за превантивна защита трябва да се обърне внимание и на тях. Много от услугите днес предлагат услуга за защита на бариерите, като използват микроинкапсулирани дългодействащи инсектициди. През топлите месеци на източника на проникване дървеници могат да бъдат разкривани от балконската врата, балкон, така че не забравяйте да бъдат третирани добре.

Профилактични мерки

За да се избегне повторното разпространение на паразити, е необходимо постоянно да се извършват профилактични прегледи на матраци, мека мебел, уединени ъгли на апартамента. Проследяването на санитарните и хигиенните норми ще ви помогне да забележите появата на паразити във времето. Навременното ремонт и запечатване на пропуквания по стени или дървени прозорци ще спести от миграцията на насекоми.