Як швидко позбутися від щурів в приватному будинку?

Січень 2019

Відео: Classic Movie Bloopers and Mistakes: Film Stars Uncensored - 1930s and 1940s Outtakes (Січень 2019).

Anonim

Проблемът е, как да се отървете от плъхове в частен дом, е позната на много съвременни Хората Проблемът как да се отървете от плъхове в частна къща е познат на много съвременни хора. Външният вид на гризачите не може да се пренебрегне, тъй като те развалят стените и подовете, дълбае ги движи, и са носители на много опасни болести към човешкия живот. Тези същества живеят в колонии и са много интелигентни, затова по правило е необходим интегриран подход, който да ги премахне завинаги. В честите къщи проблемът с плъховете и мишките е най-остър, тъй като тук тези гризачи търсят подслон и храна за себе си.

Увеличаването на броя на гризачите в частните домове често се наблюдава в края на есента. Нашествието може да продължи до края на пролетта. Това се дължи на факта, че в човешките жилища тези същества могат да намерят достатъчно количество храна. Тъй като експулсира плъхове от дома е трудно, много хора днес раждат котки развиват ловен инстинкт, който може да се справи с една малка инвазия на гризачи. Този метод за борба с гризачите не е подходящ за тези, които са алергични към котката. Има обаче и други отлични начини да изведете плъховете от къщата.

Клопките убиват плъхове

плъхове на ума и находчивост са известни на човечеството от древни времена. Вече е доказано, че тези животни са в състояние да анализират ситуацията, която им позволява да оцелеят в човешки жилища. Това е така, защото на тази способност, те могат лесно да се определи каква отрова убит от близките си и да се избегне по-нататъшни контакти с тази или някоя друга субстанция, която е предизвикала отравянето. По този начин някои високоскоростни видове отрови са неефективни срещу тези гризачи.

Между другото, плъховете се отличават с повишено наблюдение и ненадминат инстинкт. Често в капана на плъхове, който предвижда унищожаване на животното, плъхът се среща само веднъж. В бъдеще дори и най-атрактивната стръв не може да причини на гризача да изтласка муцуната в такъв капан. Някои изследователи на поведението си смятат, че плъховете създават силно организирани общности, в които се предава информация за опасност. По този начин следващият плъх, който минава през задействания плъх на плъхове, ще информира своите конгенири за това.

Някои изследователи твърдят, че плъхове могат да открият отрови и впоследствие да предават информация за тях на следващото поколение

Други изследователи са много скептично настроени относно предположенията, свързани с факта, че плъхове са способни да ppredavat информация помежду си. Те вярват, че тези същества, за да избегнат опасност, използват развитото си усещане за миризма. В повечето случаи, човек след отстраняване на органите на мъртви плъхове просто поставя прясно стръв и рестартира механизъм капан. В този случай кръвта и други секрети на покойния гризач могат да останат в капан, отблъсквайки други членове на семейството.Измиването на капана не винаги помага да се премахнат биологичните останки на починалото животно. Смята се, че плъховете могат да ги подушат и да избегнат опасността. Почувствайки мъртвите тела на мъртви роднини, те също могат да избегнат отровни примамки, които често се използват от хората.

Освен това някои изследователи твърдят, че плъховете могат да разпознаят отрови и впоследствие да предават информация за тях на следващото поколение. Например, ако оцелее само един плъх след преследването, тогава следващото поколение ще бъде надеждно защитено от химикала. Трудно е да се определи точно какъв начин плъхът се определи рискът от капани и отрови, но истината е, че ако човек не може да унищожи всички товари наведнъж, в бъдеще, този проблем е много по-сложно. По този начин, когато се поставя въпросът, как да се отървете от плъхове в къщата, е необходимо да се максимални усилия и въображение, за да се премахнат незабавно всички тези гадни същества.

Как да се отървем от гризачи (видео)

Кои отрови са по-добре да се използват?

Ако получите една котка не е възможно, но трябва да се отървете от плъхове бързо, можете да използвате специална отровните примамки, че ще се хареса на гризачи и ще премахне съществата от жилищни помещения.

С оглед на способността на плъхове се прави разлика между отровно вещество, което причинява смъртта на техните близки, най-добре е да се използва бавно действащи отрови, които причиняват смъртта на животното само след натрупване определена концентрация в тялото на гризач. По този начин цялото население може да вкуси стръвта и да стане жертва. Съвременните отрови, характеризиращи се с бавно действие, след натрупването в тялото на гризач с определена доза, причиняват кървене и задушаване.

Съвременните отрови, характеризиращ се с бавно действие, след натрупване в тялото на специфична доза от гризач го кара кървене и задушаване

Тези отрови са в състояние да гони плъховете от къщата. Чувствайки задушаване, животното има тенденция да напусне дупката и да излезе на чист въздух. Обикновено там умира. Това позволява да се реши един много важен проблем, присъщ на високоскоростните отрови. Когато използват такива отровни вещества, плъховете могат да се изкачат далеч в дупките си и да умрат там. Тогава тялото на гризача започва да се разлага, което се придружава от появата на неприятна миризма. Когато се използват бавнодействащи отрови, подобен проблем обикновено не се случва. Можете ефективно да отровите плъховете със следните отрови като:

  1. Голиат.
  2. Плъхът.
  3. Ratid-1.
  4. Плъхът.
  5. Bactorodencide.
  6. Смъртта на плъхове.
  7. Бурята.
  8. Варан.
  9. Бродират.
  10. Ратидион Екстра.

Всички видове отрови могат да бъдат разделени на органични и неорганични. Това е много важен момент. Неорганичните примамки съдържат цинкови съединения от алуминий, оловни соли и талията и калций. В допълнение, такива агенти могат да включват фосфомицини и други вещества от този тип. Тези отрови са много точни и могат да бъдат използвани само за да се тормозят плъховете в мазето. В къщата е по-добре да не се изхвърлят такива отрови поради опасността от контакт с човек. Всякакви отрови трябва да се поставят така, че да са недостъпни за деца и домашни любимци.

Примамката, която съдържа неорганична отрова, мирише много вкусно и може случайно да яде от домашни любимци, така че в този случай допълнителни мерки за сигурност няма да се намесят. Вземам предвид високата токсичност на неорганичните отрови, те се използват обикновено в случаите, когато други средства при гризачи вече имат имунитет.Такива отрови се натрупват в тялото на животните, което ги кара да избягат от опасно място доколкото е възможно.

Стръв, която влезе в неорганичен отрова, вкусни миризми и може да бъде случайно изядени от домашен любимец, така че допълнителните мерки за сигурност, в този случай не пречи на

В допълнение, пазарът предлага органични и противосъсирващи видове отрови, които са по-малко токсичност. Когато трябва да разберете как да се отървете от плъховете, на тези средства трябва да се обърне специално внимание. Някои видове такива отрови се характеризират с доста бавно действие. Смъртта на консумираната от гризачи стръв се получава след 2-3 дни. По този начин е необходимо да се разграждат колкото е възможно повече стръвчета, така че всеки да може да ги изпробва. Тези отрови могат да унищожат само малка част от населението. Те причиняват изобилно кървене в гризачите и атаки на задушаване, но за хората и домашните любимци те са по-малко опасни.

Капани и репелери за плъхове

Понастоящем на пазара има много различни устройства, за които производителите казват, че произвеждат нискочестотни звуци, неприятни за гризачи. Въпреки това, както показва практиката, не винаги такъв инструмент позволява вечно да изгони плъховете от апартамент или къща, тъй като тези същества могат напълно да понасят различни звуци, ако имат достъп до много храна.

Ако искате да убиете един плъх, можете да използвате обикновен капан на плъхове. Такива механизми са изключително прости, но причиняват бързо пристрастяване при гризачи. Голямо население по този начин не може да бъде унищожено. Остър ум позволява на гризачите да избягват традиционните капани на пролетта.

В момента на пазара предлага разнообразие от различни устройства, които са посочени от производителя, излъчват нискочестотни звуци, неприятни за гризачите

Надхитрявайте капани гризачи да се даде възможност за еднократна употреба лепило база.В центъра на такъв капан се поставя стръв. Плъховете се втурват към стръвта и плътно се прилепват към нея. Тогава можете просто да го изхвърлите. Наред с други неща, добър ефект се осигурява от електрически мишки. Принципът на тяхното действие се основава на факта, че когато един гризач започва да яде стръв, той се удря от силно изтичане на ток. Това води до смъртта на гризача, но на капан няма биологични течности, така че не изплаши другите плъхове.

Онези, които не искат да убиват гризачите, са идеално пригодени да хващат клетки, които се затварят, когато животното започне да яде стръв. В бъдеще можете да вземете плъх в гората или друго място, където тя може да продължи да живее, без да навреди на хората. Това ви позволява да не унищожавате гризачите, а просто ги отстранявате от сайта.

Как да се отървем от мишки и плъхове завинаги (видео)

народни средства за защита от гризачи

, можете да се отървете от тези вредители, без помощта на скъпи токсични отрови и капани, ако желаете. Има редица отлични народни средства, които позволяват бързо отстраняване на плъховете.

Често е по-лесно да се отървете от плъхове в домашни условия много по-лесно, отколкото да използвате специални отровни примамки. Освен това екскрецията на гризачи по този начин е по-безопасна. Най-простият капан може да бъде направен от сух гипс на прах и брашно. Гризачите обичат много брашното. За да се отървете от гризачи, е необходимо да смесите брашното и гипса в равни пропорции. Можете да добавите малко захар на прах. До стръвта трябва да поставите вода. В този случай да се отървете от плъховете ще дойде по-бързо. След като яде стръвта в стомашно-чревния тракт, гипсът ще се намокри и след това ще се втвърди, като се образува бучка, която допълнително ще пречи на нормалното хранене.Изхвърлянето на гризачи в този случай се случва след около 2-3 седмици, тъй като те не миришат, което убива роднините им и ще продължи да използва стръвта.

Често народни начини да се отървете от плъхове в дома е много по-лесно, отколкото с помощта на специални отровни примамки

shooing плъхове могат да бъдат и с помощта на изгаряне на вълна. В сутерена на къщата и полезни помещения е необходимо да разпръснете парчета вълна. Ако населението е незначително, това бързо ще доведе до варовик на плъховете. За да се постигне качествен и бърз резултат, е необходимо да се използва комбинация от методи на влияние. Средствата на хората могат бързо да унищожат плъховете в къщата и апартамента. Тъй като е много по-лесно да се унищожи плъх, който е навлязъл в един екземпляр, е необходимо да се започне борба с вредителя, когато се появят първите признаци на неговото присъствие, така че проблемът да не се влоши.