Руді таргани в квартирі як позбутися способи

Може 2019

Відео: Таргани у коридорах (Може 2019).

Anonim

Учените години наред спорят за времето на появата на хлебарки на нашата планета. Някои дори напредват версиите на извънземния произход на този вид насекоми, тъй като те имат невероятна способност да оцеляват и да се размножават. Те са в състояние да се адаптират към всички условия и дори да развият имунитет срещу отрови и в много кратко време.

Как можем да се бием? Възможно ли е у дома напълно да се отървете от Prusaks в апартамента?

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Днес ви каня да обсъдим тези въпроси и в процеса да се помисли ефективни методи и различни начини да се помогне възвърне тяхната територия от тези насекоми и ги предпази от повторна инвазия.

Как да се отървем от домашни хлебарки у дома

Най-голямото разпространение на червени паразити може да се отбележи в многофамилни жилищни сгради. Това се дължи на тяхната миграция, особено в случай на обработка на апартамент. Ето защо се препоръчва да се отървете от вредители в цялата къща, а не само в рамките на един и същ апартамент.

Науката не стои неподвижна и днес производителите предлагат на своите потребители много различни лекарства, които помагат бързо да се отървем от червения пурук у дома.Някои от тях са напълно безвредни за хората и домашните любимци. Начините на приложение в апартамент или частна къща могат да бъдат различни - от окачване / разгъване до разплискване (зависи от избраното средство). Единственото, което обединява всички тези методи, е приложението на места с най-голямо натрупване или движение (дори евентуално възможно) на червени вредители. Те са:

• вентилационни канали;

• водопроводи и мивки;

• въздуховоди;

• входни врати;

• оборудване;

• фурни;

• первази, мебели;

• Намаляването на тапета;

• окачени тавани и др

Червените хлебарки в апартамент Как да се отървете от тях. - пътища и начини,

Нашите Readers 'Choice! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Prusak имате някакви специални претенции към храната: те могат да бъдат запълнени, като остатъците от храна и поставяне на тапети тапети и себе си. Именно поради тази причина не е толкова лесно да се отървем от тях. Учените обаче отбелязват, че влагата е необходимо условие за пълния им живот. Следователно, за да се отърве от проблеми в страната са били използвани успешно различни начини, по т з препарати с високо съдържание на борна киселина -.. Това води до обезводняване червените нашественици в организма и води до тяхното унищожаване. Такова лекарство може да се приготви в къщи сами - просто разредете суровия яйчен жълтък или варени картофи с борна киселина.

Най-добрите средства за хлебарки в апартамента

Борба с червени хлебарки в дома ще бъдат по-ефективни, ако периодично променя средствата и методите на унищожаване, за да се предотврати възможно пристрастяване и адаптация на насекоми.

Днес, най-ефективните и лесни за употреба счита аерозоли:. дихлорвосът, Reid Dohloks, Clean House, Глобални и т.н. В същото време, можете да използвате, капани, пастели или моливи, хлабав смес и др Отърви се от хлебарки не е възможно в даден момент (изключение. - единственият външен вид на паразита), така че експертите препоръчват след седмица да лекувате всички стаи отново.

Какви са хлебарите, които се страхуват от апартамента?

народни средства за защита срещу хлебарки (червено, черно и други видове) се появили в онези години, когато не са разработени съвременни инсектициди. Основата за народните методи, които наистина помогнаха да се отървем от проблема, беше наблюдението на тези паразити. Оказа се, че има миризми, които не харесват хлебарки.

Те включват: танц, мента, ledum, лаврово дърво, пелин и анасон.

днес не е необходимо да се плосък през тревата, просто използват аромати (концентрати, маслени и т.н.). В дома можете да приложите средство за отстраняване на избрания аромат върху хартията и да блокирате достъпа до червените обитатели. Този метод ще ви помогне да се предотврати проникването на хлебарки, но ако те са вече в апартамента, се препоръчва да се отървете от тях ефективни инсектициди.

Червените хлебарки в апартамент Как да се отървем - Преглед на средства

Според потребителите най-ефективния и удобен начин у дома е използването на аерозоли: Global, Reid Dohloks и т.н. Следва да се отбележи, както и отрицателен - да се адаптират бързо и да е агент., Съвет на професионалистите - за да се освободите напълно от проблема, се препоръчва да се съчетаят методите на борба и периодично да се променят средствата.