Змова як позбутися від тарганів і молитва від тарганів

Червень 2019

Відео: Rives: The Museum of Four in the Morning (Червень 2019).

Anonim

Бих искал да предупредя, че хората, които са скептични и подозрителни към конспирации и молитви, по-добре е да не прочетете тази статия. Е, всички тези, отчаян, че в борбата срещу вредните насекоми не може да помогне, няма средства, ще се опитаме да помогнем с помощта на не най-конвенционалните методи. В края на краищата думата е най-мощното оръжие!

Парцелите как да се отървете от хлебарки завинаги

Насекоми нахлули вашия апартамент или офис? Никакви средства от магазините не могат да ви помогнат. Нека се опитаме да се обърнем към древните, макар и много необикновен, метод за отстраняване на нежелани гости.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

В съвременния свят ние знаем, огромен брой парцели почти всички болести и премеждия. Наличието на хлебарки в жилищна или работна площ не е изключение. Нека да видим как е все едно да се отървете от хлебарки общата теория на относителността, използващи парцели.

Парцелите как да се отървете от хлебарки в апартамент веднъж и се предлагат в няколко форми.Днес се опитваме да ги разгледаме и да разберем кое е най-доброто.

1. Обряд с универсално действие.

Този ритуал не се нарича универсално. Използвайте го, за да се покаже не само хлебарките, но и много други насекоми, като мравки или бълхи скокове.

Това ритуал се състои от 2 етапа:

  • Необходимо е да изключите всички източници на вода, дори и в тоалетната. Оградете всички възможни повърхности, за да ги накарате да поемат вода. По този начин се опитваме да дехидратираме насекомото.
  • На следващия ден, по време на залез слънце, трябва да отворите всички прозорци и врати и да се каже следните думи:

"е изхвърлен от домовете си гаден дребни, безполезен Нека прозореца на вратата, през вратата помете всички насекоми гаден! от дома ми (името) далеч избяга и да изчезне там. Оставете ги да губи в гората, за да умре от ветрове, ще загинат във водите, и къщата ми винаги е суха и чиста, за да бъде. няма какво да се пие гадни вредители, дори и обляно в кръв от жажда! Казахте от мен, да бъде направено! Амин. "

Не затваряйте врати и прозорци веднъж след като ги прочетете, оставете ги поне 30 минути отворени.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

2. Нощен ритуал

Също така друг популярен парцел. Нейната същност се крие във факта, че трябва да се извърши точно в полунощ, а не по-рано или по-късно. Когато часовникът виж фигура 12: 00, а след това веднага се втурват да изключите всички светлини в апартамента, а след това да кажа следното:

"В моята къща, в неговия таванско помещение и в мазето, във всички трудни места за живеене Bole хлебарки Сега всичко храни и напитки ще бъде otravlny за вас, и въздуха, който дишат е наситен с отрова Махай се от къщата, си отиде от мен, през вратата и да избяга не се връщай!думите му е затворен в ключалката, ключът на бравата се хвърлят в реката! Амин. "

може да изпълнява ритуала по време на намаляващата луна за по-голяма ефективност. Парцелът трябва да се чете 3 пъти, в противен случай се счита, непълна.

3. Ритуалът с хлебарка.

За изпълнението на тази церемония трябва да има не слаб ум, защото трябва да собствените си ръце, за да се изравнят с насекоми и се слага в някои от тях, за предпочитане стъкло, контейнер и прочетете над него конспирация тройна за четене трябва да бъдат следните думи:.

"Всичко, земя, които живеят в моето същество апартамент: молци, буболечки, хлебарки, мравки и други насекоми! Ще те намеря, слуга на Бога (твое име). Погледнете тялото си - това е бяло, костно, гъсто. Потоци в него не кръвта и черния смолата, и къщата ми не е храната, а храната, и камъните, така отровата! Оставете къщата ми и никога не се върна към него да не се пие или яде, да живее, диша или порода тук! Думите ми са силни, думите ми са силни! Казвал съм на ключалката е затворен, капак на ключа нагоре, а ключът към дълбокото море хвърлят! Него всички хлебарки от дома на моя прилив и мивка, никога повече няма да се върна от дъното не се изкачи! Амин. "

За съжаление по-нататък ще трябва да преминат на убийци хлебарки, а защото това е, което исках. Трябва да потъне кораба с вредители.

4. Ритуалът с венец.

Сложността на ритуала само е., че срещата ще трябва да закупите нова метла Парцелът трябва да се чете в ранните сутрешни часове, нали призори е необходимо да се вземат метла в дясната си ръка и се обърна към слънцето трябва да се каже.

"Като червено слънце призори се издига, и моя глас по-силен стават, В моите ръце, не обикновена, но небесна сила и сила.Що се отнася до прага за отмъщение начало, че няма да се счупи, над прага размах всяко зло, да не го подкрепи. Не се връщайте в къщата на това зло (хлебарките), докато метлата на тази бреза стане и не покълне. Отсега нататък нека бъде така! Думите на замъка, ключалката на ключа и ключа - във водата. Амин. "

Парцел

Парцелът е доста универсален нещо. Това може да се направи за покупка на красива фигура или чрез тетъринг към любимата ми и разбира се заговора да донесе хлебарки от апартамента всички у дома.

Молитва на хлебарки апартамент

в допълнение към парцелите за премахване на хлебарки от вашия апартамент, има и разнообразие от молитва, посветена на този факт.

, че е необходимо да се молим мъченик Трифон, и ако вашите молитви са правилно формулирани, а ти ги сложи всичките си сила, няма съмнение направете го Етес значими резултати. Най-важното е, че вие ​​сте длъжни да вярвате, цялото му същество.

Молитва срещу хлебарки, как действа тя?

Молитвата е искане по рода си за помощ от Бога. Най-ефективният метод за борба е обединението на молитва и конспирация в един ритуал, тъй като молитва е много увеличава силата на конспирацията.

не е необходимо да се чете молитвата на запаметените текстове. Всички думи трябва да бъдат твой и си отиват от дълбините на душата ти. Основното нещо не забравяйте да формулирате проблема правилно.

Отзиви

Молитвата срещу хлебарки и конспирация срещу хлебарки ще работи само ако вярвате в това с цялото си сърце.

Обратната връзка по тази тема винаги е била противоречива. Някои казват, че тя помага и скоро всички вредители напускат къщата почистени. Други твърдят, че всичко това е глупост и най-добре е да се свържете с специалисти.

Никога не забравяйте, основното нещо е да повярвате и тогава ще успеете!