Як бліх вивести з дому - кошти від бліх в домашніх умовах

Лютого 2019

Відео: Блохи в підвалі (Лютого 2019).

Anonim

Когато вредителите влизат в къщата, всеки иска бързо да се отърве от тях. Различните химикали могат да бъдат ефективни у дома, но много от тях изглеждат вредни. Ето защо, ако има бълхи в апартамента, заслужава си да поискате възможност да се отървете от тях с народни средства и ефективни химически препарати.

Как бързо да бълхите от къщата

Дискусии на тема "дом отглеждани бълхи хапят как да" доведе до факта, че днес има голям списък от най-популярните методи, които могат бързо да почисти стаята от малките вредители. Благодарение на тези методи, всеки човек може ефективно да се отърве от паразити у дома, за които се извършва третирането на повърхностите и местообитанията на насекоми. Закупените вещества могат да бъдат проектирани под формата на аерозол, спрей, креда или прах.

Сред различните форми на химични препарати са популярни следните продукти:

• Пиретринови токсини с невро-паралитичен ефект;

• Дългодействащи пиретроидни отрови - фенотрин, етхофенпрокс и пирометрин;

• Органични фосфорни съединения - дихлорвос, карбофос;

• Имидаклоприд - вещество, което засяга нервната система;

• Селактин, фипронил, метафлумизон - леки отрови за употреба при домашни животни.

За да може наркотиците да работят бързо за работа, е необходимо също така да се определи къде започва появата на вредители. Често домашните паразити влизат в дома чрез домашен любимец, защото куче или котка могат да носят насекоми в апартамент.

Котенца или кученца се третират с химически или естествен препарат, печат и прилага различни народни средства. Човек може също така да внесе насекоми в къщата чрез дрехи и обувки, след което е необходимо апартаментът и всички предмети, засегнати от паразита, да бъдат обработени с предложените вещества. Методите за борба с паразитите у дома са подходящи за всеки, който е изправен пред този проблем.

Бълхи в апартамента, изведени от народни средства

След като определи причината за появата на паразити, е време бързо да ги измъкнем от жилището от мястото на поражението. Ако те носят домашен любимец, като котка или куче, или те са проникнали през мазето или донесе на мъжа си, в дома на традиционните методи донесе бълхи са едни и същи, и проведе подобни средства. За котки, земни и други видове насекоми един от предложените химически препарати може да бъде използван вкъщи, например, за да купи креда от насекоми от дома, спрей или ампули, които се разреждат с вода. Апартаментът може да се обработва с алтернативни начини за самопроизводство.

За да премахнете бълхите земя от дома и апартамента

За борба с насекомите у дома се препоръчва използването на такива продукти и вещества:

• Соя за хляб или сол за ястия;

• Чесън;

• Билкови смеси и пелин;

• Цитрусови продукти;

• Борови стърготини и иглолистни стърготини;

• Пивоварна мая.

Как да се отървем от бълхи в домашни животни - средства и методи

Често кучето или котката вкарват вредителя в дома. Необходимо е редовно да се проверява домашния любимец, за да се открият бълхите. Те могат да доведат до появата на червеи и болести, така че собственикът трябва да се погрижи дали е налице паразит върху животното или дали ухапването му е видимо. За бързо отстраняване на паразитни народни средства, куче или котка се лекува с едно от предложените лекарства. Вълна от куче или котка е леко навлажнена с отвара, сок и други съставки, например, разреден сок от чесън, пелин бульон, етерично масло. От химикалите можете да използвате спрейове или капки марка Hartz, Barsik, Beaphar и Advantage.

Как да премахнете бълхите от куче

Куче и котка у дома се лекуват със същите наркотици. Едно от любимите нетрадиционни средства може да се превърне в отвара от пелин. Билковите препарати ще помогнат без вреда, дори ако това е куче или котка, не на възраст над един месец. Бульонът бързо се подготвя, защото просто трябва да готвите 20 грама сух пелин в две чаши вода. След това бульонът се охлажда и започва борбата с вредителите - веществото се прилага върху козината на кучето. Също така, има бързо подобрение, след няколко процедури, паразити вече не хапят. За да се помогне срещу различни вредители, отвара от други растения се използват: тенси, евкалипт, лавандула, здравец.

Как да получите бълхи от котка

Средствата за премахване на бълхи от котка у дома съставляват голям списък с наркотици. В допълнение към вече споменатите методи, котка или куче може да бъде излекувана, след като се издължи със специален дебел гребен. Също така котката бързо ще забрави за насекомите, ако бъдат преработени, вълната се обработва с отвара от чесън, етерични масла от розмарин, кедър и цитрусови плодове.От химични агенти могат да се използват първа линия капки, пръти или HARTZ и Barsik шампоани, ливади, Fitoelita и различни спрейове срещу паразити.

Преглед на средства от бълхи - какви са най-ефективни

Ако къщата ще получите тези насекоми, много препоръча бързо да любимите си фолк или химикали. В борбата с паразитите по животните, а също и срещу почвена групи насекоми могат да използват билкови чайове, произведени от пелин и вратига, чесън бульон, етерични масла и така нататък. Местообитанията, където вредителите са започнали да се засаждат, могат да бъдат поръсени със сол, сода или дървени стърготини.

Барсиците за животни, домашни креда или домашни спрейове често се използват от химикали.