Форсайт від клопів: як розводити і проводити обробку

Може 2019

Відео: Жители Актау борются с клопами (Може 2019).

Anonim

Прогнозиране от дървеници е инсектицид от ново поколение, който има висока ефективност в борбата с насекоми. Лекарството е в състояние да отърве жилището на вредителите и да предотврати появата им до два месеца. Агентът се характеризира с действието на чревния контакт. Най-добрият резултат се постига, ако лечението се повтаря. Може да се използва в комбинация с други инсектициди, за да се постигнат максимални резултати.

Състав

Прогнозата от бъгове се предлага под формата на гел и суспензия от светло бежов цвят. Лекарството се състои от фентион (0.25%) и алфа-циперметрин (0.33%). Тази отрова има паралитичен ефект върху насекомите. В допълнение, усилването съдържа консервант, хранителни примамки (аромати) и стабилизатор.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Продуктът има силно остра миризма, която привлича насекоми. По време на проветряването миризмата бързо се разсейва.

Важно! Инструкцията предупреждава, че е възможно да се разрежда препарата само със студена вода. Само то няма да загуби токсичните свойства на лекарството. Също така може да потисне острата отровна миризма.

Как да приготвим разтвор

Продуктът на Forssayt (суспензия) може да се използва само в разредена форма. Разреждат се 50 ml. суспензия в 1 литър вода. Не се препоръчва използването на топла вода. Това решение е достатъчно, за да се справи с 20-40 квадратни метра. м. Разходите, които се получават, са необходими в зависимост от степента на инфекция на апартамента и повърхностите, които ще се лекуват. За обработка е най-удобно да се използва пистолет. При негово отсъствие е възможно лечението да се извърши с четка. Работното решение не е предназначено за съхранение за повече от 8 часа.

Гелът е готов за употреба.

Указания за употреба

По време на процедурата трябва внимателно да обработите всички повърхности, мека мебел, стени, пукнатини, цокли и фитинги. Струва си да се направи предварително обзавеждане, за да се проведе процедурата възможно най-скоро.

Въпреки че Forsyth е едно от веществата, които са леко токсични за хората, е необходимо да се спазват прости правила за безопасност при употребата му. Здравните рискове могат да бъдат само постоянен ефект на лекарството върху кожата. Лесно е да се избягва носене на гумени ръкавици. Също така е необходимо да се страхувате от изпарението му, затова се препоръчва преработката да се извършва в респиратор или марля. Най-добре е другите наематели, домашни любимци и растения за един ден да се заселят в друг апартамент. Връщане в апартамента може само след внимателна вентилация, не по-малко от 5 часа след лечението.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.Прочетете повече тук …

Факт! Най-добре е да не избършете повърхността, обработвана от Forsyte, за около два до три дни. И също така си струва да се повтаря лечението след две седмици. По този начин ефектът ще бъде постигнат много по-бързо.

Предимства и недостатъци на наркотици Forssayt

Зареждане …

Характеристики

  • Миризмата бързо изчезва;
  • инструмент се отнася до група от 4 опасност, и се счита за ниско ниво на токсичност;
  • Суспензията може просто да се разрежда с вода, за да се получи разтворът, необходим за обработката на помещението;
  • След обработката на помещенията жителите могат да се завърнат у дома в продължение на пет до шест часа, въпреки че други средства изискват ден.

Недостатъци

  • За да се постигне желания резултат, трябва внимателно да се справят с жилища, не липсва на едно място;
  • Лекарството действа само при директен контакт с насекомото. По този начин тя не унищожава яйцата на дървеници, отравяйки само възрастни;
  • След обработката е нежелателно да се избърсва повърхността за още два до три дни;
  • Необходимо е да се спазват мерките за безопасност по време на преработката;
  • В почти всички случаи, средство трябва да се приложи отново, за да консолидира ефект.