Як використовувати домового в боротьбі з тарганами

Може 2019

Відео: Suspense: 100 in the Dark / Lord of the Witch Doctors / Devil in the Summer House (Може 2019).

Anonim

"Brownie" - най-съвременно лекарство с хлебарки хлебарки - тези, съседи в корпуса, което не е окуражаващо, и с кого никой не иска да се запознае по-близо. Ако тези насекоми се появят в къщата, тогава всяка домакиня веднага започва да търси начин, който да й помогне да се отърве от нежеланите гости бързо и постоянно. За щастие сега са създадени много наркотици срещу домашните паразити. И един от тях е "Брауни".

Целта на наркотика

Този инструмент е предназначен за борба с различни пълзящи насекоми. Тя ще ви помогне да се отървете не само от хлебарки. "Брауни" е ефективен в борбата срещу домашните (фараонски) мравки, бълхи и други насекоми, които обичат да се заселят в човешко жилище.

Лекарството е ефективно срещу всички видове хлебарки, включително червено, черно, калифорнийско. Те могат да унищожат и да градинят мравки.

"сладки" е ефективен в борбата с домакински мравки, бълхи и други насекоми

Описание на

е прозрачен гел, който има ниска миризма привлекателна за хлебарки. Той се произвежда в удобна опаковка под формата на спринцовка. Благодарение на това ноу-хау е много лесно да се обработва къщата: не е необходимо да се излива в отделен контейнер, разреден и смесен с други компоненти.

Теглото на опаковката е 30 грама. Тази сума е достатъчно, за да се справи с територията от 50 квадратни метра. м. Съответно, за стандартен апартамент с една спалня е достатъчно само за един пакет.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от хлебарки, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Активни вещества

Съставът на гел за хлебарки включва:

 • фипронил;
 • хранителни атрактанти (привлекателни вещества за хлебарки);
 • горчивост на битрейт.

Fipronil е мощен нервен агент, който е част от "Brownie"

Процентът на фипронил е 0,05%. Фипронил се използва активно като инсектицид в земеделието, ветеринарната медицина и срещу домашните паразити. Това е мощна невронно-паралитична отрова, която бързо влияе на насекомите и води до тяхната смърт.

Горчивината, включена в наркотиците, въведена специално за домашни любимци, не искаше да го пробва и да се промъкне.

Ефекти на лекарството

Фипронил, както и много нервни агенти, блокира нервните импулси. В резултат на това на насекомите се отказват всички системи на тялото, парализата се развива бързо. Те също умират от дисфункцията на дихателния център.

Постъпления от хлебарки (видео)

Plus фипронил е, че това вещество се убива хлебарки наведнъж - процесът на отравяне се случва в тялото на насекоми около 1-3 дни. През това време хлебарките успяват да разпространят микроскопичните частици на лекарството далеч, заразявайки останалите членове на населението. Разпространението на мората се насърчава от навик на хлебарки, които ядат мъртви хора.

Остатъчният ефект на фипронил е 1 месец. През цялото време веществото работи, за да унищожи населението.

Предимства на "Brownie"

Въз основа на всичко това става ясно, че "Brownie" има редица значителни предимства. Те включват:

 • Висока ефективност на действието - повечето хлебарки умират в първия ден.
 • Продължително излагане - "House" разрушава вредителите за един месец след прилагането.
 • Дълъг срок на годност - 2 години.
 • Безопасност за деца и животни, тъй като фипронилът се съдържа в него в малки дози.
 • Лесна употреба.
 • Ниска цена.

"Брауни" унищожава вредителите в апартамента в рамките на един месец след прилагането на

Недостатъците на наркотиците

"Brownie" практически не е минус . Въпреки че самият фипронил е най-силната отрова и може да предизвика отравяне дори в топлокръвни живи организми, но в препарата съдържа минимална концентрация, оставайки напълно безвреден за хората и животните.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Повече тук …

  Правила за кандидатстване

  • Преди да приложите наркотиците от хлебарки, трябва внимателно да почистите къщата. Само след това можете да започнете да прилагате продукта.
  • "Brownie" се прилага по същия начин, както всички продукти с твърда или кремова структура.
  • Важно е да ги обработвате на всички места, където насекомите най-често се появяват. За да може тя да работи сигурно, тя се прилага върху первази, подове по стени, области зад шкафове, вътрешни повърхности на шкафове.

  Преди да приложите наркотиците от хлебарки, трябва внимателно да премахнете къщата

  • Уверете се, че обработвате пространството близо до с боклук, под мивката.
  • Гелът се нанася около вентилационни решетки във вентилационните шахти , в канализационните тръби и водопроводите, особено в места, скрити от очите.
  • За да блокира достъпа на насекоми до жилището, "Brownie" се поставя под рамката на прозорците по балкона и входните врати на балкона. За по-голяма ефективност, гел от хлебарки трябва да се прилага с непрекъсната линия. Също така е възможно да приложите капките. Разстоянието между тях обаче не трябва да надвишава 5-10 сантиметра, в противен случай ефективността на битката ще намалее.
  • Непрекъсната линия "Brownie" се прилага, ако има много хлебарки. Ако наркотикът се използва за превантивни цели или насекомите са малки, тогава е по-добре да го приложите с капки.

  Важни нюанси

  В рамките на един час активният ефект на лекарството ще започне,

  • и след три дни броят на хлебарки ще падне рязко. За един месец населението ще намалее толкова много, че няма видими следи от хлебарки. Апартаментът може да се измие няколко дни след лечението.
  • Ако се измие за първите три дни, ефектът на лекарството ще бъде по-нисък. Къщата може да бъде третирана отново след месец.
  • Това се извършва, ако има много хлебарки или има източници на хлебарки отвън - нефункциониращи съседи, наличието на обществени организации, особено магазини и кафенета. Обработката и последващото почистване се извършват най-добре с
  • в ръкавици. При контакт с кожата - измийте "Brownie" означава с голямо количество вода

  Също така ви предлагаме да научите за съществуващите видове хлебарки и техните характеристики.

  Предпазни мерки

  Въпреки че фипронил се съдържа в малки дози и препаратът съдържа горчивина, което му придава неприятен вкус, не може да бъде напълно сигурен, че няма да има вредни ефекти върху малките деца.Ето защо, ако в къщата има деца под 3-годишна възраст, е по-добре да не се третира този продукт. Или по време на неговото действие, извадете детето от къщата.

  • Поглъщането на лекарството върху кожата може теоретично да доведе до дразнене и зачервяване. Ето защо работата трябва да бъде в ръкавици и при контакт с кожата - изплакнете продукта "Brownie" с много вода.
  • Ако влезете в устата си, може да получите гадене, повръщане, коремна болка, слабост. Поради това по време на обработката е невъзможно да се пуши и да се пие вода.
  • Борбата с хлебарки (видео)

  "Brownie" помага бързо и надеждно да се отърве от мравки и хлебарки. А ниската цена в същото време обяснява нарастващата му популярност.