Як використовувати дігтярне мило для лікування лишаю

Грудень 2018

Відео: как правильно подмываться-правила интимной гигиены (Грудень 2018).

Anonim

Сапун, който има в състава му на катран, може да реши много от вашите козметични проблеми Татяна ни изпрати този въпрос: "Как да се използва сапун катран за лечение на херпес зостер? Колко ефективен е методът? "

Много от нас, за съжаление, ние вече сме забравили за този полезен Degtyarny сапун, изгубени в изобилието на козметични и фармацевтични продукти. И всъщност много напразно! Сапун brusochek, като в състава на катран, е в състояние да реши много от вашите козметични проблеми. И не само.

Характеристики на продукта

От древни времена хората са използвали катран за лечение на кожни заболявания, подобряване на кожата и косата състояние. Не е изненадващо, тъй като това вещество има толкова много полезни свойства:

  • антисептично;
  • антибактериални;
  • антипаразитни;
  • възстановяване;
  • сушене;
  • Изцеление.

От това следва, че сапуна, която включва 10% от бреза катран, е много ефективна в борбата срещу кожен заболявания и увреждания на кожата (пъпки, акне, драскотини), ускорява заздравяването, тя също изсъхва мазна кожа. В допълнение, продуктът се счита за много добра лична хигиена средства (в сила дори и когато става въпрос за млечница).

катран сапун е много ефективна в борбата срещу кожен заболявания и увреждания на кожата

Какво е херпес

Тения - гъбична инфекция или заболяване на кожата, . Той може да се появи по няколко причини (в зависимост от вида на лишаването).Характерна особеност на лишеите са малки розови петна, които в крайна сметка започват да се лющене и сърбеж. Тези признаци дават на пациента много неудобства: от всяко дразнене могат да започнат да сърбят, дори от допир на обикновена тъкан. Понякога лишеите преминават само след месец или два, а понякога могат да задържат много повече. Затова искам да се отърва от плаките възможно най-скоро.

Лишаване от лечение с катран

Благодарение на неговите лечебни свойства, сапунът може да се излекува и лиши.

трихофития - гъбична инфекция или заболяване на кожата,

  • към неприятни плаки бяха изчезнали, просто намазка няколко пъти на ден на засегнатата кожа: желания сапун област на кожата, около 15 минути, изплакнете с топла вода.
  • Можете да плувате, използвайки вместо сапун за душ гел с съдържание на катран. И вместо шампоан също да го използвате - веднъж те убия три заека с един камък и да се отърве от лишеи, и състоянието на кожата като цяло ще се подобри, и косата си подхранена.
  • Основното нещо в лечението - не спирайте наполовина, провеждайте сапунени процедури, докато възпалението напълно изчезне.
  • Не се плашете от неприятната миризма на сапун с катран. Повярвайте ми, ползата от него повече!

За неприятните плакети бяха изчезнали, просто намажете няколко пъти на ден засегнатата кожа

Можете също така да се запознаят с причините и лечение на краста при хора, прочетете съответния член на нашия сайт.

Оценка на ефективността на метода

Този метод на лечение се отнася до лишаване народни средства за защита, но е трудно да се отрече неговата ефективност. Доказано е, че сапунът с катран действително има лечебни свойства. И може да се използва като средство за изцеление на кожата.

За съжаление, има един съществен недостатък: кожата на такъв продукт е много лесно да свикне.Ето защо, ако все още имате големи и многобройни петна, бъдете подготвени за това лекарството да спре да помага в някакъв момент. Може би е по-добре да го използвате заедно с лекарства.

Слънцезащитен сапун в козметиката (видео)

Както разбирате, преди всяко лечение, най-добре е да се консултирате с лекар. В края на краищата, както и размера на лишаване, и причината за възникването може да бъде различен. И ще трябва да се отнасяте по различен начин. Не забравяйте обаче, че сапунът с бреза катран - ефективно наркотично средство за кожни обриви.