Як за допомогою оцту можна позбутися від клопів

Січень 2019

Відео: УНИКАЛЬНЫЙ РЕЦЕПТ, КОТОРЫЙ ПОМОЖЕТ ИЗБАВИТЬСЯ ОТ БЛОШЕК НА КАПУСТЕ (Січень 2019).

Anonim

оцет отдавна е смятан за една ефективна народен лек срещу дървеници Надежда ни задава този въпрос: "Как се използва оцет може да се отърве от дървеници? Колко ефективен е този метод? "

Ясно е, че всеки, който се намира под негово възглавница или матрак бъгове, искате да се отървете от тях възможно най-скоро. Този квартал е наистина неприятно. И какви са единствените начини, по които те не се опитват да отрови тези грозни насекоми! Нещо помага, нещо - не всъщност. Някои хора твърдят, че можете да се отървете от паразити с помощта на обикновен оцет. Но всичко е толкова просто?

Как ефективен срещу дървеници оцетена есенция

оцет отдавна е смятан за една ефективна народни средства за защита срещу паразити легла. Но всъщност това не е съвсем вярно. Сама по себе си, течността може да изплаши само бъговете им остър мирис, но това не ги унищожи.

оцет е абсолютно неалергенно, за разлика от много химични средства за

Макар че, можете да убият насекоми оцет! В крайна сметка, ако се хвърли на вредителите в съда с течността, киселината ще klopinye корозира само вътре. Но, знаете ли, за да изгони бъгове от апартамента, от която се нуждаят, за да излее литра фондове. Имайте предвид също, че оцетът се изпарява много бързо, което допълнително усложнява проблема: вие трябва да буквално се излива паразити киселина. Но това вече не е възможно.

Независимо от това, ако имате дървеници малко, или ако забележите, че те идват от време на време (може би от съседи), а след това оцет същество с такава ситуация ще помогне да се справят добре.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от дървеници, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Това са основните предимства на оцет като инсектицид:

 • Най-ниска цена;
 • означава абсолютно антиалергична, за разлика от много химикали, които не могат да се разпръсква близо до хората, които страдат от алергии;
 • можете да го намерите във всеки хранителен магазин.

Оцетът убива бъгове и не причиняват никаква вреда ларви

Но има този инструмент и недостатъци, и много важно:

 • не убива дървеници;
 • не причинява увреждане на ларвите;
 • има остър неприятен мирис (да, насекомите не могат да понесат такава миризма, но същото може да се каже и за хората, и, защото тези, които ще се извършват процедури Дезинсекция също ще трябва да мирише тази "отрова").

Как да използвате оцет дървеници

Оцетна киселина в чист вид - не най-добрият начин за премахване на неприятна миризма паразити. Но в комбинация с допълнителни компоненти, той може да се превърне в мощен инструмент за унищожаване на дървеници и техните ларви.

оцет в съчетание с допълнителни компоненти може да бъде мощен инструмент за унищожаване на дървеници и техните ларви

Има няколко доказани рецепти:

 • Ако откриете klopinoe гнездо поръсете около него с оцет, и се поръсва маслото върху самите насекоми: така че създаде един вид капан (течност с остър мирис няма да дървениците излизат от територията, а защото от маслото, което е влязло в дихателните пътища, насекомите задушат).
 • Много ефективно средство е смес от оцетна киселина, нафталин и 90% алкохол в равни пропорции.

Местата, където има яйца с бъгове, могат да бъдат третирани с чист алкохол в комбинация с оцетна киселина.

 • За да се изплаши паразити от леглото, на дивана или просто за превенция могат да бъдат лекувани с крак на леглото, на пода зад дивана, первази и покрай врати със смес от оцет и пелин.
 • Можете да смесвате оцетната киселина и терпентина в съотношение 1: 1, изсипете сместа в пистолет и пръскайте върху пода, стените, други предполагаеми местообитания на бъгове.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

Има само три ефективни опции за бързо отстраняване на буболечките:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Покупка на евтин електронен репилатор (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Предлагаме ви да научите как да убивате бъгове с борна киселина.

  Причини за възникване на дървеници в апартамент (видео)

  Както знаете, най-вероятно, в борбата срещу грешки, които трябва да се използват мощни химически инсектициди. Въпреки това, оцет може лесно да облекчи ситуацията за известно време. Това е основното му предимство.