Інструкція по застосуванню засобу меділіс ціпер від клопів

Може 2019

Відео: Промо-ролик - Фармадол (Може 2019).

Anonim

Medilis tsiper - модерен инсектицид, тя е концентрирана емулсия с 25% активна съставка. Лекарството е жълто, прозрачно. За употреба емулсията трябва да се разрежда с вода. Произвежда се под формата на ампули от 1 ml, стъклени бутилки от 10 ml и пластмасови бутилки от 50 и 100 ml. Срокът на годност е 5 години.

Състав

Съставът на продукта включва емулгатори, парфюм и циперметрин. Активното вещество е циперметрин, инсектицид на пиретроидната група. Той действа като контактно-чревен метод. Първи на корицата на хитин бъг, циперметрин влиза в тялото и унищожава нервната система на насекомите, което води до неговата смърт.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Въпреки наличието на парфюм, лекарството оставя неприятна миризма.

Предимства и недостатъци на

Характеристики:

  • остатъчен ефект на лекарството от 1 до 3 месеца;
  • лъчите на слънцето нямат ефект;
  • Цената е по-ниска от аналозите.

Основният недостатък на лекарството е, че неговите ефекти могат да бъдат намалени, ако дървеници са развили резистентност към пиретроиди.Фактът, че циперметрин - доста разпространена активна съставка, така че ако вече извършва други обработващи средства, в чиято структура е и дървеници оцелеят - да се отървете от тях, използвайки Medilis Tsipera ще бъде по-трудно.

Инструкция за употреба

Работният разтвор не е предназначен за съхранение, така че продуктът трябва да се разреди непосредствено преди обработката. Контейнерът за работния разтвор трябва да се изхвърли след лечение. Ако това не е възможно, ще бъде необходимо да се произведе с които разполага, за това, което трябва да се лекува с разтвор на белина или гасена вар в съотношение 1 кг на 10 литра вода. Тарата трябва да остане в този разтвор в продължение на 12 часа, след което е необходимо да се измие няколко пъти с вода.

За приложение е необходимо да се разрежда препарата във вода в съотношение 5 ml на литър вода. Ако помещението е леко заразено с дървеници, може да се разреди в по-малко количество, 1-2 ml на литър. Консумацията на продукта е 50 мл на 1 кв. М, независимо от това дали влагата абсорбира обработваната повърхност. Когато малък брой дървеници в апартамента, ние можем да се справят само им среда, в противен случай, трябва да се справи с всички възможни повърхности, пукнатините на цокли, части за легла, и така нататък. Д.

Извършва обработка на дрехи и спално бельо не се препоръчва, най-добре е да ги миете при висока температура. Независимо от това, ако дрехата се обработва - е необходимо продуктът да се нанася равномерно върху тъканта, след това внимателно да се изсуши на чист въздух в продължение на поне 2 часа. Остатъчен ефект на лекарството върху дрехите - до 14 дни. Измиването или овлажняването драстично съкращава живота на остатъка.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ!За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Мерки за безопасност

Loading …

Лекарството не се препоръчва за употреба в детски и лечебни заведения.

Всички лица, които не участват в обработката, трябва да напуснат помещенията без неуспех.

При обработката на лекарството е необходимо да има лични предпазни средства - костюм от плътна тъкан, респиратор, гумени ръкавици. На мястото за обработка е строго забранено да се яде, да се пие и да се пуши. Извършете лечението с отворените прозорци. В края на лечението помещението трябва да остане без затваряне на прозореца за най-малко 30 минути (до пълно изсъхване). След 8-12 часа можете да почистете контактните повърхности с разтвор на сапун-сода. Всички останали повърхности не се препоръчват да бъдат почистени, докато насекомите не умрат напълно.

Важно! Концентрацията на емулсията е запалима. Пазете го от източници на запалване и отоплителни уреди.

Лабораторни тестове на Medilis antiklop