У ліжку комахи які завелися і кусають?

Грудень 2018

Відео: The Great Gildersleeve: Laughing Coyote Ranch / Old Flame Violet / Raising a Pig (Грудень 2018).

Anonim

Ако ви притеснява през нощта, някои насекоми, и събужда сутринта, да намерите себе си върху тялото на марките захапка е вероятно да имат по един апартамент, заразено от кръвосмучещи лица. Най-често те могат да бъдат: бълхи, въшки (гардероб, главоболие), дървеници, комари и други насекоми.

От тези паразити трябва да спешно да се отървете от, или дискомфорт по време на сън, само ще се влоши. Насекомо колонии са склонни да изключително бърз растеж, освен те хапят са носители на опасни инфекции и заболявания със сериозни последици.

В леглото, какви насекоми могат да започнат?

Най-добрият вариант сред неканени гости за вас ще бъде комарите. Наличието на бъгове с грешки в леглото или дивана, както и други видове паразити, донесе повече неприятности. Това важи и за степента на дискомфорт и риск от инфекция, и времето и сложността на мерките, които да се борят с тях.

Как да разпознаем насекомите в леглото?

Най-сигурният начин да се определи кой е все още да хапе в леглото, той е по-близо до средата на нощта спонтанно запалване на светлината и разгледа мястото на сън. Ако леглото светлина цветове, със сигурност ще видите малки индивиди.

Характерните особености на насекоми в леглото, като грешки - малки кръвни петна по листата, завивки.В допълнение, появата на дървеници е трудно да се обърка с някой друг. Можете също да потърсите следи от семейството на бъговете под матрака, внимателно да изследвате рамката на леглото или дивана.

Малките възникващи и изчезващи точки могат да показват, че бълхите се прекратяват, те могат да живеят навсякъде.

Но дори и да не откриете никакви паразити в леглото през нощта, продължете по-задълбочен преглед следобед. Обърнете внимание на честотата на появата на ухапвания, изследване на тялото сутрин.

Кои насекоми хапят в леглото

Ако нощните ухапвания се случват през зимния сезон или лятото, но всички прозорци с вентилация вътре в къщата, апартамента са защитени с мрежи против комари, за да се предотврати навлизането на комари в стаята, както и по време на проверката не можете да намерите на данните насекоми, е възможно да се каже със сигурност, че имате бъгове или бълхи.

Трябва да се добави, че понякога хапят човек спи на дивана, може също така да комари, хлебарки, вода и други грешки, но това се случва много рядко. Ако всички са съкратени в стаята, можете да се отървете от тях, като използвате същите методи на борба, както и за останалите.

Ухапвания от насекоми в леглото, отколкото лекуване?

Като правило, ухапване от паразита, не изискват специална обработка, следи от поражения по кожата изчезват сами по себе си след няколко дни. Въпреки това, винаги има опасност от алергични реакции, особено при деца, или вероятността от усложнения след ухапване от насекоми, заразени. Винаги трябва да познавате врага си и да продължите от това, да правите изводи и да вземете конкретни мерки за оказване на първа помощ.

Дискомфорт след ухапване от бъбреци, бълхи, въшки или комари може да предизвика сърбеж с подуване на кожата.Често тези неприятности трябва да бъдат елиминирани спешно при малки деца, които реагират много остро на някакви стимули.

Мястото, където са били ухапани паразитите, е намазано с една от тези препарати:

 • Хидрокортизон мехлем;
 • Menovazine;
 • Mosquitol;
 • Фенистил-гел.

За силна пениране на кожата раните могат да бъдат третирани със спасител или Levomekol. Ако се притеснявате за тежък сърбеж, можете да се отървете от това, като приложите студ. Когато се появят студове по време на ухапвания, треска, повръщане, подуване на лимфните възли, незабавно трябва да се потърси лекарска помощ.

Как да се отървем от насекомите в леглото?

Ако вече сте се запознали с неканени гости, които са вкъщи, познавате врага си лично, е време да предприемете конкретни мерки, за да се отървете от него бързо. За тези цели има различни инсектицидни спрейове, аерозоли, концентрати, които се характеризират с висока ефективност, скорост на излагане.

Репликатор на насекомите в леглото?

Различни хора, подобни на бъгове, се заселват в дивана и хапят през нощта, страхуват се от следните средства:

 • Дихлорвос;
 • Raptor;
 • Командир на борба;
 • Carbophos;
 • Изпълнител;
 • Вземи;
 • Делта зона.

На дивана имаше грешки какво да правиш?

В допълнение към гореспоменатите паразити, големи размери на малки кафяви бръмбари могат да бъдат открити в дивана. Те хапят и са способни да разпространяват инфекцията, като другите. Ларвите се отличават с висока мобилност, оцеляване. Инсектите предпочитат да живеят в топло, сухи помещения. В летните месеци те влизат в къщи, апартаменти по-често през отворени прозорци.

Тези бъгове могат да започнат и да причинят сериозни щети на вашите мебели и продукти от животински произход.Следователно те трябва да бъдат унищожени незабавно. За борба с това е препоръчително да се използват съвременни инсектициди срещу насекоми.