Про електричних знищувачі комах

Грудень 2018

Відео: Уничтожитель насекомых, схема. (Грудень 2018).

Anonim

Днес електрически дробилки насекоми продължат да печелят популярност и са широко използвани не само в домашни условия, но също и в ресторанти, кафенета, хипермаркети за хранителни стоки, животновъдни ферми и оранжерии. И основната причина за такава популярност - високо инструмент изпълнение във връзка с тяхната безопасност за хората и животните (например, при работа на лампата електрически насекоми разрушител отровни инсектициди не са обикновено се използват, които са толкова страх от много противници от всякакъв вид "химия").

Като цяло, трябва да се отбележи, че на потребителите прегледи наистина потвърждават ефективността на акт, като това се отнася не само до случаи на домашно ползване, но също така и в обществени и промишлени среди.

Преглед

"Смисълът на ресторанта е, че е на борда на кораб акостирал на посетителите на кея абсолютно любов -. В непосредствена близост до масите, пръски вода и хляб, можете да се хранят чайките Но през лятото има реален проблем -. Клиенти само хапят комарите. мениджърът веднъж купих някои висящи панделки, но това беше кошмар, когато добре декорирани стая виси такава дюза с мъртви мухи! и след това сме купили тези електрически унищожи насекоми, които примамват светлина лампа против комари, и вече в тях изгори на специална решетка. "Това беше истинско спасение!Тези лампи изглеждат добре и като цяло не създават впечатление за репелент срещу комари, но като че ли дезинфекция на въздуха в стаята и грижа за клиента. Не помня модела, но наистина ми помага. Всеки ден тавата пълна с мъртви комари от тях се разклаща. "

Юджийн А., Волгоград

Най-общо казано, да унищожи насекоми, в зависимост от техния дизайн, може да бъде ориентиран не само за унищожаване на летящи насекоми, но също така и да пълзи. За различни видове устройства и начина им на работа, нека да поговорим още …

видове насекоми убийци и как те работят

Днес, в търговската мрежа електронен унищожи насекоми от няколко вида:

 1. Tube шредери (те обикновено имат предвид, призовавайки също светлина Д.) Капани в тази група на разположение за домашни устройства са малки и икономични, и да се използват промишлени инструменти, например, във ферми и складове Такива устройства ефективно привличане и убиват насекоми в помещения и открити площади -. Веранди тераси, ресторанти, тераси.

 2. Electric капан за хлебарки (и мравки), във вътрешността на която е мрежа от електроди. в такъв вид къщи или насекоми привлечени от миризмата на стръв, или просто да пълзи в търсене на подслон. Докосвайки металния електрод и затваряйки веригата, хлебарът получава електрически удар, от който веднага умира.

 3. Фумигатори, при които химично вещество, токсично за насекомите, бавно се изпарява на нагретата спирала, но относително безопасно за хората. Индустриални лицата, извършващи фумигация са много ефективни срещу пълзи и летящи насекоми в складове, но уредите дават желания резултат, обикновено само в борбата срещу молци и комари (но не винаги).Недостатък е необходимостта elektrofumigatora вдишват парите на инсектицида през нощта, докато уредът е включен.

Важно е да не се бърка с електрически дробилки ултразвуков насекоми Repeller. Последните са повече или по-малко ефективен срещу комари, но безполезен срещу хлебарки, дървеници, мравки и повечето други насекоми.

И най-важното, преди да купите електрически раздробяване на насекоми, не забравяйте да се вземат предвид характеристиките на "врага". Например, бълхи и дървеници Уничтожители на екрана по-горе е почти невъзможно, защото на тези паразити просто не са в състояние да привлече капана. Такива устройства са ефективни срещу насекомите, привлечени от ултравиолетовата светлина на лампата - в случая на устройство за тръба тип или срещу хлебарки, мравки и мокрици - в случай на закупуване на електрически капани къща.

Рейтинг:

"Ние по едно време много ефективно унищожава дома на хлебарки чрез електрически дробилки, купих само на 3 парчета Вътре в къщата постави разтопи бонбони бар, да ги затваря и включен в контакта за няколко дни извади от полетата на умрели насекоми .. . имахме хлебарки тъмнина, но сме ги хванат всички толкова много за няколко седмици. След няколко месеца priborchiki стояха в режим на защита и гости, уловени от съседите. "

Ирина, Москва

Как ефективно електрически дробилки насекоми?

Tube електрически дробилки позволяват много ефективно унищожава летящите насекоми на закрито, при условие, че устройството е избран въз основа на областта, която искате да защитите.

При малкия брой хлебарки и непрекъснато се актуализира електронен шредер стръв-къщата също показва добри резултати, но значителен ефект за намаляване на броя на населението може да бъде доказано, че не наведнъж, но само след няколко дни.

И тук срещу мравки, като електрически капан обикновено не е много ефективна, тъй като само унищожава работни лица, които търсят, отколкото можете да се възползвате, докато матката в мравуняк продължава да отлага всички нови яйца.

Също така трябва да се има предвид, че за голяма част от комари, например, през вечерта на терасата, дори и мощна вакуумна тръба шредер може да се справи, и все още можете да хапят комарите - в този случай, е полезно да се комбинира електрически дробилки с възпиращи механизми, като спирали от комари.

Преглед

"Ние сме светлина раздробяването насекоми не помогна. Не знам, може би имаме някои специални условия бяха. Купихме си добър, италиански, окачени в спалнята, само за да се предпазят от комари, тяхната тъмнина в вечери. но те хапят и него, и на сутринта след умира в унищожаване на документи. в крайна сметка е купил маркови решетка на прозореца и да забравите за този проблем. "

Anna, Kostroma

Що се отнася до електрически fumigator, като цяло, те са добре да се справи с проблема чрез унищожаване на летящи насекоми в стаята. И ако включите такъв фумигатор в затворен шкаф, това ще ви помогне да се отървете не само от молец пеперуди, но и от неговите ларви. Въпреки това, за хлебарки, бълхи, домашни мравки и още повече за бъгове, фумигаторите в повечето случаи почти нямат ефект.

Правила за прилагане

Основното предимство на електрическите разрушители на насекоми (в допълнение към тяхната висока ефективност) е простотата на тяхното използване. Всичко, което е необходимо за устройството да започне да унищожава насекоми - да го включи в гнездо и да го инсталира в оптималното място.

Изборът на място зависи от вида насекоми, които трябва да бъдат унищожени.Например, за да убие молци, мухи и комари е да се мотае боец ​​лампа върху добре маркирани мястото е достатъчно, в който да е видим от всички точки на пространството (не забравяйте, че светлината се движи по права линия, и го вижда насекомото само при условие, че устройството не е възпрепятствано от елементи интериор).

Електронни дробилки пълзящи насекоми (популярно известен също като електрошок раздробяване хлебарки) са разположени обикновено в следните точки на помещението:

 • до готварска печка;
 • до хладилника;
 • в близост до боклука;
 • в ъглите на стаята;
 • и през нощта можете да оставите уреда точно на кухненската маса.

лицата, извършващи фумигация нежелани за използване в кухнята (например, борбата с хранителни молци), тъй като летливи химикали устройство може да поеме храна. Когато се използва, за да се прилагат мощни промишлени халета лицата, извършващи фумигация, всяка от които обслужва определена област и, в зависимост от проекта, или спряно от пространството на тавана или монтирани на пода. Малък домакинство като лицата, извършващи фумигация могат да бъдат включени във всеки контакт е удобно, тъй като химически изпарения все още ще запълнят цялата стая (но все пак е желателно да се избере излаз далеч от леглото).

Най-известните марки за бали насекомите

По-долу са най-известните компании, които произвеждат електрически унищожи насекоми с ултравиолетови лампи, както за домашна употреба, както и промишлени и търговски сгради:

 • Фирма кладенеца, в границите, когато е налице 24 промишлени устройства и 3 домакински уреди. Фирмата произвежда както капани с мрежа, към които се прилага електрическо напрежение, така и с лепкава решетка, на която насекомите просто се залепват.Последните са подходящи за складове със сухи и запалими продукти, където е забранено използването на устройства, потенциално способни да създават искри.

 • Mo El е известен италиански производител на домакински уреди. Фирмата произвежда над 35 модела на UV унищожители на насекоми, някои от които са известни Insectivoro, смучещи комари и мухи чрез дейността на допълнителен вентилатор, жаба модел за използване в детски стаи, както и оригиналното окачване MO-пеперуда, които се събират молци на улицата.

 • Германският производител на Хилтън, която произвежда най-вероятно най-евтините шредери - например, фенер от Черно Monster насекоми струва около 400 рубли, докато с достатъчно висока ефективност.

Производители електрически лицата, извършващи фумигация сега са добре известни и са, така да се каже, по време на изслушването:

 • Moskitol (Mosquitall);
 • Raptor;
 • Райд.

Но производителите на електронни капандури са малко известни, а руският пазар е основно представен от китайски компании, а също така не много широко. Въпреки това, народните занаятчии компенсират този недостатък, като събират електронни разрушители на насекоми със собствените си ръце - много такива схеми могат да бъдат намерени в интернет.

Рейтинг:

"В момента сме отседнал в къща на два устройство Купиха дъщеря на някои чужди търгове, те са китайски и с много ниска стойност, но въпреки евтинията работят страхотно в кухнята ми всеки ден петнадесет от хлебарки … уловени, като цяло изобщо не се виждат в къщата. "

Полин Г., Сватово

Ако сте също използва някои електрически унищожител на насекоми на практика, не забравяйте да оставите вашите отзиви в долната част на тази страница!

Интересно видео с добър пример за ефективността на електрически насекоми

Сравнете електрически раздробяване на насекоми и fumigator (честно казано, по-скоро повърхностни)