Інструкція по застосуванню засобу мінап 22 від клопів

Січень 2019

Відео: Промо-ролик - Фармадол (Січень 2019).

Anonim

Myanap 22 е модерен инструмент за борба с бъгове. Наркотикът е класифициран по 4-ти клас на ниско-опасни вещества, което позволява безопасна преработка в жилищни помещения, при условие, че няма хора.

Основни характеристики

Външно, препаратът изглежда като млечно-бяла суспензия. Активната съставка е хлорпирифос. Ефектът от лечението се проявява след 3 часа след приложението. След 3 дни се наблюдава връхна смъртност на дървеници. Остатъчният ефект на агента е в състояние да предпази стаята от повторното поява на насекоми в рамките на 6 месеца.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Срок на съхранение Minap 22 е 2 години. Съхранението на лекарството се допуска при температура от -20 ° C до + 40 ° C, на тъмно и сухо място, недостъпно за деца. На дъното се отлага малка утайка. Лекарството се микрокапсулира. Произвежда се в пластмасови бутилки от 200 г, 1 л, 5 л.

Състав

Активното вещество в Myanap 22 е хлорпирифос в концентрация 9,3%. Този показател е малко по-нисък в сравнение със сходни лекарства от дървеници, увеличавайки безопасността на хората със същата ефективност на дезинсекция.

Предимства и недостатъци

Предимства:

  • лекота на използване;
  • продължителност на действие;
  • висока ефективност при убиването на дървените плочки.

Единственият недостатък: токсичност за хората. Но при строги правила и инструкции за безопасност, наркотикът няма да навреди на наемателите.

22 Minap: инструкции за употреба

Зареждане …

За да се отървете от дървеници подготовка преди да се разреди с вода със стайна температура, поддържане на следната зависимост: в продължение на 1 литър вода - 20 мл Minap 22. Когато голям брой вредители, Концентрацията на отровния агент може да бъде увеличена, но не повече от 40 ml на литър вода.

След това полученият разтвор трябва да се смеси добре, да се изсипе получената смес в който и да е пулверизатор (например в домашен спрей). Лечението от бъгове изисква поток от най-малко 50 ml разтвор на квадратен метър. m

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Ако унищожаването на дървеници, направени в жилищен район, трябва да се обърне специално внимание на лечението на подове, цокли, пукнатини в мебели, задната повърхност на килима, рафтове, картини, плакати матраци и така нататък. П.

Обработката трябва да се извършва с отворени прозорци.

Важно! При обработването на жилищните помещения от бъгове хората трябва да отсъстват от него. Лицето, което извършва лечението, трябва предварително да обмисли мерките за сигурност.

При дезинфекция трябва да се вземат следните индивидуални защитни мерки:

  • защитна рокля;
  • точки;
  • забрадки или други бръсначки;
  • Гумени ръкавици;
  • респиратор.

Първите хора започват да умират след 2 до 3 часа след края на дезинсекцията, максималният ефект от приложението на Minap 22 идва след няколко дни. Заразените насекоми не умират веднага и имат време да заразят лекарството с други индивиди.

Съвети! Непосредствено след лечението трябва да напуснете помещенията за 1-2 часа, като оставите отворите прозореца и прозорците. През това време разтворът ще изсъхне напълно, оставяйки активното вещество на всички повърхности. След като се върнете в апартамента, трябва да измиете всички повърхности, които хората могат да докоснат, с препарат и сода. В отдалечени места е желателно да се изключи събирането на реколтата през следващите 2 седмици.

Ако населението на бъговете не е напълно унищожено, е необходимо да се преработи отново след 2 седмици след първото.