Інструкція по застосуванню засобу дельта зона від клопів

Грудень 2018

Відео: Boeing 747-400 Cockpit Overview (Грудень 2018).

Anonim

Delta площ - модерна инсектицид, произведен в Корея от Kukbo Science Co. Продуктът няма характерна миризма, която е много важна, когато се използва в помещенията, в които живеят хората.

Предимства и недостатъци

Делта зона има следните предимства:

НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПРЕПОРЪЧВАТ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

  • Лекарството е микрокапсула, което осигурява бариерен ефект след лечението;
  • Ефективен дълго време след лечението;
  • Не оставя следи на тъкани и мебели;
  • Лекарството е леко токсично за хората и домашните любимци.

Делта зоната има само един основен недостатък - тя не е ефективна в борбата с яйцеклетките. В допълнение, инструментът е доста скъп, в сравнение с аналозите.

структура и състав

Получаването включва следните компоненти:

  • делтаметрин - активно вещество, чиято концентрация е 2, 5%;
  • Допълнителни компоненти - вода, консерванти, парфюми, стабилизатори и емулгатори.

Делта зона се предлага като високо концентрирана суспензия.

Делтаметрин - мощен инсектицид чревната и контакт действие. Отнася се до третия клас ниско-токсични вещества. Част от активното вещество в препарата е затворена в микрокапсули. Микрокапсулите не се разтварят във вода, така че те остават непокътнати след лечението. С течение на времето, капсулата преминава навън активно вещество, което осигурява инсектициден ефект за дълго време. Това е благодарение на микрокапсулите и създава бариерен ефект. След като в жилището, грешка дава бариера и токсични вещества от микрокапсулите веднага умират. По същия начин унищожава и тези лица, които не разполагат с време, за да се излюпят от яйцата по време на обработката.

Delta площ от пластмаса на разположение в 50-милилитрови флакони.

Инструкции за употреба

За да се получи работен разтвор, лекарството трябва да се смесва с вода при стайна температура в съотношение от 10 мл на продукт на литър вода. Работният разтвор трябва да бъде добре смесен. Работното решение се оказва, че е бяло. Разредете означава, е необходимо вода непосредствено преди лечение, работен разтвор не е предназначен за продължително съхранение.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

За да бъде обработено апартамент дома ще трябва спрей бутилка. Потреблението на разтвора е 50-100 мл на 1 кв. м., в зависимост от това дали повърхността абсорбира течност.

зона Делта ще донесе положителни резултати, ако преди да използвате всичко по силите си, за да се подготви, а именно, да премахнете всички ненужни неща в апартамента, меки мебели, за да правят това, за максимално и да променят спално бельо.

Обработвайте всички повърхности в къщата. Биологичните хабитати могат да бъдат третирани с по-голямо количество разтвор, отколкото всички останали повърхности. Важно е също така да се обработват всички пукнатини, вентилационни отвори, подът до входната врата, което ще осигури бариерен ефект, който ще предпази от евентуално повторение на буболечки, особено ако гъбичките заразят съседните апартаменти.

Съвети! При нанасяне на агента от дървеници върху повърхности с бързо абсорбиране, е необходимо да ги обработвате многократно и гладките повърхности се третират само веднъж.

Продуктът може да навреди на човек само по време на обработката, така че при използването му да носете респираторна защитна маска или респиратор, както и ръкавици.

Ако продуктът попадне върху кожата, използвайте салфетка или кърпа, за да навлажнете течността, като избягвате втриването в кожата и след това внимателно измийте кожата със сапун и сода. По време на обработката е необходимо да се откаже от хранене и да се пуши, особено в третираната стая.

След пръскане със средства от бъгове, апартаментът трябва да бъде оставен в продължение на три часа, за пълно изсушаване и фиксиране на повърхността на лекарството. След 3 часа е необходимо разтворът на сапунен разтвор да се измие с всички контактни повърхности. Всички останали повърхности не трябва да се отстраняват поне за една седмица. Освен това, при завръщането си вкъщи, трябва внимателно да проветрявате апартамента.