Інструкція по застосуванню засобу сольфак

Грудень 2018

Відео: Промо-ролик - Фармадол (Грудень 2018).

Anonim

Solfak 5% - insektoakaritsidny формулировка е микроемулсия с 5% концентрация на активно вещество. Solfak 5% - маслено вещество, се произвежда в пластмасови бутилки и кутии съответно от 1 и 5 л. Наркотикът е разработен от немската фирма Bayer, освобождаването на продукта е направено във Франция.

Предимства и недостатъци на

Ползи

Нашите Readers 'Choice! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

  • Пръскането и подготовката на инструмента не изисква специални умения;
  • Не е необходимо да се почиства преди прилагането на лекарството, Solfac се използва в територии с всякакво замърсяване;
  • Смъртта на буболечките се случва за кратко време;
  • След лечението, тя продължава да функционира още 3 месеца;
  • При обработката на помещения и при контакт с килими, мебели и други домакински прибори не ивици, петна, миризми;
  • Ниска токсичност.

Недостатъци

  • По време на обработка, е необходимо да носят защитно облекло, ръкавици, защото след многократен контакт с изложени кожата, лекарството може да предизвика зачервяване и изгаряния. Продуктът е класифициран в третия клас според таблицата за средно-опасни вещества.Препоръчва се да се използва маска за очи, тъй като те могат да започнат да се разкъсват поради отделянето на пари от лекарството по време на лечението.
  • В рамките на един ден е необходимо да се направи мокро почистване на стаята.

Състав

Solfak 5% е течно вещество с бял цвят на водна основа. Съставът на лекарството Solfac включва активното вещество бета-цифлутрин в концентрация 5%, стабилизатори и разтворители. Бета-цифлутринът се отнася до пиретроидите. Активната съставка убива бъбреците с контактен и чревен метод. Смъртта възниква в резултат на блокиране на нервните импулси и пълно разрушаване на централната нервна система на насекомото, което води до пълен провал на всички органи.

Инструкции за употреба

За да подготвите работно решение за обработка на стаята, трябва да разредете емулсията в топла вода, като се разбърква в продължение на пет минути. Съотношението на агента и водата трябва да бъде в интервала от 1 до 100 до 1 до 200, в зависимост от степента на инфекцията.

Обработката трябва да се извършва с отворени прозорци. Те трябва да бъдат оставени отворени още 2-3 часа след края на дезинсекцията.

Ако буболечките заемат само някои специфични части от стаята, тогава само тях могат да бъдат обработени. Ако има съмнения за местообитанията на грешки, трябва да се отнасяме пространството под цокли, граници, места, където тапетите не флъш срещу стената, кантиране на врати и прозорци отвори, вентилационни решетки. Не забравяйте, че халватите обичат да се настаняват в шкафове, легла и килими, но също така трябва да бъдат внимателно обработени.

Количеството на потока на работния разтвор по време на преработката е 50 ml на 1 кв. М. м. когато се използва на не абсорбиращи повърхности, 100 мл на 1 кв. м.м. върху абсорбент.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Важно! По време на лечението на стаята с лекарството, не можете да ядете, пиете или пушите.

При повторно наблюдение на дървеници, стаята трябва да бъде повторно обработена. Желателно е да се извърши повторно третиране с по-голяма концентрация на агента в разтвора и след две седмици.